Menu

De Ayahuasca ceremonie

Bij aankomst word je ontvangen met een kopje thee en volgt er een kennismaking met de deelnemers en begeleiders van de Ayahuasca ceremonie. Er wordt een introductie gegeven over het verloop van de dag, wat je tegen kunt komen tijdens de ceremonie, hoe je daarmee om kunt gaan en hoe de begeleiders je daarbij kunnen ondersteunen. Er is ruimte om vragen te stellen, zodat je met een gerust gevoel de ceremonie kunt starten. Daarna is er gelegenheid tot omkleden draag bij voorkeur witte of lichte kleding.

De ceremonie wordt gehouden in een sfeervolle ruimte waar voor elke deelnemer een matras en dekentje aanwezig is zodat je comfortabel kunt liggen. De ceremonie start met een kort gebedje voor de Ayahuasca en het zetten van je intenties, er worden twee rondes Ayahuasca aangeboden.

Tijdens de ceremonie word je bijgestaan door liefdevolle en ervaren begeleiders. Alle begeleiders van Innerlijke-reis hebben een therapeutische en of verpleegkundige achtergrond. Verder zijn de begeleiders bekend met spiritueel en energetisch werk, hebben veel ervaring met het leven, het drinken van Ayahuasca en met het begeleiden van Ayahuasca ceremonies.  Een aantal van de begeleiders bij Innerlijke-reis hebben tevens de opleiding  tot  Ayahuascquero/procestherapeut afgerond.

De begeleiders van Innerlijke-reis beschikken over diverse vaardigheden die tijdens de ceremonie toegepast kunnen worden. Te denken valt onder andere aan een chakra voetmassage, ademondersteuning of stemvork healing, Het kan zijn dat je als deelnemer tijdens de ceremonie een healing van een van de begeleiders ontvangt.

Het individuele proces van elke deelnemer is uitgangspunt, en de begeleiding wordt afgestemd op de behoefte die er op dat moment is. Een Ayahuasca ceremonie duurt gemiddeld tussen de 6 en 8 uur.
De ceremonie wordt afgesloten met een dank gebed voor de Ayahuasca en informatie over wat je kunt tegen komen na een Ayahuasca ceremonie en hoe je daarmee om kunt gaan. Na afloop wordt er verse soep met brood en fruitsalade geserveerd en is er ruimte om de ervaringen te bespreken.

Ayahuasca kan je een spiegel voor houden die soms zeer confronterend kan zijn. Wanneer je deelneemt aan een ceremonie gaan we ervan uit dat je bereid bent om in de spiegel te kijken. Innerlijke-reis voelt een grote verantwoordelijkheid voor de plant en willen een ieder die deelneemt aan een ceremonie erop wijzen met respect met de Ayahuasca om te gaan.

Met dank, liefde, eerbied en respect voor de Ayahuasca.

Rapé

Bij Innerlijke-reis kan tijdens de ceremonie Rapé worden gebruikt door deelnemers die al eens eerder een Ayahuasca ceremonie ervaren hebben.

Rapé is een legaal heilig sjamanistisch snuifmedicijn, dat in het Engels ”ha-peh” wordt genoemd.

Rapé bestaat ​​uit verschillende medicinale planten, bomen, bladeren, zaden en andere heilige ingrediënten uit de Amazone.

De Rapé wordt door een van de begeleiders van de ceremonie toegediend met behulp van een blaaspijp, waarmee de snuif in de neus van de deelnemer geblazen wordt.

Over het algemeen heeft Rapé de volgende effecten – helpt grondig bij het opnieuw uitlijnen en openen van al je chakra”s, verbetert je aarding, werkt helend op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, opent het derde oog, ontkalkt de pijnappelklier en  maakt negatieve gedachten en energie los.

Rapé in combinatie met een Ayahuasca ceremonie kan je  helpen met zuivering, aarding, helder zicht en focus.

LOCATIES INNERLIJKE-REIS

Innerlijke-reis verzorgt Ayahuasca ceremonies in Nederland op sfeervolle en rustige locaties in Gelderland.

Innerlijke-reis maakt voor de groepsceremonies gebruik van een prachtig landelijke locatie in Vierakker, nabij Zutphen.

Voor individuele, duo en kleine groepsceremonies wordt gebruik gemaakt van de locatie in Vierakker en de sfeervolle  Innerlijke-reis locatie in Ede.

De Ayahuasca intensief weekenden worden gehouden op een locatie midden in de natuur in Bellingwolde.

Innerlijke-reis

Een innerlijke-reis kan je helpen contact te maken met je innerlijke-wijsheid, om zo naar de kern van een probleem te gaan. Bijvoorbeeld bij fysieke klachten, verslavingsproblematiek, depressie, angsten, rouwverwerking en posttraumatisch stress-stoornis. Een Ayahuasca ceremonie kan je helpen je problemen onder ogen te zien, en op te lossen waardoor je kunt genieten van het leven.

Een innerlijke-reis kan je inzicht geven bij spirituele ontwikkeling, bewustwording en levensvraagstukken. Wil jij hier meer over weten neem dan contact op via 06 – 23 23 37 88 of ga naar contact.

Ga naar contact