Menu

De Psilohuasca ceremonie

Bij aankomst word je ontvangen met een kopje thee en volgt er een kennismaking met de deelnemers en begeleiders van de Psilohuasca ceremonie. Er wordt een introductie gegeven over het verloop van de dag, wat je tegen kunt komen tijdens de ceremonie, hoe je daarmee om kunt gaan en hoe de begeleiders je daarbij kunnen ondersteunen. Er is ruimte om vragen te stellen, zodat je met een gerust gevoel de ceremonie kunt starten. Daarna is er gelegenheid tot omkleden draag bij voorkeur witte of lichte kleding.

De ceremonie wordt gehouden in een sfeervolle ruimte waar voor elke deelnemer een matras en dekentje aanwezig is zodat je comfortabel kunt liggen. De ceremonie start met een gebed voor de Psilohuasca en het zetten van je intenties.

Er wordt 1 ronde aangeboden en indien nodig kun je na een uur tot anderhalf uur wat extra krijgen indien nodig.

Bekijk onze agenda

Tijdens Psilohuasca

Tijdens de ceremonie word je bijgestaan door liefdevolle en ervaren begeleiders. Alle ceremonieleiders en de meeste begeleiders van Innerlijke-reis hebben een therapeutische en of verpleegkundige/zorg  achtergrond. Verder zijn de begeleiders bekend met spiritueel en energetisch werk, hebben veel ervaring met het leven, ervaring met Psilohuasca/Ayahuasca en met het begeleiden van ceremonies. Een aantal van de begeleiders bij Innerlijke-reis hebben tevens de opleiding  tot  Ayahuascquero/procestherapeut afgerond.

De begeleiders

Eva en Quinne, begeleiders van Innerlijke-reis hebben in 2019 de opleiding psycho trauma voor HBO plus afgrond. Dit om de deelnemers voor, tijdens en na de ceremonie nog beter te kunnen begeleiden in hun proces.

Iva begeleid groepsceremonies mee bij Innerlijke Reis en is tevens psycholoog. Iva biedt verder individuele behandeltrajecten aan binnen Innerlijke Reis, waarbij therapiegesprekken worden afgewisseld met één of meerdere (individuele) Psilohuasca-ceremonies. Eveneens verzorgd Iva individuele voor- & nazorg voor of na een ceremonie.

De begeleiders van Innerlijke-reis beschikken over diverse vaardigheden die tijdens de ceremonie toegepast kunnen worden. Te denken valt onder andere aan een chakra voetmassage, ademondersteuning of stemvork healing. Het kan zijn dat je als deelnemer tijdens de ceremonie een healing van een van de begeleiders ontvangt.

Het individuele proces van elke deelnemer is uitgangspunt, en de begeleiding wordt afgestemd op de behoefte die er op dat moment is. Een Psilohuasca ceremonie duurt gemiddeld tussen de 6 en 8 uur.

De ceremonie wordt afgesloten met een dank gebed voor de Psilohuasca en informatie over wat je kunt tegenkomen na een ceremonie en hoe je daarmee om kunt gaan. Na afloop wordt er verse soep met brood en fruitsalade geserveerd en is er ruimte om de ervaringen te bespreken.

De meeste deelnemers zijn na het eten, napraten, een wandeling, en soms nog wat langer rusten prima in staat om weer naar huis te gaan. Niet alle deelnemers zijn na de ceremonie in staat om veilig naar huis te rijden, daarvoor is er een mogelijkheid om te overnachten.

Overnachten

Indien nodig of wenselijk kun je op de locatie in de omgeving van Zutphen, tegen een vergoeding van €25 voor de eigenaar van de locatie, overnachten. Alle faciliteiten zijn aanwezig.

Jouw veiligheid staat voorop daarom is het soms verstandiger om op de locatie te blijven overnachten.

Soms kiezen deelnemers daar vooraf al voor vanwege de rust die dit geeft.

Hou er rekening mee dat het kan zijn dat je op de locatie moet overnachten.

Sommige deelnemers zorgen dat iemand ze brengt en ophaalt, wat ook erg fijn kan zijn.

Op de locatie in Ede is het niet mogelijk te overnachten, er zijn wel diverse hotels in de buurt.

Bij de intensief weekenden is de overnachting inclusief.

Psilohuasca kan je een spiegel voor houden die soms zeer confronterend kan zijn. Wanneer je deelneemt aan een ceremonie gaan we ervan uit dat je bereid bent om in de spiegel te kijken. Innerlijke-reis voelt een grote verantwoordelijkheid voor de plant en willen een ieder die deelneemt aan een ceremonie erop wijzen met respect met de Psilohuasca om te gaan.

Met dank, liefde, eerbied en respect voor de Psilohuasca.

Rapé

Bij Innerlijke-reis kan tijdens de ceremonie Rapé worden gebruikt door de deelnemers.

Rapé is een legaal heilig sjamanistisch zogenaamde snuff. Dit houdt in dat je de stoffen binnenkrijgt via je neus.

Rapé bestaat ​​uit verschillende medicinale planten, bomen, bladeren, zaden en andere heilige ingrediënten uit de Amazone.

De Rapé wordt door een van de begeleiders van de ceremonie toegediend met behulp van een blaaspijp, waarmee de snuif in de neus van de deelnemer geblazen wordt.

Rapé kan de volgende effecten geven – helpen bij aarding, het uitlijnen en openen van je chakra’s, je aarding verberen, emotioneel, kan werken op mentaal en spiritueel niveau, kan het derde oog openen, de pijnappelklier ontkalken en kan negatieve gedachten en energie losmaken.

Rapé in combinatie met een Psilohuasca ceremonie kan je  helpen met zuivering, aarding, helder zicht en focus.

Locaties Innerlijke Reis

Innerlijke-reis verzorgt ceremonies in Nederland op sfeervolle en rustige locaties in Gelderland.

Innerlijke-reis maakt voor de groepsceremonies gebruik van een prachtig landelijke locatie nabij Zutphen.

Voor individuele, duo en kleine groepsceremonies wordt gebruik gemaakt van de locatie in de omgeving van Zutphen en de sfeervolle  Innerlijke-reis locatie in Ede.

Innerlijke-reis

Een innerlijke-reis kan je helpen contact te maken met je innerlijke-wijsheid, om zo naar de kern van een probleem te gaan. Bijvoorbeeld bij fysieke klachten, verslavingsproblematiek, depressie, angsten, rouwverwerking en posttraumatisch stress-stoornis. Een Psilohuasca  ceremonie of Magic Truffel ceremonie kan je helpen je problemen onder ogen te zien, en op te lossen waardoor je kunt genieten van het leven.

Een innerlijke-reis kan je inzicht geven bij spirituele ontwikkeling, bewustwording en levensvraagstukken. Wil jij hier meer over weten neem dan contact op via 06 – 23 23 37 88 of ga naar contact.

Maak een afspraak