Menu

Psilohuasca ervaringen


Op deze pagina zie je een overzicht van de Psilohuasca ervaringen.

Wil je weten of een Psilohuasca ceremonie iets voor jou is, wat het oplevert en wil je weten hoe andere mensen het hebben ervaren? Lees dan onderstaande Psilohuasca ervaringen.

Wil jij je ervaring over een Psilohuasca ceremonie bij Innerlijke-reis hier -delen? Stuur dan een bericht via het contactformulier.

28-9-2021

Beste Quinne en Erik,


Inmiddels zijn we 1,5 week verder en ik ben nu pas zo ver om eea op papier te zetten.Het was een hele openbaring; mind-blowing, confronterend en niet voor de faint-hearted 😉


Ik heb tijdens mijn reis (o.a.) een aantal wijzen ontmoet en zij hebben mij waardevolle boodschappen gegeven. In het kort; ik mag zo dankbaar zijn voor alle dingen die ik doe. Alle dingen die als ‘vanzelfsprekend’ worden gezien daar mag ik mezelf schouderklopjes voor geven. Vier jezelf; al is het maar dat je opstaat ’s ochtends of dat je je huis opruimt. Geef jezelf de liefde die je verdient. Ik ben een goed mens en ik doe het goed. Ik had een hoop in te halen op dat gebied….


Daarnaast sta ik op een kruispunt wat betreft mijn carrière; ik wil niet meer terug naar de festivalwereld. Ik heb vorig jaar een yoga opleiding gedaan en dit jaar diverse cursussen (oa gedragscoaching, HBO modules op het gebied van psychologie en gezondheid). Deze week begin ik aan de Fundamentals cursus van Wim Hof. Ergens vorig jaar is het licht aangegaan en voelt het alsof ik een ander pad moet en wil bewandelen. De echte Wieteke komt naar buiten…Toch heb ik het nog niet concreet…tijdens de reis merkte ik echter dat ik iets moet doen met mijn (zelf)expressie. Mijn (hoog)gevoeligheid is een kracht, geen vloek. Ik wil mijn visie en kennis delen. Yoga, ander lichaamswerk, ademwerk, ik wil andere mensen helpen zichzelf te helpen / helen. Jullie zitten al in deze branche en gaan zelfs nog een stap verder. Merken jullie dat er grote behoefte is aan bepaalde therapieën oid? Ik snap dat jullie ook niet het verlossende antwoord hebben maar ik heb wel gemerkt dat praten met deskundige mensen met deze achtergrond me meer in de richting kan wijzen. 


Als laatste heb ik tot in mijn tenen gevoeld dat ik mag zijn wie ik ben. ‘Te gevoelig, ‘te dramatisch’, ‘te whatever’; dit is wie ik ben. En mensen die mijn licht proberen af te nemen, daar moet ik me meer en meer tegen beschermen. Het stellen (en bewaken) van grenzen voelt nog erg onwennig (hallo schuldgevoel) maar dit lukt me steeds beter.

Ik ben verantwoordelijk voor mezelf en niet voor de gevoelens van anderen. Het stopt hier, ik sta op de eerste plaats.
Mijn psycholoog was trouwens onder de indruk van mijn verhaal over de reis ;). Fijn ook dat ik dat met haar kon delen. 
Tijdens de reis hoorde ik een liedje waarin vaak ‘Rosa’ werd gezongen, weten jullie nog welke dit is? Mijn 2e naam is Rosa dus ik voelde me heel erg aangeroepen op dat moment. Jullie hebben wat gezegd over de playlist maar ik heb het niet helemaal meegekregen ;)En dat nummer van Ane Brun (All we want is love), holy shit, bij de Kambo kwam dit nummer ook zo naar voren. Ontzettend mooi. Dat nummer van Tina Turner (Sarvesham Svastir Bhavatu) werd de afgelopen week bij mijn yoga studio gedraaid en gezongen!


Iedere cel in mijn lichaam leek te zijn opgeschud. Ik ben zo dankbaar voor deze ervaring. En trots op mezelf. En nu kan ik zeggen dat ik het zeker nog eens ga doen.

Ik wilde graag mijn verhaal delen en jullie ook bedanken voor de begeleiding; ik voelde me erg veilig en jullie zijn mooie, bijzondere mensen.


Ik wens jullie alle goeds, dikke knuffel 


Groetjes,

W.

***********

23-9-2021

Dag lieve Quinne,

Iets later dan in eerste instantie de bedoeling maar hier alsnog mijn verhaal.

Ten eerste; nogmaals veel dank voor het mogen terugkomen voor de 2e ceremonie.

Wat ging het goed! Ik heb een mooie reis mogen maken en zat er zoals je zag goed en diep in. Er kwam in een razend tempo van alles voorbij. Het voelde alsof ik een grote vogel was die hoog, en vrij vloog in de lucht met de wereld, mijn wereld onder me. Ik kon inzoomen op wat/ wie ik wou en ging zo mijn dierbaren bij langs. Bij de ene bleef ik langer dan bij de ander en met de een had ik meer te “verwerken” dan bij de ander. Als ik dan van de een naar de ander vloog, kracht zette met mijn vleugels, strooide ik blaadjes met hartjes uit over “mijn wereld”.  Fantastisch mooie ervaring. En veel mooie tranen.


Het was wel vooral mijn actuele leven/ wereld. En niet perse de vragen die ik had of de intentie die ik gezet had of dingen die ik vergeten was of onbekend waren.

Na de eerste ceremonie voelde ik al meer zelfvertrouwen, rust, tevredenheid en innerlijke liefde. Dat is na de 2e ceremonie versterkt. Het gevoel het is goed zoals ik ben. Problemen en downs zijn er altijd in het leven maar ze wegen minder zwaar. Ik heb het gevoel dat ik nu mijn mooiste leven leef. Mooi he?!

De Kambo heeft mij ook erg geholpen! Ik ben in nu van ALLE medicijnen af! Ik slikte dagelijks handen vol supplementen, maar ook die dexamfetamine, maagzuurremmers en iedere 6 weken een infuus met zware medicatie voor de ziekte van Crohn. Ik pak waarschijnlijk wel weer wat supplementen op maar ik heb nu de vrijheid mogen ervaren. Het gewoon in leven blijven en goed voelen zonder dat (dwangmatige) slikken van van alles. Fantastisch!
En wat de Kambo betreft, zou ik dat binnenkort nog graag een keer willen doen. Zodat ik mijn eigen systeem nog een boost geef als het ware.

En dan wil ik later dit jaar heel graag nogmaals een ceremonie doen, dat volgt dan later.

Liefs van,


J

***********

27-7-2021

Goedemorgen Quinne❤️ 

als eerst wil ik je bedanken met heel mijn hart, ik heb er geen woorden voor! Het gevoel is groot om het te beschrijven. dat jij er voor mij was toen er niemand was voor mij. Jij hebt mij opgeraapt en geloofd in mij.

De eerste kennismaking met Kambo was ik totaal de weg kwijt. Ik was gebroken en verdwaald. Ik heb de weg weer gevonden En ja door jou! En dat is ook echt zo! Want als jij er niet was. Was ik nog ergens aan het dwalen. 

Eva! Quinne! Erik! Jullie zijn magisch voor mij.

Na de laatste Psilohuasca sessie kreeg ik in het begin al een bevestiging van mijn lichaam dat ik het zelf nu verder moet doen.🌿

Ik weet dat het niet de laatste keer is! En ik kom dan ook terug wanneer ik het gevoel weer krijg iets te veranderen in mijn leven!

Ik ga het zelf doen! Want jij gelooft in mij en jou woorden hebben mij vertrouwen gegeven.❤️

Voor mij ben je mijn tweede moeder die ik nooit heb gehad.🙏

Maar je zult mij zeker vaker terug zien zo lang ik leef. Want ik wil je voor geen goud missen.

Ik hou van je, en jij mag er ook zijn.

Liefs,

F.

7-5-2021

Lieve Quinne,


Graag wil ik jou, en ook Eva bedanken voor de bijzondere reis die ik zaterdag heb mogen maken. Het was mijn eerste keer Psilohuasca, en ik had mij onmogelijk van tevoren een voorstelling kunnen maken van dit medicijn.


De eerste 1,5 uur (tot je langs kwam voor de 2e ronde) had ik te kampen met mijn ratio – iets wat ik niet had verwacht gezien ik erg op mijn gevoel ga – die grip probeerde te krijgen op wat er gebeurde. Ook had ik ‘last’ van de geluiden van de mensen om mij heen; het voelde alsof ik daar iets mee moest.Toen ik die twee dingen los wist te laten, kwam ik terecht in een dimensie van immense liefde en wijsheid. Ik voelde heel veel liefde voor de mensen om mij heen, mijn dierbaren, en leerde dat ik alle lagen van beschouwing, oordelen, etc, mag loslaten. Als ik los kom van het ‘moeten’, kan de pure liefde stromen en dat is de essentie. Het was een dieper weten wat ik nog nooit eerder heb ervaren.


In het tweede deel kreeg ik het wat zwaarder. Ik voelde me fysiek compleet uitgeput, misselijk, ik had het warm en lag niet lekker. Ik kreeg toen ook een deel voor mijn kiezen van mezelf; Op het moment zelf had ik het niet door, maar nu realiseer ik me dat het een stuk minderwaardigheidscomplex was, wat ik lang geleden achter me dacht te hebben gelaten. Op een bepaald moment voelde ik me zo klein en alleen, dat ik m’n hand opstak, waarop Eva mij kwam troosten, waardoor ik na een diepe huilbui weer kalm werd. Desondanks bleef ik mij onaangenaam voelen, en was ik bang dat ik de reis in de verkeerde volgorde tot me kreeg, en me zo zou blijven voelen.

Niets bleek minder waar. Eenmaal weer op aarde voelde ik mij.. opgelucht, opgeruimd, opgeladen. Vol liefde, en wilde ik heel graag bij mijn man zijn.
Het was superfijn om thuis te komen en zoveel verbinding te voelen. Ik voel kalmte en tevredenheid. En heel veel dankbaarheid voor dat ik dit heb mogen meemaken.

Ik kwam met een intentie, maar ik bleek eerst de confrontatie met vele lagen van mezelf aan te moeten gaan. Ik ben aan heel veel nog niet toegekomen.  


Ik ben een beetje verliefd op de Psilohuasca, en op de liefdevolle sfeer die jij en Eva creëerden.

En ik weet ook: ik kom zeker een keer terug.


Veel liefs,

M.

***********

30-5-2021

Lieve Quinne, 

Allereerst wil ik je echt enorm bedanken voor je fantastische begeleiding tijdens de Psilohuasca ceremonie afgelopen zaterdag (en uiteraard Hawzin ook!). Dankzij jullie heb ik me continue erg veilig en beschermd gevoeld zodat ik me kon overgeven aan de hele ervaring. Ik snap nu dat mensen dit nauwelijks in woorden uit kunnen drukken en dat je het zelf moet meemaken. Afgelopen zaterdag was ik helemaal nergens meer tot toe in staat, maar inmiddels begint alles een beetje op zn plek te vallen.

De dag erna heb ik me nog erg beroerd en zwak gevoeld, maar later is de energie gaan toenemen en voel ik me fysiek zeker beter dan voorheen. Ook in mijn hoofd is meer rust aanwezig, wat heerlijk is. Daarnaast merk ik een duidelijke verbetering in mijn nachtrust. 

Doordat mijn geheugen niet heel erg sterk is, zijn er helaas een aantal dingen die ik me niet meer goed herinner. Wat ik nog wel weet is dat ik een reis langs alle chakra’s heb gemaakt en dat ik letterlijk voelde dat de blokkades op die punten werden opgeheven. Nu, een week later, is dat nog steeds duidelijk merkbaar en ik voel me veel lichter. 
Ik weet ook nog dat ik de prachtige muziek heel intens door mijn hele lichaam voelde en dat je een tijd naast me hebt gezeten. Wat ik me tevens goed herinner is dat ik werd overspoeld met dankbaarheid voor je steun, precies op de juiste momenten. 

In ieder geval voelde ik me direct al completer en nog meer verbonden met de natuur. Hierdoor ben ik bezig om alles wat mij niet meer dient en toxisch is, te verwijderen uit mijn leven. De inzichten die ik heb gekregen om meer blijdschap en geluk toe te laten, om hulp te durven vragen en mezelf uit te spreken zal ik zeker niet vergeten en ik doe mijn best dit zo goed mogelijk toe te passen. Qua voeding at ik hiervoor al erg gezond, maar merk dat ik nu helemaal nauwelijks behoefte meer heb aan alles wat niet natuurlijk of te sterk bewerkt is. 

Daarnaast wilde ik je nog laten weten dat jij me ook als persoon hebt geïnspireerd door de passie die je hebt voor je werk en de liefde die je uitstraalt. Het is zo mooi om te zien met hoeveel bezieling je er voor iedereen weet te zijn. Het heeft mij het vertrouwen gegeven om, ondanks dat ik de hoop eigenlijk al opgegeven had, toch weer verder te zoeken naar een baan waarbij mijn krachten ook zo tot hun recht kunnen komen.

Op dit moment zal ik eerst wat tijd nemen om de ervaring zo goed mogelijk te integreren in mijn leven, maar ik kom zeker graag weer terug voor nog een sessie. 

Liefs, C

***********

4-5-2021

Lieve Eva,

Heel erg bedankt voor het doorsturen en wat enorm attent van Sander om mij deze tip te geven. Ik was al van plan om een boek aan te schaffen. Dus dit ga ik zeker doen.

Het is een hele heftige life changing dag voor mij geweest afgelopen vrijdag. Onvoorstelbaar wat er boven is gekomen. Ik ben mijn zussen één voor één aan het inlichten omdat ik ook graag wil weten of zij meer weten dan ik. Ook zij zijn erg onder de indruk. Het slaat erin als een bom.

Zelf heb ik tot en met zaterdag met een heel zwaar hoofd rondgelopen en op zondag kwam ineens de enorme opluchting. Wat een geweldig gevoel. Werkelijk alles valt op zijn plek. Ik heb via Google al veel informatie gevonden en bijna alle kenmerken waren raak. Ik heb het hele avontuur opgeschreven en daarbij kwam er nog meer naar boven.

Ik ben jou en Esther enorm dankbaar voor deze bijzondere en ook totaal onverwachte ervaring. Jullie veiligheid gaf mij de mogelijkheid er dwars doorheen te gaan. Heel, heel bijzonder. Het was het antwoord op mijn vraag: “Er is iets en ik krijg het niet te pakken”. Nu valt werkelijk 59 jaar Lieke op zijn plek. Ik heb ook enorm veel zin om de komende 30 jaar ( denk ik 😊 ) weer verder te leven. En nu zonder schuldgevoel, angst en weggedrukte emoties. Héérlijk!

Zou je Sander willen bedanken hiervoor? Echt heel lief van hem.

En mocht je vanuit deze mail iets willen plaatsen op de website: alles mag.

Nogmaals enorm veel dank voor de goede zorgen en de mogelijkheid om er dwars doorheen te breken. Het kan zomaar zijn dat er via mij weer nieuwe aanmeldingen bij jullie gaan komen. Mijn vriendinnen hangen aan mijn lippen. En iedereen betrekt het direct op zichzelf. 😊  

Het zien van een bevrucht eitje in het gras was het ultieme antwoord op alles.

Ik wens jullie alle goeds en heel veel van deze mooie dagen. Enorm waardevol voor iedereen.

Veel liefs van Lieke

***********

18-4-2021

Erik en Quinne,

Ik ben net pas echt geland.

Ik wil jullie toch nog een keer bedanken voor deze speciale reis alles was perfect en ben nog nooit zo diep geweest.

Alles was perfect de muziek de stilte er tussen de truffels waren awesome beste ooit gehad Santa was een top aanvulling er op. Ben echt uren uit me lichaam geweest kan niet beschrijven hoe mooi het daar was  en zo veel info gehad die ik nu allemaal aan het verwerken ben.

Ik ervaar een hele grote rust die ik vast ga houden en van uit die rust leven.

Nogmaals dankjewel voor de reis!!!

Groet,

M.

***********

18-4-2021

Dag Quinne en Eva,

Eerst en vooral wil ik jullie bedanken voor de prachtige innerlijke reis die wij bij jullie hebben mogen ervaren.

Ik ben nog steeds aan het bekomen van al de mooie dingen die ik heb gezien. Het was net alsof ik opnieuw herboren werd, ik heb zoveel prachtige dingen gezien maar ik heb ook intens verdriet en pijn ervaren.
Tijdens mijn reis heb ik bewust gekozen om niet naar mijn donkere kant te gaan, om niet in te gaan op mijn pijn en verdriet. Ik focuste mij vooral op rust en kalmte, en dat heb ik zeker mogen ervaren. Ik heb Boeddha gezien, ik heb de kleuren van de 7 chakra’s gezien, ik heb de lotusbloem gezien, ik heb onvoorwaardelijke liefde gezien. Ik heb mijn familie leden gezien en alle moeilijkheden die we samen hebben gehad en nog steeds hebben.
Ik en zowel mijn vriend hadden het moeilijk om in woorden onze gevoelens en gedachten uit te leggen. 


Jullie hebben ons zo goed begeleid en ik waardeer dat zo hard. Telkens als ik naar jullie keek stelde mij dat zo gerust, omdat jullie zelf kalm en rustig waren, jullie hadden plezier en waren gezellig met elkaar aan het praten en dat deed echt heel veel.  Jullie zijn 2 prachtige mensen die ik enorm respecteer. Ik kan jullie niet genoeg bedanken.


Ik heb geleerd dat ik een sterke vrouw ben en dat ik mezelf eigenlijk nog nooit een knuffel heb gegeven of mezelf met liefde heb aangeraakt. Ik was zo 1 met de natuur, met de prachtige muziek die jullie draaiden en met alles en iedereen daar. 


De locatie waar we hebben mogen overnachten was prachtig. We hadden allebei het gevoel dat we daar moesten blijven en nog niet direct de baan op moesten.

Hartelijk dank voor al jullie goede zorgen!

Ik weet niet of het mogelijk is maar ik vond de muziek zo prachtig, kan ik de titels van de liedjes ergens terugvinden? Dit zou mij heel leuk lijken voor tijdens mijn meditaties. 🙂 

Lieve groeten,
T

***********

11-4-2021

Mijn ervaringen met Ayahuasca en Psilohuasca bij Innerlijke Reis:


5 jaar geleden kreeg ik een burn-out door belachelijk veel te werken en de lat voor mezelf op allerlei vlakken veel te hoog te leggen. Ook werd er bij mij forse apneu geconstateerd. Hierdoor sliep ik heel slecht, had nachtmerries en was oververmoeid. Dat leidde tot de meest vage klachten. Concentreren was er niet meer bij waardoor ik erg onzeker werd. Ik had gewoon de touwtjes niet meer in handen en was op… Toch probeerde ik altijd positief te blijven en te lachen.
Toen destijds iemand tijdens mijn vakantie op Ibiza en een week later in Nederland wéér iemand anders mij adviseerde om eens een Ayahuasca-ceremonie te doen werd ik geroepen. 2 x in 1 week kwam dit op mijn pad terwijl ik er nog nooit van gehoord had. Mijn gevoel zei dat ik daar iets mee mocht doen en ik ben mezelf erin gaan verdiepen.
Vervolgens kwam ik op intuïtie en gevoel uit bij Innerlijke Reis. En dat gevoel is thuiskomen!

Na inmiddels 8 Ayahuasca-ceremonies is de Psilohuasca met nu alweer 5 ceremonies voor mij een meer dan waardige vervanger voor de begeleiding van mijn proces tijdens de reizen die ik maak.


Ik heb zoveel mooie inzichten, rust en liefde voor mezelf mogen en leren ontvangen! Ik wist ergens wel dat ik een goede gozer was maar nu ben ik het ook echt zo gaan voelen!


Ook is gebleken dat er een stukje eenzaamheid en boosheid bij mij was ontstaan door het verlies van mijn tweelingzusje tijdens de zwangerschap. Dat terwijl ik me niet bewust was van haar bestaan. 💫Ik heb haar tijdens mijn reis bij mij gevoeld. Zo mag ik haar nu om hulp vragen om mij bij te staan als ik het lastig heb tijdens mijn reizen.


Het is niet altijd makkelijk geweest maar ik kan stukje bij beetje de controle meer los laten. Stukken muren om mij heen zijn afgebroken. Mijn mindset is nu anders. ik ben mijzelf ook kwetsbaarder op gaan stellen. Het was ook zeker genieten!


Het systeem van de voedings- en farmaceutische industrie waarin we leven ben ik gaan doorzien en ik probeer dat voor mijzelf daar waar het kan om te zetten voor een goede gezondheid.

Ik ben beter voor mezelf gaan zorgen, meer op mijn voeding gaan letten, neem meer rust/ ontspanning en zo min mogelijk pijnstillers. Dit levert voor mij de juiste balans op.
Ik werk nu alweer dik 1,5 jaar en ben daar heel erg blij mee.

Wat ben ik enorm dankbaar dat dit bewustwordings- en ontwakingsproces op mijn pad is gekomen. Het heeft mijn leven veranderd en ik ben weer trots!


Dit alles heeft mij mogen bereiken met de ondersteuning van het hele toegewijde en liefdevolle team van Innerlijke Reis!

De setting die jullie creëren is fantastisch, voelt zo veilig en vertrouwd.

 Lieve Quinne, Erik en Eva, wat ben ik jullie daarvoor enorm dankbaar.🙏🏻❤️
Tot snel weer!

Liefs,

Fer

***********

10-4-2021

Lieve Quinne en Eva,

Ik wil jullie zo enorm erg bedanken voor afgelopen vrijdag. Wat een bijzondere ervaring was dat.
Ik ben gelukkig weer goed geland, ik slaap nog slecht maar verder ben ik weer helemaal terug on earth.

Echt wauw! Ik heb er geen woorden voor om uit te drukken wat afgelopen vrijdag mij heeft gebracht.
Zoveel besefmomenten, inzichten en gevoelens. Het voelde alsof ik voor de eerste keer thuis kwam in mijn lichaam.
En het besef dat ik mijn hele leven lang al in angst leef en het gevoel heb niet welkom te zijn op aarde was zo’n inzicht.


De Psilohuasca heeft mij precies gegeven wat ik nodig had. Ik heb in mijn leven zoveel geprobeerd en gedaan al
(psychologen, yoga, reiki, readings, healings, mindfulness, meditaties, boeken, docu’s, schrijven, helende reizen, noem t maar op)
maar niks bereikte de diepgang waar ik naar verlangde. Afgelopen vrijdag heeft dat veranderd.

Lieve Quinne en Eva, wat een geweldig duo zijn jullie. Ik ben jullie zo dankbaar.
Ik koester deze ervaring in mijn hart.

Ik zou graag, wanneer de tijd rijp is, weer een ceremonie willen volgen in de toekomst.
Na hoeveel weken/maanden raad je aan dat het weer kan?

Nogmaals heel erg bedankt voor de begeleiding, liefde, veiligheid en steun.
I’m speechless.

Heel veel liefs,

J.

***********

Goedemorgen Quinne en Eva,

Ik wil jullie bij deze ontzettend bedanken voor de prachtige ervaring van afgelopen vrijdag. De wijze waarop jullie dit doen verdiend een pluim. Vol toewijding en plezier, wat ook heel veel vertrouwen geeft.

Ik voel me een heel stuk lichter en er zijn mentaal wel wat dingen anders, althans zo voelt het voor nu wel een beetje. Omdat dit de eerste keer was, was ik toch een beetje bang, zeker ook met de wijsheid dat ik nog wilde gaan rijden, maar dat was echt helemaal geen probleem, ik heb een heerlijke rit gehad.

Ik kom absoluut de ervaring nog een keer beleven en sta daarnaast open om me te verdiepen in een reis naar Peru. (zodra dat weer kan)

Nogmaals dank en maak er een mooie dag van.

Liefs,

E

***********

8-4-2021

Lieve Quinne,


Inmiddels heb ik het gevoel dat het allemaal redelijk is geland. Het verwerkingsproces vraagt veel energie van me, dus de laatste dagen ben ik erg moe. Maar ik ben ontzettend dankbaar voor de ervaring. Ondanks dat ik wist dat ik graag de controle heb, wist ik niet dat het zo’n grote impact heeft op mij. Tenminste, dat wilde ik niet weten, maar nu ik het zo heb mogen voelen, kan ik accepteren dat dit mijn struikelblok is waar ik de komende tijd aan mag gaan werken. Ik ben nog wel zoekende naar het ‘hoe’, maar daar wil ik mij niet druk om gaan maken; dat probeer ik ook maar los te laten. Ik vertrouw erop dat dit vanzelf naar mij toekomt. Ik accepteer nu beter dat deze controle drang bij mij hoort en het voelt ook als een kracht. Dit merkte ik aan het begin van de ceremonie, omdat ik blijkbaar zoveel controle heb dat ik de Psilohuasca kon tegenhouden. 


Samen met een psycholoog ben ik bezig geweest met het leren loslaten van de controle. Ik weet hierdoor waar het vandaan komt: Tijdens mijn school/studie periode ging alles mij gemakkelijk af, waardoor ik eigenlijk altijd het gevoel heb gehad dat ik overal controle over had.

Sinds ik twee jaar geleden in mijn burn-out belandde, raakte ik dit gevoel kwijt, wat voor mij erg vreemd en eng was. De afgelopen tijd ben ik mij veel bewuster geworden van mijzelf en doe ik veel om in het nu te leven, zoals wandelen, mediteren en yoga. Ook distantieer ik mij van het nieuws, social media en de corona ellende. Ergens hoopte ik dat dit voldoende was, maar zaterdag heb ik geleerd dat er een groot verschil is tussen iets willen en iets kunnen. Ik wilde zo graag dat Moeder Psilohuasca mij meenam, maar ik kon het niet toelaten. Dat vond ik confronterend. Juist omdat ik dacht dat ik dit probleem achter mij had gelaten. Maar tegelijkertijd ben ik dankbaar dat dit mijn antwoord is, want ik heb hierin al grote stappen gemaakt, dus ik ben al een heel eind. 
Ik probeer nu even ‘stil te staan’ alvorens ik een beslissing neem. Wat voel ik? Wat denk ik? En voortaan probeer ik meer te luisteren naar het antwoord op die eerste vraag. Het stemmetje in mij overruled mijn gevoel omdat ik dit jarenlang heb toegelaten. Nu is het aan mij om opnieuw te leren luisteren naar mijn gevoel. Een soort van reset. De laatste dagen probeer ik dit, maar het is natuurlijk iets wat echt wel tijd nodig heeft. Ik wilde aan jou vragen of je hierin tips hebt voor mij? Jij hebt hier vast ook veel aan gewerkt ☺️


Nogmaals ben ik super dankbaar voor mijn ervaring. Ik heb ontzettend veel respect voor Moeder Psilohuasca. Ook ben ik nóg meer geïntrigeerd door het medicijn.

Ik voel mij veel meer verbonden met alles om mij heen. En mijn vertrouwen in mijzelf is gegroeid. Ik hoop dat ik de volgende keer alles kan loslaten, zodat ik mijzelf meer de ruimte kan geven. 


Bedankt voor de fijne en liefdevolle begeleiding! 🙏🏻💫


Veel liefs,

E.

***********

7-4-2021

Hoi Quinne,

Bedankt voor je hulp, ik heb een stuk verwerking doorgemaakt van mijn scheiding en heb ingezien waarom ik zo van slag was. Dit is iets wat ik zelf weer op kan bouwen, hier heb ik het van het weekend met mijn vriendin over gehad. Mijn bloedlijnen werden goed zichtbaar in de beelden en mijn vaderschap, mijn zoon van 14 kwam heel sterk naar voren. Ik voelde heel sterk mijn rol als vader in het geheel, dat gevoel was er altijd al maar is nu nog meer versterkt.


Het voelt echt of ik een verre reis heb gemaakt en nieuwe energie heb opgedaan. Er zullen ongetwijfeld onbewust nog wel meer zaadjes geplant zijn die later tot bloei zullen komen.


We gaan het ervaren!


Nogmaals bedankt voor alles.

***********

5-4-2021

Hoi Quinne,

Ik ben jullie zo dankbaar! Ik ben een totaal veranderd mens, ik voel me echt herboren. Veel meer kracht, veel meer inzicht, meer gevoel van vrijheid en blijheid!

Groetjes,

J.

***********

31-3-2021

Innerlijke-Reis.


Dit is iets waar ik 5 jaar geleden mee in contact kwam. Door een goede vriendin van me werd ik gewezen op Ayahuasca, toen ik me daar in ver diepte veel over gelezen en goed na me gevoel luisterde. Maakte ik een afspraak om een ceremonie bij te wonen. Natuurlijk met wat verwachtingen. Nou met de eerste beste ceremonie kwam er zo veel los. op dat moment verkeerde mijn leven in best wat strubbelingen. Onder andere zat ik redelijk in een dip, ik liep totaal vast en alle gevoelens die ik niet kon plaatsen die het afgelopen jaar had aangevoeld. Kwamen ter spraken in me eerste ceremonie.

Nu heb ik in de in de laatste 5 jaar regelmatig een ceremonie bij gewoond. Omdat ik merkte dat ik terug vast liep, bepaalde dingen niet kon plaatsen die er gebeurde op me pad. hier gaf Ayahuasca me terug kracht in ze ruimde oude gevoelens van oude gewoontes op, dagelijkse sleur dingen die me vast hielden op me plek. ze liet me voelen en zien dat ik met bepaalde mensen beter niet in mijn energiebaan moest laten komen. Waardoor ik me veel vrijer kon voelen, waardoor ik me zelf kon zijn, zijn hoe ik wil zijn, uitspreken wat ik voel en wie ik ben. Op de dag vandaag ben ik zo dankbaar dat ik heel wat ceremonies heb bijgewoond. Op de dag van vandaag is er nu  Psilohuasca bij de Innerlijke-reis. 1,5 week geleden heb ik nog een special bijgewoond die dag was hemels voor me. zo veel nieuwe inzichten en zoveel dingen uit me onder bewustzijn weer de laan uit heb kunnen sturen. Waar bij er weer zo veel ruimte voor mij is om te groeien. Elke dag is voor mij een dag met liefde, gevoel, en rust in me leven. Ik vind hier telkens zoveel rust mee dit heeft mijn visie op het leven niet met 100% maar 1000% veranderd. Dit als conclusie voor mij zo veel meer leef genot met me zelf zoveel drijfveer.

Hierbij wil ik het hele team van innerlijke-reis zoveel bedanken voor het vele moois wat het mij heeft bezorgt. Ook al waren niet alle ceremonies makkelijk voor me!!! Het bracht altijd wat ik aankon!

Quinne, Erik, Antoon, Eva super bedankt voor alle goede steun en het altijd perfect geregelde ceremonie. de Fantastische zorg. Top team

van,

Kevin

***********

25-3-2021

Hi Quinne en Erik,


Het is inmiddels bijna weer een volle week geleden maar alsnog wil ik bij deze toch even mijn dankbaarheid uitspreken naar jullie🙏🏼 wat jullie samen doen met het team is magisch!!

Tot in de laatste puntjes is alles top geregeld en de veiligheid die het geeft om uiteindelijk ( spreek namens mezelf nu maar denk voor iedereen wel) jezelf open en vrij te kunnen voelen in het proces!!! DANKJULLIE WEL🙌🏼✨🙏🏼 het heeft tot op de dag van vandaag nog altijd zijn werking maar vooral in gevoel en het voelt super!!

Ik wens jullie een fijne dag en alvast een mooi weekend!!

Warme groet B.✨🙏🏼🔆🥳

***********

21-3-2021

Lieve Quinne en Erik, 

Wat hebben we weer een fantastische reis mogen maken.

Wat een mooie groep bij elkaar en zo fijn om dit met jullie te mogen beleven.


Wat ik nog vergeten was te vertellen. De ceremonie hiervoor (dacht nov) kwam ik er minder goed in en leek het alsof ik het op een afstandje aanschouwde. Wat wel sterk naar voren kwam was dat ik naar de huisarts moest gaan voor mijn buik. Paar dagen later meteen een afspraak gemaakt en eenmaal bij de huisarts kreeg ik een doorverwijzing voor een echo in het ziekenhuis. Bleek er een flinke cyste in mijn buik te zitten ter grootte van een grapefruit.Die groeide aan mijn rechter eierstok vast. Inmiddels ben ik geopereerd en is de cyste met 1 eierstok verwijderd. Alles is goed gegaan. Moet je nagaan wat een ceremonie je kan brengen.


Deze keer was zo ontzettend fijn, alles klopte…Heb weer alle moed voor de toekomst. Mijn mama was er, ze gaf me troost en vertrouwen dat ik dit aankan. Ik heet niet voor niets Leeuw met mijn achternaam en ook mijn sterrenbeeld is zo. Ze zal altijd voor me blijven zorgen en ze is er voor me als ik dat nodig heb.


Jullie bieden de gelegenheid om ons in contact te brengen, met zoveel licht en liefde ❤ muziek was zo fantastisch zo ook de truffel… het was een feestje! 


Heel veel dank en tot snel… liefs,

L.

***********

20-3-2021

Hi Quinne!


Ik wil jou en Esther nog bedanken voor de liefdevolle en zorgzame begeleiding tijdens de ceremonie. Jullie voelden zo goed aan wat ik alleen moest doen (terwijl ik toch halfbewust wist dat jullie in de buurt waren) en wanneer ik wel meer nodig had. 


Ik wist niet goed wat ik moest verwachten. Uiteindelijk is het zo een mooie ervaring geworden, zwaar dat wel maar heel waardevol. Het voelt als een soort emotioneel doorbraak omdat ik vanaf het moment van mijn burn-out wel lagen eraf heb gepeld maar er was nog iets waar ik niet bij kon. Zoals Ester zei, ik heb heel veel huiswerk meegekregen:) 


Nogmaals dank voor alles en wie weet tot de volgende keer! 


Hartelijke groet, 

I.

***********

18-3-2021

Hoi Quinne en Esther,

Ik wil jullie bedanken voor de mooie ceremonie van afgelopen vrijdag. Wat een intense reis, ik ben veel mooie en verhelderende inzichten tegengekomen en voel me meer open, positiever en liefdevoller.

Ik ben heel benieuwd hoe dit zich verder gaat ontwikkelen. Vrijdag moest ik er niet meer aan denken maar nu sta ik open voor een nieuwe reis, ooit.


Liefs A

***********

2-11-2020

Hallo Quinne en Erik,

Ik ontwaak zo mooi uit mijnn reis… heb gezien dat we allemaal één zijn en hoe dat in mekaar schuift van dualisme naar harmonie naar eenheid…. wauw!

Bedankt voor deze prachtige ervaring! Ik heb een prachtige stap gemaakt in mn spirituele ontwikkeling… snappen doe ik het nog niet maar ik wacht geduldig op wat er gaat bloeien…

namasté lieverds!

***********

19-10-2020

A man to conquer him self

Truffels, magictruffels en dan in comibinatie met MAO- remmers een heel krachtig medicijn .


Ik Edwin 62 jaar heb hier mee mezelf terug gevonden.


2 maanden geleden voor het eerst met mijn vrouw een ceremonie ,ik zou haast zeggen overleefd , eerst de “figuurtjes” dat was makkelijk toen nam de Psilohuasca mij mee mee naar de voor mij op dat moment te bevatten pijnen , uit mijn heftige jeugd, fysiek werkelijk gevoelt , kunnen toelaten.
Hoe groot was mijn weerstand hier tegen echter de Psilohuasca zag telkens een gaatje om ,ook al probeerde ik met alles wat ik had er van weg te blijven ,mij er naar toe toebrengen.
Uiteindelijke was er opluchting.
Moe en een stukje aangekeken van mijn verleden voelde ik een paar weken later de roep om nog een ceremonie aan te gaan ,nu alleen.
Gebruikelijk eerst de figuurtjes en toen weer het vechten ,hier liet de Psilohuasca mij zien dat het vechten geen zin meer had ,het diende mij niet meer , maar mijn God wat een stap was dat.
Al die tijd mijn overlevingsinstinct geweest.
Het volgende wat zich na lang worstelen aandiende was ,dat ik mocht voelen dat ik weer “liefde “mocht gaan toestaan jaren lang mezelf hier voor afgesloten .
Nadat mijn vrouw jaren geleden haar weg gezocht had bij een derde man werd ik geraakt in al mijn facetten van man zijn .
Zelf een verleden achter de rug van ondermeer misbruik heb ik tijdens deze tweede sessie nadat eerst voor mij een veilig anker werd gecreëerd ,ik was niet de minder man ,het vreemd gaan aangekeken .
De Psilohuasca is met mij alle pijnen langs gegaan zodat tot ik alles kon aankijken en vastpakken, door het werkelijk vast te pakken kon ik het eindelijk loslaten .
Weer een stukje heling.
Dit alles was slechts de opmaat voor mijn laatste sessie “terug naar het man zijn “.
“Man zijn “wat ik diep had weg gestopt na mijn misbruik periode
Altijd heb ik begrepen dat de sleutel voor voor mij was om dwars door de pijn van het vreemd gaan toch respect te gaan voel voor mijn vrouw ,het was haar weg .
Het eerste bakje truffels bracht mij weer in hogere sferen mijn oude patroon diende zich weer aan namelijk vechten .
Ook voelde ik diepe paniek en angst naar het onbekende ,ook hier was de Psilohuasca een wijze gids ,echter het zat diep heel diep, liefdevol een tweede schaaltje aangereikt door Eva.
Nog dieper erin ,het liet mij op een heel diepe laag de weg van mijn vrouw zien, voelen ,ik kon diep verdriet voelen in haar weg ,ik was altijd bezig met mijn pijn.
De miskenning van haar maakte plaats voor respect ,respect voor haar zeker maar ook respect voor alle vrouwen in het algemeen ,de eerste stap naar man zijn.
Ik schrijf het nu zo een twee drie op ,maar hier zat al die tijd mijn diepste worsteling
Door de misbruik in mijn jeugd seksueel door de een en emotioneel door mijn moeder had ik een hoop gevoelens die normaal zijn voor een man niet meer willen toelaten .
Twee sterke vrouwen Esther en Eva diende mij om ook dit stukje toe te gaan laten .
Om mij te brengen waar ik ondanks alle pijn en blokkades wilde zijn heb ik voor mij zelf ,dubbel als ik zag ,opgeschreven “waar vecht jij toch tegen Man” en dat laatste woord was de Trigger .
De Psilohuasca begreep het en nam mij mee ,werkelijk voor het eerst mocht ik echte sexuele gevoelens krijgen richting een vrouw en telkens als ik er weer van weg wilde ,ik moest diep door de pijn van begeerte het vreemd gaan en begeerte van het misbruik pakte ik het papier , hoe diep moest de Psilohuasca met mij gaan omdat te integreren in mijn “zijn “maar hoe fijn om daar weer contact mee te maken.
Daar waar je pijn zit is de heling !
Ook begreep ik het gemis van mijn vrouw een echte man naast zich te voelen fijn dat ze het mij heeft willen aangaan.

Waarom ik dit alles opschrijf omdat ik hoop dat iemand zich herkend en ook de uitnodiging aangaat heling te vinden .

Bedankt Eva en natuurlijk Esther ,

Edwin

11-6-2020

Hallo Quinne,


Ik wil je toch nog even een mail sturen want ik heb een heel goede reis ervaren. Ik ben erg blij en dankbaar dat ik dit pad heb leren kennen. Ik ben nu bijvoorbeeld veel closer met mijn oudste dochter en daar ben ik erg blij om!! Maar ook andere punten waaraan ik moest werken heb ik het gevoel en idee dat dit goed is gegaan en goed komt.


Ik vond ook de groep ook heel erg leuk er was een goede sfeer! Het slapen ging zaterdag veel beter en ik ben zondag vroeg weer voldaan naar huis gegaan.

Ik houd mij dan ook erg aanbevolen om een ‘weekend’ bij jullie in te plannen. Mochten jullie dit weer gaan doen denk dan ook aan mij;-)

Rest mij nog om te zeggen dat ik mij erg vertrouwd gevoeld heb bij jullie beiden en dat ik de dag echt onvergetelijk vond!! Dank dank!

Hopelijk tot snel weer!


Groet, N

14-3-2020

***********

Goedemorgen Quinne,


Ik mail even voor een stukje playlist van de ceremonie van afgelopen zaterdag. De liedjes die ik al had gekregen; ik geniet er ontzettend van en helpt me heel erg de ervaring te herbeleven. 

Ik heb echt onwijs genoten van deze dag! Het heeft mij zoveel inzichten gegeven dat had ik echt nooit durven dromen. Heel erg bedankt voor jou begeleiding, ik voelde me helemaal veilig, waar ik normaal nogal moeite mee heb 🙂Ook zou ik me graag weer aanmelden voor een nieuwe ceremonie. Heb je advies over hoeveel tijd er tussen zou moeten zitten?Ik denk zelf aan vrijdag 10 april. Ben me er van bewust dat het dan heel anders kan uitpakken. Ik ken iemand die 7 keer een Ayahuasca ceremonie heeft mogen beleven, en hij zegt ook elke keer is anders en zelfs een keer helemaal niets. 


Ik hoor graag van je, 


en nogmaals dank dat ik deze prachtige ervaring bij jullie mocht beleven!


Liefs, L

***********

9-3-2020

I cant thank you enough, there are no words to express how grateful (grapeful) I am. You took so good care of me, you could feel i needed deep healing and offered me the tools to find my answer. This is by far the most healing experience I have ever had. Thank you. I will let you know tomorrow if I’m a holland temporarily resident or not. 


Thank you for your wisdom, 

Can I ask you to please share the song you showed me in the end? I would love to hear it again 

C.

***********

21-1-2020

Mijn eerste ervaring met Psilohuasca bij Innerlijke reis. 
Na jarenlang mijn leven te hebben gewijd aan Ayahuasca, waarbij ik heb gewerkt als facilitator bij een retreat centrum in Peru en in de leer ben geweest bij een Ayahuasca maestro, heb ik bij innerlijke reis kennis mogen maken met Psilohuasca. Sinds ik Quinne voor het eerst heb ontmoet voel ik mij verbonden met Innerlijke reis, de kwaliteit en professionaliteit van zorg die er wordt geboden, en de liefdevolle warmte waarmee alle deelnemers door hun processen worden begeleid. Dit heb ik allemaal mogen ervaren tijdens de ceremonies bij Innerlijke reis met de maestro’s van Pachamama Temple tijdens onze reizen door Europa. Helaas is Innerlijke reis slachtoffer geworden van de negatieve pers die Ayahuasca in het afgelopen jaar in de Nederlandse media heeft gekregen. En vanuit hun professionaliteit hebben zij ervoor gekozen om geen Ayahuasca ceremonies meer te verzorgen, vanwege het risico dat daarbij komt kijken voor hun deelnemers. De Psilohuasca is daarvoor in de plaats gekomen en tijdens mijn eerste ceremonie met dit mooie medicijn heb ik het als een waardige vervanger ervaren. 


Ik was erg benieuwd naar de verschillen tussen deze twee medicijnen aangezien ik nog nooit Psilohuasca had gedronken. Mijn reis begon vrij snel na het drinken van de MAO remmer en het consumeren van de bijbehorende truffels. En het was een reis! Om te beginnen kwam de spirit van de truffel zich netjes aan mij voorstellen. We maakte kennis met elkaar, en de truffel liet me zijn wereld zien. Onder de grond, waar het wel koud was, liet hij me geborgenheid voelen en zag en voelde ik hoe zijn mycelium zich uitbreidde en jonge truffels in het leven riep. Ik voelde mij vereerd en verbonden met dit systeem en met de natuur als een geheel. Na deze kennismaking begon een wat uitdagender deel van de reis waar ik inzicht kreeg in bepaalde energieën die ik al een tijdje bij me droeg. Ik werd geconfronteerd met een stukje passiviteit wat in de afgelopen maanden stiekem in mijn leven was geslopen.Deze energie werd uitvergroot zodat ik hem beter kon observeren, doorvoelen en begrijpen. Precies zoals Ayahuasca dat al zo vaak voor me heeft gedaan. Ik ervoer deze passieve energie als een verstikkend en muf deken dat ik zelf over me heen had getrokken. Ik bevond me in een donkere en krappe ruimte waar niks hoeft, maar waar er ook niet veel gebeurd en geen vooruitgang wordt geboekt. Het was er niet behaaglijk. Na een tijdje onder dit onplezierige deken te hebben gebivakkeerd kreeg ik ook inzicht in wat praktische oplossingen, dingen die ik zelf kan ondernemen om mezelf van deze passiviteit te bevrijden. Eenmaal door dit uitdagende stuk heen gekomen was de rest van mijn reis een heerlijke mix van mooie kleurrijke patronen, gevoelens van liefde en bevrijding, en niet te vergeten dankbaarheid. 


In mijn beleving zijn er zeker verschillen tussen de Ayahuasca en de Psilohuasca. Maar die verschillen maakten deze reis voor mij niet minder waard dan de prachtige ceremonies die ik met Ayahuasca heb mogen beleven. Het medicijn heeft een andere spirit, wat logisch is, en communiceerde met mij op een iets andere manier dan ik van Ayahuasca gewend ben. Maar in deze combinatie van Syrische wijnruit en de truffel schuilen, net zoals in de Ayahuasca, vele mooie inzichten en lessen. En met deze opgedane inzichten kan ik nu aan de slag, want net zoals bij Ayahuasca is integratie misschien wel het belangrijkste onderdeel van de ceremonie. En ook daarbij weet ik dat Quinne altijd klaar staat met advies en een luisterend oor.

Ik zou dan ook zeker iedereen aanraden om een ceremonie bij Quinne en haar team van innerlijke reis te gaan ervaren. Ik zal zelf zeker ook nog eens terug komen om de mooie spirit van de Psilohuasca opnieuw te ontmoeten. 

Erik Hendriks

***********

24-1-2020

Lieve Quinne, 

Ik wil je graag nog even bedanken! Voor de mooie dag afgelopen zaterdag en je warme begeleiding en aanwezigheid. Ik voel me goed, zit minder in mijn hoofd en meer in mijn hart, in een soort lichte, blije en rustige tevredenheid. Een sterk gevoel van ‘alles is helemaal goed zoals het is’. Het leven stroomt van zichzelf wel. J

Heel fijn! Dank je wel. En tot een volgende keer.

Groetjes,

S.

***********

19-1-2020

Lieve Quinne,

Ik heb een mooie reis gehad en en inzichten zijn langzaam aan aan t landen. Het duidelijkste wat naar voren kwam was dat ik geen angst heb gevoeld alleen te zijn. ik in allerlei opzichten wel wat rustiger aan mag doen, meer loslaten en minder vragen (van mezelf en bijv. S.) en als mooiste heb ik door er even helemaal uit te zijn weer zoveel vrolijke liefde gevoeld voor S. en dankbaarheid dat ik mijn leven mag delen met zo een man!
Meer kijken naar wat al behaald is en niet alleen maar vooruit kijken naar wat nog moet.


Het was een waardevolle dag.


Dankjewel 🙏

***********

8-1-2020

Hoi Quinne,

Nou wat een start van het jaar zeg afgelopen vrijdag 3 januari mijn 2e psilohuasca ceremonie en die ging voor een groot gedeelte over angst. Onbewuste, verdrongen, overheen geschreeuwde, onder de mat geschoven angst. En dan met name over het loskomen ervan. Zoals je weet heb ik een roerige achtergrond en is er in mijn jeugd en pubertijd(na ik nu nóg beter begrijp) een hoop angst vast gaan zitten in mijn lijf. Ik was zéér angstig in het begin van de ceremonie, voelde me enorm koud van binnen(heel erg rillen) en schokkerig op mijn borstkas. Niet heel fijn op het moment zelf maar des te fijner toen ik begon te begrijpen wat er aan het gebeuren was.

De angst die zich nog steeds hardnekkig probeert vast te houden aan mij en zich in mijn geval manifesteert door snel wantrouwend en achterdochtig te zijn en waar ik tot nu toe dus nog steeds onbewust in was, wilde gehoord en gevoeld worden. Ik heb al een hoop op zijn plek gekregen met de ondersteuning van Ayahuasca en nu was het tijd voor de vastzittende angst.  Nu pas begrijp ik ook de uitspraak “alles komt voort uit liefde of uit angst” nou ik heb het gevoeld en dat was zeer intens maar de ruimte die ik er onmiddellijk voor terug kreeg was nog vele malen intenser. Ik kreeg te zien dat IK kan kiezen tussen licht of donker en kon hier ook mee oefenen met mijn gedachten. En dat de angst graag wil dat je negatief denkt zodat ie lekker kan blijven zitten, omdat die ook een soort van bestaansrecht voelt na zoveel jaren en dus wil blijven.

Weet je nog mijn allereerste ceremonie dat ik zei “ik moet naar het licht”? Het lijkt nu alsof er iets “aan” is gegaan omtrent dit alles. Ook heb ik een heling ervaren wat betreft mijn vader zoon relatie die er nooit geweest is. Dat is nu ook op orde, in ieder geval een heel stuk de goeie kant op de ceremonie is pas een paar dagen geleden…ook was ik in een mooie versierde kapel waar ik plechtig het ouder worden heb aanvaard, ik heb een hoop levensfases doorgemaakt in een relatief korte periode die ik allemaal nog moest doorleven omdat mijn ontwikkeling stil had gestaan door verslaving. Met de ondersteuning van Ayahuasca en nu Psilohuasca is dat gestroomlijnd gegaan.. DANK JULLIE WEL! planten en truffels. Verder heb ik diepe liefde gevoeld voor mijn gezin, overgegeven, gelachen en gehuild en kennis gemaakt met het gevoel “het is gewoon goed”. Inzicht gehad in waarom ik zo geïrriteerd was met de kerst toen ik mijn schoonvader en -broer zo gezellig zag samen, dat behoeft verder geen uitleg denk ik en de nadrukkelijke tip meegekregen dat ik meer moet oefenen op mijn didgeridoo en dat dat  goed zou zijn voor mijn hersenen?!? Komt tijd, komt raad…

Ook kreeg ik nog de tip mee om te stoppen met koffie drinken zodat het “lijntje” naar boven nog zuiverder is. Wat ook overduidelijk aanwezig is nu, is de ruimte tussen gebeurtenissen en mijn reactie daarop wat verband houd met de losgelaten angst en dat voelt zeer bevrijdend. Al met al een topceremonie!

En lieve Quinne dank je wel voor de ondersteuning voorafgaand aan de ceremonie, je bent een schat!!

Heel veel liefs!

Sip.

7-1-2020

Hoi Eva & Iva,

Ik had het al eens laten weten maar via deze weg nogmaals mijn dankbaarheid voor wat ik heb mogen ervaren tijdens de ceremonie van afgelopen vrijdag.

Wat een ervaring, ik voel me zoveel rijker. 
De afgelopen dagen heb ik veel gevoelt, verwerkt en al geprobeerd na te denken over het integreren. Een mooie puzzel, mochten jullie nog algemene tips hebben dan zijn die van harte welkom. Ik houd het in mijn achterhoofd om wellicht eens een persoonlijke afspraak te maken voor nazorg.


Tot slot, middenin de ceremonie draaiden jullie een nummer die ik heel graag nog eens zou willen luisteren. Het was een indringende mannenstem die tijdens een lang nummer een verhaal vertelt, in het Engels. Die raakte mij heel erg. Zouden jullie mij kunnen vertellen hoe dit nummer en de ‘artiest’ heet?


Alvast dankjewel! En voor jullie beide een mooi nieuwjaar gewenst 🙂


Hartelijke groet,

M

20-12-2019


Hallo Quinne,

Ik wilde je heel erg bedanken voor de prachtige Psilohuasca ervaring van vrijdag 22-11 jl. Het was je al opgevallen, maar ik had even de tijd nodig om alles een plekje te geven. Gevoelsmatig ben ik ook op heel veel plekken geweest. De reis heeft echt een super positief effect op mij gehad en dus ook op mijn omgeving. Ik kijk een stuk positiever naar andere en kan weer geniet van alles om mij heen. Mensen om mij heen zien het ook, maar kunnen niet goed uitleggen wat het dan is. Ik schijn te stralen. Ik heb besloten om beter op mijn voeding te letten. Ik eet geen vlees meer. Drink geen suiker en heb geen enkele moeite om ongezonde dingen te laten staan. Mijn medicijngebruik (dexamfetamine) is gehalveerd. Ik kan mij beter concentreren en het belangrijkste. Ik voel me weer fit.

Zou jij dit ook aan de andere begeleiders door willen geven en hun ook heel erg bedanken. Het heeft mij echt enorm geholpen.

Met vriendelijke groet,

P.

16-12-2019

Psilohuasca vs Ayahuasca. ONGELOFELIJK!!


Wat had ik een angst dat de Psilohuasca mij niet zou geven wat de Ayahuasca heeft gedaan voor mij. Ik had er inmiddels 35 Ayahuasca ceremonies opzitten en zit volop in mijn proces. Dus de angst voor een slap aftreksel van de Ayahuasca was groot. Ik heb afgelopen weekend mijn 2e en 3e Psilohuasca ceremonie gehad. WAUW !!! ik heb nog nooit zoveel en zo duidelijke inzichten gehad. Wat ben ik diep gegaan. Vraag me niet wat er anders is tussen de Ayahuasca en de psilohuasca want dat kan ik niet uitleggen. Maar het is anders maar je komt bij de zelfde benodigde inzichten en onderwerpen.

Tijdens mijn proces ben ik nu bij diverse organisaties geweest. Maar Innerlijke-reis is echt next level wat begeleiding betreft. Met name de grotere organisaties laten daar kennis liggen. Want er gaat zoveel tijd in zitten in cursussen, zelf ontwikkeling , zelf ceremonies ervaren etc. etc. door de begeleiders. In mijn ogen is het essentieel dat de begeleiders veel ervaring hebben.

Ik ben bij organisaties geweest waar de ceremonieleider slechts 12 ceremonies zelf heeft ervaren en dan weet je echt niet waar het om gaat. En bij grote organisaties werken er zoveel dat je dat niet voor elkaar krijgt omdat er gewoon niet zoveel mensen zijn met die kennis en ervaring. Bij innerlijke-reis kunnen zij je tijdens de ceremonie dieper laten gaan door de juiste vragen te stellen. Ze begrijpen waar je inzit tijdens de ceremonie door hun eigen ervaringen en kennis. Het is mijn vertrouwde thuisbasis geworden…..me happy .

Liefs,

C.

Hey Quinne,

Hopelijk maak je het goed. Ik in ieder geval wel! De ceremonie zaterdag heb ik als bijzonder mooi en indrukwekkend ervaren.

Op het begin had ik wat moeite met het binnenhouden van de MAO-remmer, en lag ik met misselijkheid te worstelen op mijn matras. Maar toen het eerste uur voorbij was, en mijn lichaam alles goed had opgenomen, heb ik de meest intense, onuitsprekelijke liefde gevoeld die ik me kan voorstellen. En die aanwezigheid hing in de hele ceremonieruimte.
Tijdens mijn Ayahuasca retraite in Peru had ik soortgelijke ervaringen. Bij mij worden plantmedicijnen nooit echt visueel; ze brengen meer gevoelens, intuities en waardevolle realisaties naar boven. Zo ook zaterdag. Ik voelde bijvoorbeeld een hele sterke dankbaarheid en waardering voor eigenlijk alles en iedereen, maar met name voor mijn ouders. Het besef dat zij mij altijd onvoorwaardelijk lief hebben gehad gaf me inspiratie om zelf ook onvoorwaardelijk lief te hebben. Maar ook voor jullie hele team van begeleiders (inclusief het hondje, hoe heet ze nou?) kreeg ik tijdens de ceremonie ontzettend veel respect. De manier waarop jullie met de puurste intenties constant op jullie hoede zijn, controleren of alle deelnemers het goed maken, en er tegelijkertijd een sfeer van goede humor in houden vind ik echt bewonderenswaardig. Nogmaals super bedankt voor de inspirerende dag!
De laatste twee dagen merk ik dat ik me erg licht en vrolijk voel. Ik heb veel energie, en heb mijn hele gezin en enkele goede vrienden eens goed bedankt voor slechts hun aanwezigheid in mijn leven. Ook heb ik vandaag en gisteren gewandeld door de bossen, en daar zag ik het water net even wat feller glinsteren, en hoorde ik de vogels net even iets harmonieuzer fluiten als normaal.
Al met al heeft de ceremonie bij mij voor veel positiviteit gezorgd.

Ik wens jullie super veel succes met de ceremonies die in de komende tijd bij jullie plaats zullen vinden! Dat jullie er veel mensen mee mogen helpen. We zullen elkaar in februari weer zien, maar tot die tijd zal ik nog vaak aan jullie, en aan de fijne ceremonie die ik heb mogen bijwonen, denken.

Groetjes en heel veel psilohuasca liefde,

H.

9-12-2019

Dag Quinne,

Nu ruim 48 uur na het einde van de ceremonie afgelopen zaterdag ‘gloei ik nog steeds na’. Ik voel me geraakt, rijk, verbonden, nederig en verheven. Ik vermoed dat je snapt wat ik bedoel. Ik heb gisteren een heerlijke lange wandeling in het bos gemaakt en als een kind plezier gemaakt met ravotten door het dikke bladerdek op de grond. Ik realiseerde me dat de kleine W. dan ook veel plezier had om midden in de grote regenplassen te springen. Ik heb er hartelijk om gelachen maar dát toch maar niet gedaan ☺.


Eén van de dingen die mij in de ceremonie bijzonder raakten was de muziek waarin de grote drums werden gespeeld. De kleine W. vond (lees: vindt!!) dat fantastisch. De drums lijken een belangrijk hulpmiddel om mijn innerlijk kind te hervinden, maar ook om de verbinding met mijn lijf te verbeteren. Ik zou heel graag die muziek ‘bij me hebben’ om dat proces te verdiepen. Nu heb ik veel Ayahuasca-muziek, maar eigenlijk nauwelijks met die grote drums en kan ze dezer dagen ook niet vinden.

Jij had een paar fantastische nummers. Als het niet teveel moeite voor je is doe je me enorm plezier als je me de vindplaats van één of meer van die nummers zou kunnen/willen geven.


Ik ben je hoe dan ook dankbaar!

Veel liefs,W

25-11-2019

Lieve Quinne, Eva en Esther,


Wil jullie nogmaals bedanken voor de mooie, fijne en warme ceremonie.
Psilohuasca heeft al mijn verwachtingen overtroffen..
Ik heb meerdere Ayahuasca ceremonies bijgewoond ivm trauma verwerking en was bang dat door het verbod op Ayahuasca ik daar niet meer verder aan kon werken.


Maar tijdens de psilohuasca ceremonie kon ik dieper in gaan op de gebeurtenissen zelf en ben ik weer een grote stap vooruit gegaan.


Wil Eva nog extra bedanken voor haar begeleiding en troost tijdens de heftige stukken.. Ik had het echt nodig op dat moment.

Heb het als heftig ervaren maar ook zeker als een mooie ervaring, en man.. wat heb ik gelachen.

Prachtig werk wat jullie doen, met zo veel liefde en passie.


Tot de volgende keer.

Liefs Anouk

23-11-2019

Dag Quinne,


Dank aan jou, Esther en Vera voor de zeer interessante reis die ik heb mogen meemaken.  Het was een bijzondere ervaring.  Ik heb verschillende interessante visuals gehad die aan de ene kant vrij onsamenhangend waren, maar mij ook wat duidelijke boodschappen hebben gegeven.  Waarbij de grootste is dat ik geduld moet hebben en de dingen op dit moment zijn zoals ze zijn omdat ze zo moeten zijn. En dat mijn ‘desires’ zullen komen, en er al zijn. Ik moet ophouden om vandaag te willen wat mij morgen toekomt.

Daarnaast was mijn hele reis ronduit hilarisch en komisch. Op een gegeven moment leek de hele ceremonie in scene gezet en was alles wat jullie deden grappig :-)Mogelijk ook een boodschap, maar kan er geen touw aan vastknopen.

Nou… zou ik bij jullie een Kambo healing willen doen, maar ik zou jou hier eerst kort over willen spreken telefonisch, kan dan?


tot gauw.


P.

22-11-2019

Hey Quinne & Erik,

Doen!

Na vele (mooie en intensieve) Ayahuasca ceremonies ervaren te hebben, stond ik enigszins sceptisch tegenover een ceremonie met truffels. Maar deze scepsis bleek volledig ongegrond. Heb met truffels een zeer intensief proces doorgemaakt. Eigenlijk kan ik mijn ervaring(en) het beste omschrijven als heel vriendelijk, maar toch diepgaand. Daarbij kan ik niet voorbij gaan aan de uiterst hartelijke, professionele en deugdelijke begeleiding door Quinne en haar team. Heb vele ‘bewustwordingsinstituten’ bezocht, maar Innerlijke reis steekt hier met kop en schouder ver bovenuit.

Je bent bij hen in uiterst goede handen. In mijn optiek een uitermate integer instituut, waar de medewerkers het hart op de juiste plek dragen.

Willem de Boer

22-11-2019

Afgelopen week een Psilohuasca ceremonie bijgewoond. Spannend, wat gaat er gebeuren, Ik weet het ik mag de controle loslaten. Maar soms is dat makkelijker gezegd dan gedaan.

De truffels smaken een beetje notig met een licht zuurtje aan het eind.

Wanneer ik alles heb weg gekauwd ga ik liggen en wacht, en wacht. Ik krijg het koud. Quinne had al verteld dat ik wat koude kon verwachten, nou dat klopt. Gelukkig werd ik liefdevol verzorgd en bemerkte ook dat ik de kou kon hebben. Toen begon het te werken. Ik zag allerlei visuals en patronen. Daarna kreeg ik de dingen te zien waar ik om gevraagd had. Inzichten in mijn leven en hoe ik daarmee om mag gaan. Na de ceremonie voelde ik mij blij en opgelucht, ik durfde de controle los te laten en heb een hele mooie reis gehad.

Ook achteraf werd ik liefdevol verzorgd door Quinne. Dank je wel en ik kan weer verder op mijn levenspad.

Dankbaar voor deze ervaring.

Liefs,

E.

22-11-2019

Hi Quinne,
Ik wil je en jouw team nogmaals bedanken voor de geweldige Psilohuasca ceremonie van afgelopen vrijdag, welke absoluut een extra dimensie kreeg door de duidelijk met liefde uitgezochte muziek.


Met vriendelijke groet,


P.

November 2019:

Goedemorgen Quinne,

Ik was blij verrast over de kracht van dit medicijn psilohuasca de combinatie van peganum harmala met de holy truffel wow deep respect.

Het reizen met psilohuasca komt voor mij gevoel heel veel overeen met de ayahuasca alleen met een verschil dat het overgeven een stuk minder is ,ik persoonlijk vind dit een voordeel.

De heling en de inzichten  die het medicijn je geven is net zo bijzonder als de ayahuasca, de reis begon heel subtiel maar na ongeveer een uur werd de reis toch intenser  zowel lichamelijk als mentaal.De visoenen waren net zo als bij ayahuasca zeer fascinerend zowel het “licht als donkere “de inzichten waren diep en helend kortom de psilohuasca is een zeer mooi en krachtig medicijn om mee te werken.

Ik voelde me na deze reis een stuk opgeluchter.

Groet,
R.

18-11-2019

Mijn Psilohuasca ervaring

Ik was heel erg nieuwsgierig wat het me zou brengen en ik was gelijk enorm onder de indruk van deze mooie combinatie.

Na een kwartier begon ik het al te voelen en na 20 minuten zat ik er al volledig in. Het was gelijk heel visueel en heel helder. Ik heb heel veel mooie regenboogkleuren mogen gezien J

Ik ben een hoofpijn/migraine patiënt en voordat we begonnen kreeg ik al weer een beetje hoofdpijn en was bang dat het alleen maar erger zou worden. Maar toen ik eenmaal deze plantmedicijn voelde, was mijn hoofdpijn helemaal weg! Het vertrouwen was er meteen. Ik kon me volledig overgeven. Ik had het wel enorm koud. De eerste anderhalf/twee uur ongeveer was echt intens, diepe processen. Maar ook gelijk moment van integreren en dan diende het volgende weer aan. Heel veel herhalingen van eerdere reizen. Voor mij was het een beetje zo daar waar moeder Ayahuasca je leidt door de reis, was er nu een wijze grootmoeder die iets meer op afstand was en mij het zelf liet doen, maar heel duidelijk aanwezig was. Het was heel persoonlijk voornamelijk. Stukken die ik mocht en (beter nog mag gaan) loslaten. Ik heb veel inzichten gehad. Als ik een vergelijking zou moeten maken, denk ik dat je krijgt wat je nodig hebt met Psilohuasca, dat ik deze inzichten ook gehad zou hebben met Ayahuasca. Het was meer visueel en alle zintuigen stonden meer open voor mijn gevoel. Met Ayahuasca is het bij mij zo als het klaar is is het klaar en deze Psilohuasca  bleef wel langer ‘hangen’, maar dat was ook een prima gevoel.

Nogmaals, ik ben erg onder de indruk van dit mooie plantmedicijn.

E.

19-11-2019

Je kunt met Psilohuasca hetzelfde bereiken als met Ayahuasca. Je komt in dezelfde “dimensie(s)” waar je net zoveel aan jezelf kunt werken en inzichten kunt krijgen.

Het vergt wel meer focus om je aandacht gericht te houden op wat je wil. Met Psilohuasca lijkt het wel of je meer vrijheid hebt om te gaan waar je wil.

De piek lijkt langer aan te houden. Visueel zijn de kleuren heel helder en duidelijk. Het lijkt wel of er veel meer licht is. Wanneer ik mijn ogen open zie ik geen “visuals” in de ruimte,  met Ayahuasca zie ik dit wel. Fysiek voel ik de Psilohuasca veel langer in mijn lichaam. Het gevoel op de achtergrond is erg voelbaar. Het ebt langzamer weg.

Het was een hele mooie kennismaking met de “Magic truffel”. Iets waar ik vaker mee wil werken.

Liefs,

H.

Mijn Psilohuasca ervaringen:

Wij krijgen veel vragen over het verschil tussen Ayahuasca en Psilohuasca, en daar was ik eerlijk gezegd ook wel benieuwd naar.

Nu na meerdere reizen gemaakt te hebben ook met Psilohuasca, kan ik het eigenlijk niet echt aangeven. Het Entheogeen (zij het Psilohuasca, Ayahuasca of alleen paddestoelen zonder MAOI) laat je in mijn ervaring zien wat er op dat moment nodig is voor jou. Hoe kan ik het dan vergelijken met een ander Entheogeen op datzelfde moment?

Ik denk dat ik op de dagen dat ik Psilohuasca heb genomen, ik dezelfde inzichten en lessen kreeg die ik ook met Ayahuasca zou krijgen als ik het op die momenten genomen zou hebben.

Voorheen had ik wel het gevoel dat Paddestoelen (zonder MAOI) meer over cosmische zaken gaat (hoe is de aarde ontstaan, het universum..etc) en de Ayahuasca meer over jezelf. Met de Psilohuasca ben ik echter ook bij hele persoonlijke stukken gekomen.

Als ik dan toch een verschil moet benoemen, dan is mijn ervaring dat de Psilohuasca visueler is dan de Ayahuasca. Van de 10 Ayahuasca ceremonies zijn er dan misschien 5 visueel en bij de Psilohuasca is dat eerder 9 van de 10.

De Psilohuasca heeft mij heel duidelijk laten zien dat ik nog wat los mocht laten, en dit heeft tot gevolg gehad dat ik mij daarna energetisch een stuk lichter voel. Ook mocht ik heel duidelijk zien waar ik als persoon naar toe ga met mijn leven als ik mijn pad blijf volgen, en wat mijn doel is op dit moment in mijn leven.

De Psilohuasca heeft op mij een hele diepe indruk gemaakt en heeft mijn respect dubbel en dwars verdiend. Wat een meester planten zijn dit!

Ik ben heel dankbaar dat ik hiermee mag werken.

Erik

Innerlijke-reis

Een innerlijke-reis kan je helpen contact te maken met je innerlijke-wijsheid, om zo naar de kern van een probleem te gaan. Bijvoorbeeld bij fysieke klachten, verslavingsproblematiek, depressie, angsten, rouwverwerking en posttraumatisch stress-stoornis. Een Psilohuasca  ceremonie of Magic Truffel ceremonie kan je helpen je problemen onder ogen te zien, en op te lossen waardoor je kunt genieten van het leven.

Een innerlijke-reis kan je inzicht geven bij spirituele ontwikkeling, bewustwording en levensvraagstukken. Wil jij hier meer over weten neem dan contact op via 06 – 23 23 37 88 of ga naar contact.