Menu

Psilohuasca ervaringen


Op deze pagina zie je een overzicht van de Psilohuasca ervaringen.

Wil je weten of een Psilohuasca ceremonie iets voor jou is, wat het oplevert en wil je weten hoe andere mensen het hebben ervaren? Lees dan onderstaande Psilohuasca ervaringen.

Wil jij je ervaring over een Psilohuasca ceremonie bij Innerlijke-reis hier delen? Stuur dan een bericht via het contactformulier.

19-1-2020

Lieve Quinne,

Ik heb een mooie reis gehad en en inzichten zijn langzaam aan aan t landen. Het duidelijkste wat naar voren kwam was dat ik geen angst heb gevoeld alleen te zijn. ik in allerlei opzichten wel wat rustiger aan mag doen, meer loslaten en minder vragen (van mezelf en bijv. S.) en als mooiste heb ik door er even helemaal uit te zijn weer zoveel vrolijke liefde gevoeld voor S. en dankbaarheid dat ik mijn leven mag delen met zo een man!
Meer kijken naar wat al behaald is en niet alleen maar vooruit kijken naar wat nog moet.


Het was een waardevolle dag.


Dankjewel 🙏

***********

8-1-2020

Hoi Quinne,

Nou wat een start van het jaar zeg afgelopen vrijdag 3 januari mijn 2e psilohuasca ceremonie en die ging voor een groot gedeelte over angst. Onbewuste, verdrongen, overheen geschreeuwde, onder de mat geschoven angst. En dan met name over het loskomen ervan. Zoals je weet heb ik een roerige achtergrond en is er in mijn jeugd en pubertijd(na ik nu nóg beter begrijp) een hoop angst vast gaan zitten in mijn lijf. Ik was zéér angstig in het begin van de ceremonie, voelde me enorm koud van binnen(heel erg rillen) en schokkerig op mijn borstkas. Niet heel fijn op het moment zelf maar des te fijner toen ik begon te begrijpen wat er aan het gebeuren was.

De angst die zich nog steeds hardnekkig probeert vast te houden aan mij en zich in mijn geval manifesteert door snel wantrouwend en achterdochtig te zijn en waar ik tot nu toe dus nog steeds onbewust in was, wilde gehoord en gevoeld worden. Ik heb al een hoop op zijn plek gekregen met de ondersteuning van Ayahuasca en nu was het tijd voor de vastzittende angst.  Nu pas begrijp ik ook de uitspraak “alles komt voort uit liefde of uit angst” nou ik heb het gevoeld en dat was zeer intens maar de ruimte die ik er onmiddellijk voor terug kreeg was nog vele malen intenser. Ik kreeg te zien dat IK kan kiezen tussen licht of donker en kon hier ook mee oefenen met mijn gedachten. En dat de angst graag wil dat je negatief denkt zodat ie lekker kan blijven zitten, omdat die ook een soort van bestaansrecht voelt na zoveel jaren en dus wil blijven.

Weet je nog mijn allereerste ceremonie dat ik zei “ik moet naar het licht”? Het lijkt nu alsof er iets “aan” is gegaan omtrent dit alles. Ook heb ik een heling ervaren wat betreft mijn vader zoon relatie die er nooit geweest is. Dat is nu ook op orde, in ieder geval een heel stuk de goeie kant op de ceremonie is pas een paar dagen geleden…ook was ik in een mooie versierde kapel waar ik plechtig het ouder worden heb aanvaard, ik heb een hoop levensfases doorgemaakt in een relatief korte periode die ik allemaal nog moest doorleven omdat mijn ontwikkeling stil had gestaan door verslaving. Met de ondersteuning van Ayahuasca en nu Psilohuasca is dat gestroomlijnd gegaan.. DANK JULLIE WEL! planten en truffels. Verder heb ik diepe liefde gevoeld voor mijn gezin, overgegeven, gelachen en gehuild en kennis gemaakt met het gevoel “het is gewoon goed”. Inzicht gehad in waarom ik zo geïrriteerd was met de kerst toen ik mijn schoonvader en -broer zo gezellig zag samen, dat behoeft verder geen uitleg denk ik en de nadrukkelijke tip meegekregen dat ik meer moet oefenen op mijn didgeridoo en dat dat  goed zou zijn voor mijn hersenen?!? Komt tijd, komt raad…

Ook kreeg ik nog de tip mee om te stoppen met koffie drinken zodat het “lijntje” naar boven nog zuiverder is. Wat ook overduidelijk aanwezig is nu, is de ruimte tussen gebeurtenissen en mijn reactie daarop wat verband houd met de losgelaten angst en dat voelt zeer bevrijdend. Al met al een topceremonie!

En lieve Quinne dank je wel voor de ondersteuning voorafgaand aan de ceremonie, je bent een schat!!

Heel veel liefs!

Sip.

7-1-2020

Hoi Eva & Iva,

Ik had het al eens laten weten maar via deze weg nogmaals mijn dankbaarheid voor wat ik heb mogen ervaren tijdens de ceremonie van afgelopen vrijdag.

Wat een ervaring, ik voel me zoveel rijker. 
De afgelopen dagen heb ik veel gevoelt, verwerkt en al geprobeerd na te denken over het integreren. Een mooie puzzel, mochten jullie nog algemene tips hebben dan zijn die van harte welkom. Ik houd het in mijn achterhoofd om wellicht eens een persoonlijke afspraak te maken voor nazorg.


Tot slot, middenin de ceremonie draaiden jullie een nummer die ik heel graag nog eens zou willen luisteren. Het was een indringende mannenstem die tijdens een lang nummer een verhaal vertelt, in het Engels. Die raakte mij heel erg. Zouden jullie mij kunnen vertellen hoe dit nummer en de ‘artiest’ heet?


Alvast dankjewel! En voor jullie beide een mooi nieuwjaar gewenst 🙂


Hartelijke groet,

M

20-12-2019


Hallo Quinne,

Ik wilde je heel erg bedanken voor de prachtige Psilohuasca ervaring van vrijdag 22-11 jl. Het was je al opgevallen, maar ik had even de tijd nodig om alles een plekje te geven. Gevoelsmatig ben ik ook op heel veel plekken geweest. De reis heeft echt een super positief effect op mij gehad en dus ook op mijn omgeving. Ik kijk een stuk positiever naar andere en kan weer geniet van alles om mij heen. Mensen om mij heen zien het ook, maar kunnen niet goed uitleggen wat het dan is. Ik schijn te stralen. Ik heb besloten om beter op mijn voeding te letten. Ik eet geen vlees meer. Drink geen suiker en heb geen enkele moeite om ongezonde dingen te laten staan. Mijn medicijngebruik (dexamfetamine) is gehalveerd. Ik kan mij beter concentreren en het belangrijkste. Ik voel me weer fit.

Zou jij dit ook aan de andere begeleiders door willen geven en hun ook heel erg bedanken. Het heeft mij echt enorm geholpen.

Met vriendelijke groet,

P.

16-12-2019

Psilohuasca vs Ayahuasca. ONGELOFELIJK!!


Wat had ik een angst dat de Psilohuasca mij niet zou geven wat de Ayahuasca heeft gedaan voor mij. Ik had er inmiddels 35 Ayahuasca ceremonies opzitten en zit volop in mijn proces. Dus de angst voor een slap aftreksel van de Ayahuasca was groot. Ik heb afgelopen weekend mijn 2e en 3e Psilohuasca ceremonie gehad. WAUW !!! ik heb nog nooit zoveel en zo duidelijke inzichten gehad. Wat ben ik diep gegaan. Vraag me niet wat er anders is tussen de Ayahuasca en de psilohuasca want dat kan ik niet uitleggen. Maar het is anders maar je komt bij de zelfde benodigde inzichten en onderwerpen.

Tijdens mijn proces ben ik nu bij diverse organisaties geweest. Maar www.innerlijke-reis.nl is echt next level wat begeleiding betreft. Met name de grotere organisaties laten daar kennis liggen. Want er gaat zoveel tijd in zitten in cursussen, zelf ontwikkeling , zelf ceremonies ervaren etc. etc. door de begeleiders. In mijn ogen is het essentieel dat de begeleiders veel ervaring hebben.

Ik ben bij organisaties geweest waar de ceremonieleider slechts 12 ceremonies zelf heeft ervaren en dan weet je echt niet waar het om gaat. En bij grote organisaties werken er zoveel dat je dat niet voor elkaar krijgt omdat er gewoon niet zoveel mensen zijn met die kennis en ervaring. Bij innerlijke-reis kunnen zij je tijdens de ceremonie dieper laten gaan door de juiste vragen te stellen. Ze begrijpen waar je inzit tijdens de ceremonie door hun eigen ervaringen en kennis. Het is mijn vertrouwde thuisbasis geworden…..me happy .

Liefs,

C.

Hey Quinne,

Hopelijk maak je het goed. Ik in ieder geval wel! De ceremonie zaterdag heb ik als bijzonder mooi en indrukwekkend ervaren.

Op het begin had ik wat moeite met het binnenhouden van de MAO-remmer, en lag ik met misselijkheid te worstelen op mijn matras. Maar toen het eerste uur voorbij was, en mijn lichaam alles goed had opgenomen, heb ik de meest intense, onuitsprekelijke liefde gevoeld die ik me kan voorstellen. En die aanwezigheid hing in de hele ceremonieruimte.
Tijdens mijn Ayahuasca retraite in Peru had ik soortgelijke ervaringen. Bij mij worden plantmedicijnen nooit echt visueel; ze brengen meer gevoelens, intuities en waardevolle realisaties naar boven. Zo ook zaterdag. Ik voelde bijvoorbeeld een hele sterke dankbaarheid en waardering voor eigenlijk alles en iedereen, maar met name voor mijn ouders. Het besef dat zij mij altijd onvoorwaardelijk lief hebben gehad gaf me inspiratie om zelf ook onvoorwaardelijk lief te hebben. Maar ook voor jullie hele team van begeleiders (inclusief het hondje, hoe heet ze nou?) kreeg ik tijdens de ceremonie ontzettend veel respect. De manier waarop jullie met de puurste intenties constant op jullie hoede zijn, controleren of alle deelnemers het goed maken, en er tegelijkertijd een sfeer van goede humor in houden vind ik echt bewonderenswaardig. Nogmaals super bedankt voor de inspirerende dag!
De laatste twee dagen merk ik dat ik me erg licht en vrolijk voel. Ik heb veel energie, en heb mijn hele gezin en enkele goede vrienden eens goed bedankt voor slechts hun aanwezigheid in mijn leven. Ook heb ik vandaag en gisteren gewandeld door de bossen, en daar zag ik het water net even wat feller glinsteren, en hoorde ik de vogels net even iets harmonieuzer fluiten als normaal.
Al met al heeft de ceremonie bij mij voor veel positiviteit gezorgd.

Ik wens jullie super veel succes met de ceremonies die in de komende tijd bij jullie plaats zullen vinden! Dat jullie er veel mensen mee mogen helpen. We zullen elkaar in februari weer zien, maar tot die tijd zal ik nog vaak aan jullie, en aan de fijne ceremonie die ik heb mogen bijwonen, denken.

Groetjes en heel veel psilohuasca liefde,

H.

9-12-2019

Dag Quinne,

Nu ruim 48 uur na het einde van de ceremonie afgelopen zaterdag ‘gloei ik nog steeds na’. Ik voel me geraakt, rijk, verbonden, nederig en verheven. Ik vermoed dat je snapt wat ik bedoel. Ik heb gisteren een heerlijke lange wandeling in het bos gemaakt en als een kind plezier gemaakt met ravotten door het dikke bladerdek op de grond. Ik realiseerde me dat de kleine W. dan ook veel plezier had om midden in de grote regenplassen te springen. Ik heb er hartelijk om gelachen maar dát toch maar niet gedaan ☺.


Eén van de dingen die mij in de ceremonie bijzonder raakten was de muziek waarin de grote drums werden gespeeld. De kleine W. vond (lees: vindt!!) dat fantastisch. De drums lijken een belangrijk hulpmiddel om mijn innerlijk kind te hervinden, maar ook om de verbinding met mijn lijf te verbeteren. Ik zou heel graag die muziek ‘bij me hebben’ om dat proces te verdiepen. Nu heb ik veel Ayahuasca-muziek, maar eigenlijk nauwelijks met die grote drums en kan ze dezer dagen ook niet vinden.

Jij had een paar fantastische nummers. Als het niet teveel moeite voor je is doe je me enorm plezier als je me de vindplaats van één of meer van die nummers zou kunnen/willen geven.


Ik ben je hoe dan ook dankbaar!

Veel liefs,W

25-11-2019

Lieve Quinne, Eva en Esther,


Wil jullie nogmaals bedanken voor de mooie, fijne en warme ceremonie.
Psilohuasca heeft al mijn verwachtingen overtroffen..
Ik heb meerdere Ayahuasca ceremonies bijgewoond ivm trauma verwerking en was bang dat door het verbod op Ayahuasca ik daar niet meer verder aan kon werken.


Maar tijdens de psilohuasca ceremonie kon ik dieper in gaan op de gebeurtenissen zelf en ben ik weer een grote stap vooruit gegaan.


Wil Eva nog extra bedanken voor haar begeleiding en troost tijdens de heftige stukken.. Ik had het echt nodig op dat moment.

Heb het als heftig ervaren maar ook zeker als een mooie ervaring, en man.. wat heb ik gelachen.

Prachtig werk wat jullie doen, met zo veel liefde en passie.


Tot de volgende keer.

Liefs Anouk

23-11-2019

Dag Quinne,


Dank aan jou, Esther en Vera voor de zeer interessante reis die ik heb mogen meemaken.  Het was een bijzondere ervaring.  Ik heb verschillende interessante visuals gehad die aan de ene kant vrij onsamenhangend waren, maar mij ook wat duidelijke boodschappen hebben gegeven.  Waarbij de grootste is dat ik geduld moet hebben en de dingen op dit moment zijn zoals ze zijn omdat ze zo moeten zijn. En dat mijn ‘desires’ zullen komen, en er al zijn. Ik moet ophouden om vandaag te willen wat mij morgen toekomt.

Daarnaast was mijn hele reis ronduit hilarisch en komisch. Op een gegeven moment leek de hele ceremonie in scene gezet en was alles wat jullie deden grappig :-)Mogelijk ook een boodschap, maar kan er geen touw aan vastknopen.

Nou… zou ik bij jullie een Kambo healing willen doen, maar ik zou jou hier eerst kort over willen spreken telefonisch, kan dan?


tot gauw.


P.

22-11-2019

Hey Quinne & Erik,

Doen!

Na vele (mooie en intensieve) Ayahuasca ceremonies ervaren te hebben, stond ik enigszins sceptisch tegenover een ceremonie met truffels. Maar deze scepsis bleek volledig ongegrond. Heb met truffels een zeer intensief proces doorgemaakt. Eigenlijk kan ik mijn ervaring(en) het beste omschrijven als heel vriendelijk, maar toch diepgaand. Daarbij kan ik niet voorbij gaan aan de uiterst hartelijke, professionele en deugdelijke begeleiding door Quinne en haar team. Heb vele ‘bewustwordingsinstituten’ bezocht, maar Innerlijke reis steekt hier met kop en schouder ver bovenuit.

Je bent bij hen in uiterst goede handen. In mijn optiek een uitermate integer instituut, waar de medewerkers het hart op de juiste plek dragen.

Willem de Boer

22-11-2019

Afgelopen week een Psilohuasca ceremonie bijgewoond. Spannend, wat gaat er gebeuren, Ik weet het ik mag de controle loslaten. Maar soms is dat makkelijker gezegd dan gedaan.

De truffels smaken een beetje notig met een licht zuurtje aan het eind.

Wanneer ik alles heb weg gekauwd ga ik liggen en wacht, en wacht. Ik krijg het koud. Quinne had al verteld dat ik wat koude kon verwachten, nou dat klopt. Gelukkig werd ik liefdevol verzorgd en bemerkte ook dat ik de kou kon hebben. Toen begon het te werken. Ik zag allerlei visuals en patronen. Daarna kreeg ik de dingen te zien waar ik om gevraagd had. Inzichten in mijn leven en hoe ik daarmee om mag gaan. Na de ceremonie voelde ik mij blij en opgelucht, ik durfde de controle los te laten en heb een hele mooie reis gehad.

Ook achteraf werd ik liefdevol verzorgd door Quinne. Dank je wel en ik kan weer verder op mijn levenspad.

Dankbaar voor deze ervaring.

Liefs,

E.

22-11-2019

Hi Quinne,
Ik wil je en jouw team nogmaals bedanken voor de geweldige Psilohuasca ceremonie van afgelopen vrijdag, welke absoluut een extra dimensie kreeg door de duidelijk met liefde uitgezochte muziek.


Met vriendelijke groet,


P.

November 2019:

Goedemorgen Quinne,

Ik was blij verrast over de kracht van dit medicijn psilohuasca de combinatie van peganum harmala met de holy truffel wow deep respect.

Het reizen met psilohuasca komt voor mij gevoel heel veel overeen met de ayahuasca alleen met een verschil dat het overgeven een stuk minder is ,ik persoonlijk vind dit een voordeel.

De heling en de inzichten  die het medicijn je geven is net zo bijzonder als de ayahuasca, de reis begon heel subtiel maar na ongeveer een uur werd de reis toch intenser  zowel lichamelijk als mentaal.De visoenen waren net zo als bij ayahuasca zeer fascinerend zowel het “licht als donkere “de inzichten waren diep en helend kortom de psilohuasca is een zeer mooi en krachtig medicijn om mee te werken.

Ik voelde me na deze reis een stuk opgeluchter.

Groet,
R.

18-11-2019

Mijn Psilohuasca ervaring

Ik was heel erg nieuwsgierig wat het me zou brengen en ik was gelijk enorm onder de indruk van deze mooie combinatie.

Na een kwartier begon ik het al te voelen en na 20 minuten zat ik er al volledig in. Het was gelijk heel visueel en heel helder. Ik heb heel veel mooie regenboogkleuren mogen gezien J

Ik ben een hoofpijn/migraine patiënt en voordat we begonnen kreeg ik al weer een beetje hoofdpijn en was bang dat het alleen maar erger zou worden. Maar toen ik eenmaal deze plantmedicijn voelde, was mijn hoofdpijn helemaal weg! Het vertrouwen was er meteen. Ik kon me volledig overgeven. Ik had het wel enorm koud. De eerste anderhalf/twee uur ongeveer was echt intens, diepe processen. Maar ook gelijk moment van integreren en dan diende het volgende weer aan. Heel veel herhalingen van eerdere reizen. Voor mij was het een beetje zo daar waar moeder Ayahuasca je leidt door de reis, was er nu een wijze grootmoeder die iets meer op afstand was en mij het zelf liet doen, maar heel duidelijk aanwezig was. Het was heel persoonlijk voornamelijk. Stukken die ik mocht en (beter nog mag gaan) loslaten. Ik heb veel inzichten gehad. Als ik een vergelijking zou moeten maken, denk ik dat je krijgt wat je nodig hebt met Psilohuasca, dat ik deze inzichten ook gehad zou hebben met Ayahuasca. Het was meer visueel en alle zintuigen stonden meer open voor mijn gevoel. Met Ayahuasca is het bij mij zo als het klaar is is het klaar en deze Psilohuasca  bleef wel langer ‘hangen’, maar dat was ook een prima gevoel.

Nogmaals, ik ben erg onder de indruk van dit mooie plantmedicijn.

E.

19-11-2019

Je kunt met Psilohuasca hetzelfde bereiken als met Ayahuasca. Je komt in dezelfde “dimensie(s)” waar je net zoveel aan jezelf kunt werken en inzichten kunt krijgen.

Het vergt wel meer focus om je aandacht gericht te houden op wat je wil. Met Psilohuasca lijkt het wel of je meer vrijheid hebt om te gaan waar je wil.

De piek lijkt langer aan te houden. Visueel zijn de kleuren heel helder en duidelijk. Het lijkt wel of er veel meer licht is. Wanneer ik mijn ogen open zie ik geen “visuals” in de ruimte,  met Ayahuasca zie ik dit wel. Fysiek voel ik de Psilohuasca veel langer in mijn lichaam. Het gevoel op de achtergrond is erg voelbaar. Het ebt langzamer weg.

Het was een hele mooie kennismaking met de “Magic truffel”. Iets waar ik vaker mee wil werken.

Liefs,

H.

Mijn Psilohuasca ervaringen:

Wij krijgen veel vragen over het verschil tussen Ayahuasca en Psilohuasca, en daar was ik eerlijk gezegd ook wel benieuwd naar.

Nu na meerdere reizen gemaakt te hebben ook met Psilohuasca, kan ik het eigenlijk niet echt aangeven. Het Entheogeen (zij het Psilohuasca, Ayahuasca of alleen paddestoelen zonder MAOI) laat je in mijn ervaring zien wat er op dat moment nodig is voor jou. Hoe kan ik het dan vergelijken met een ander Entheogeen op datzelfde moment?

Ik denk dat ik op de dagen dat ik Psilohuasca heb genomen, ik dezelfde inzichten en lessen kreeg die ik ook met Ayahuasca zou krijgen als ik het op die momenten genomen zou hebben.

Voorheen had ik wel het gevoel dat Paddestoelen (zonder MAOI) meer over cosmische zaken gaat (hoe is de aarde ontstaan, het universum..etc) en de Ayahuasca meer over jezelf. Met de Psilohuasca ben ik echter ook bij hele persoonlijke stukken gekomen.

Als ik dan toch een verschil moet benoemen, dan is mijn ervaring dat de Psilohuasca visueler is dan de Ayahuasca. Van de 10 Ayahuasca ceremonies zijn er dan misschien 5 visueel en bij de Psilohuasca is dat eerder 9 van de 10.

De Psilohuasca heeft mij heel duidelijk laten zien dat ik nog wat los mocht laten, en dit heeft tot gevolg gehad dat ik mij daarna energetisch een stuk lichter voel. Ook mocht ik heel duidelijk zien waar ik als persoon naar toe ga met mijn leven als ik mijn pad blijf volgen, en wat mijn doel is op dit moment in mijn leven.

De Psilohuasca heeft op mij een hele diepe indruk gemaakt en heeft mijn respect dubbel en dwars verdiend. Wat een meester planten zijn dit!

Ik ben heel dankbaar dat ik hiermee mag werken.

Erik