Menu

Wie zijn wij

HET INNERLIJKE-REIS TEAM:

Mijn naam is Quinne van Kessel, oprichter van Innerlijke-reis. Het is mijn droom om zoveel mogelijk mensen te mogen begeleiden bij een Psilohuasca ceremonie voor persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en spirituele groei in samenwerking met plantenleraar Psilohuasca. Met Innerlijke-reis voor Psilohuasca ceremonies is deze droom werkelijkheid geworden.

Vanaf 2014 is Innerlijke-reis gestart met Ayahuasca ceremonies en heb ik duizenden mensen mogen begeleiden bij een Ayahuasca ceremonie en ben hier zeer dankbaar voor.

Sinds oktober 2019 werken we niet meer met Ayahuasca na een uitspraak van de Hoge raad. Sindsdien werkt Innerlijke-reis met Psilohuasca.

De mooiste reis van het leven is de Innerlijke-reis.

Als kind heb ik me altijd geroepen gevoeld om verpleegkundige te worden, ik heb jaren lang als verpleegkundige en leidinggevende in de zorg gewerkt. De laatste jaren als psychiatrisch verpleegkundige en als specialistisch verpleegkundige in de palliatieve zorg. Ik voel me geroepen om het voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken ervaring op te doen met Psilohuasca ceremonies. Ik kijk ernaar uit om je hierbij te mogen begeleiden.

In 2017 heb ik de 2 jarige opleiding tot procestherapeut/ Ayahuascquero afgerond bij Penva van Joop van der Hagen. In deze opleiding worden diverse therapeutische technieken aangeleerd zoals: NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), Hypnotherapie, Regressie en Reïncarnatie therapie, Zennen, Soul Retrieval en het werken met Ayahuasca.

Ik volg nog regelmatig cursussen en opleidingen om mezelf te blijven ontwikkelen en om deelnemers tijdens een ceremonie mee te kunnen ondersteunen. Zo heb ik bijvoorbeeld een cursus Chakra voetmassage gedaan, basis cursus integrale massage en de cursus Soul Body Fusion practicioner. En fonoforese cursus gedaan , het werken met stemvorken. In 2019 heb ik de opleiding psycho trauma voor HBO plus afgerond. En dit jaar in oktober doe ik de erkende Kambo opleiding bij de IAKP.

Een aantal jaren geleden begon ik allerlei fysieke klachten te krijgen, diverse artsen en vele medicijnen konden me niet “beter” maken en het ging bergafwaarts met mij en mijn gezondheid. Ik had geen idee meer wie ik was, waar ik was en vond mezelf ook niet zo aardig meer.

Van de ene op de andere dag besloot ik afscheid te nemen van een heleboel oude gewoontes. Stoppen met de bezoeken aan artsen, stoppen met medicatie, stoppen met een heleboel middelen waarmee ik mezelf troost gaf en waarvan ik dacht dat ik ze nodig had. Ik leef maar 1 keer dacht ik dan… daar moet ik van genieten. Maar waar bleef dat genieten dan? Ik begon me te verdiepen in wie ben ik en waar ben ik. Hoe zit ik in elkaar, hoe zit de wereld in elkaar, en hoe werken de wereld en ik samen?

Ik las hier veel boeken over en ging diverse cursussen volgen. Dit was het moment dat ik voor het eerst in aanraking kwam met Ayahuasca. Er ging een wereld voor me open, ik kreeg contact met mijn innerlijke wijsheid en kon daardoor naar de kern van mijn problemen gaan. Ayahuasca heeft mij geholpen mijn problemen onder ogen te zien en op te lossen. Ik kon een beroep doen op mijn zelf genezend vermogen en mijn fysieke klachten verdwenen.

Met behulp van Ayahuasca heb ik innerlijke rust gekregen, zelfvertrouwen, kracht en weer opnieuw geleerd te genieten van het leven. En bovenal van mezelf en van het leven te houden. Bovendien heeft het mij geholpen bij mijn spirituele ontwikkeling en het zien van mijn missie hier op aarde.

Inmiddels heb ik al enige jaren ervaring met het werken met Psilocibine, een van de werkzame stoffen in de Psilohuasca. Ik heb hier zelf al hele mooie ervaringen mee gehad en heb dit ook bij deelnemers mogen zien.

Ik ben ervan overtuigd dat Psilohuasca je onmetelijk veel kan leren zowel op persoonlijk als op planetair niveau.

Ik ben er dan ook trots op om met Psilohuasca te mogen werken. En wat ik fijn vind is dat de MAO remmer uit de Psilohuasca ook een onderdeel is uit de Ayahuasca waar ik mee gestart ben.

Innerlijke-reis maakt gebruik van twee sfeervolle locaties in Gelderland. Groepsceremonies worden gehouden op een landelijke locatie in Vierakker nabij Zutphen. Individuele, duo en kleinere ceremonies worden gehouden op de Innerlijke-reis locatie in Ede, nabij Arnhem.

Tijdens de groepsceremonies werk ik samen met een aantal liefdevolle en ervaren begeleiders. Hieronder stellen een aantal van deze begeleiders zich aan je voor.


Begeleiders van Innerlijke-reis:

Mijn naam is Eva en ik begeleid mijn hele werkbare leven mensen in hun processen met ademtherapie en mindfulness maar ook healing-en reading. Daarnaast heb ik trainingen gegeven in communicatie, stress en conflicthantering. Vanaf het begin van Innerlijke-Reis begeleid ik mee. Door dit werk merk ik dat al mijn kwaliteiten een plek krijgen.

Mijn eerste reis maakte ik in 2012 en was overweldigend. Een soort compleet pakket. Ik zag bijvoorbeeld duidelijk dat ik altijd een gedeprimeerd gemoed had. Er was veel gebeurd in mijn leven en ik wist niet beter dan dat dit gemoed bij mij hoorde. Middels Ayahuasca ervaarde ik een ander gemoedstoestand waar ik voorheen niet bij kon. Door die weg te hebben ervaren is het voor mij in het dagelijks leven makkelijker om die andere weg te kiezen. Ik ervaar ook dat ik door de Ayahuasca sneller uit oude gedachten patronen kan komen. Door de lessen die ik gepresenteerd krijg en ook oppak kom ik sneller door moeilijke stukken heen.

Wat ik de eerste keer ook merkte, was dat mij veilig voelen bij de begeleiding en me veilig voelen in de groep erg belangrijk zijn om het proces aan te gaan. Dit zie ik ook terug bij Innerlijke-Reis en ik ben dan ook blij dit werk te mogen doen bij Innerlijke-Reis.

Naast Ademtherapie heb ik ook Brainspotting fase 1 gedaan en  volg ik nu een cursus Traumacoaching.
In 2017 heb ik de opleiding Ayahuasquero/ Procestherapie afgerond.

Eva begeleid voor Innerlijke-reis ook individuele, duo en kleine groepsceremonies op de Innerlijke-reis locatie in Ede en Vierakker.

***********

Mijn naam is Erik en ben begeleider bij Innerlijke-reis. Ik begeleid samen met Quinne de Ayahuasca intensief weekenden, en regelmatig de groepsceremonies. Daarnaast verzorg ik een aantal taken achter de schermen.
Ik heb in 2011 voor de eerste keer een Ayahuasca ceremonie mogen meemaken. Deze eerste ervaring is de start geweest van veel volgende Ayahuasca ervaringen en grote veranderingen in mijn leven.

De Ayahuasca heeft mij vertrouwen gegeven in het leven, heeft mij het mooie in de mensheid en het leven op deze geweldige planeet laten zien.

De Ayahuasca heeft mij laten zien dat er meer is “tussen hemel en aarde”, zoveel meer dan wij met onze zintuigen kunnen waarnemen, dat het leven oneindig is, dat ik onsterfelijk ben en eeuwig leef.

Tijdens meerdere van mijn ceremonies heeft de Ayahuasca mij laten zien dat ik met haar mag samen werken, en dat ben ik uiteindelijk gaan doen. Na enkele jaren ervaring opgedaan te hebben in het drinken van Ayahuasca, en een 100% vertrouwensband met haar opgebouwd te hebben, ben ik een aantal jaren geleden begonnen met begeleiden van Ayahuasca ceremonies.

In 2016 heb ik de opleiding tot procestherapeut/Ayahuasquero gevolgd die in 2017 is afgerond.
Tijdens deze opleiding heb ik mijn huidige partner Quinne ontmoet. Haar insteek en visie voor Innerlijke-reis en het op een professionele manier werken met Ayahuasca spreken mij erg aan.

Ik ben dankbaar dat ik samen met Quinne dit pad mag bewandelen, en merk ook dat wij samen een hele mooie krachtige energie neer kunnen zetten.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten in een van de intensief weekenden of ceremonies bij Innerlijke-Reis.

***********

Mijn naam is Esther.
Ik heb verschillende baantjes gehad. Na mijn middelbare school had ik geen vastomlijnd idee wat ik wilde gaan doen of worden. Een tijd in de zorg gewerkt verschillende uitstapjes gemaakt van kantoor, magazijn, winkel en toen besloot ik voor mezelf te gaan werken ik opende een beauty studio, dat heb ik jaren met veel plezier gedaan. Na een aantal jaar weer terug de zorg in, waar ik werkte met mensen met verstandelijke beperkingen en gedragsproblematiek.
De leidende draad was altijd wel met mensen werken, helpen en begeleiden.
Ik ging me steeds meer verdiepen in het spirituele en zelfontwikkeling. Ik volgde wat cursussen en workshops. Het sjamanisme trok mij erg aan en toen ik me daarin ging verdiepen, kwam Ayahuasca al vrij snel op mijn pad. Ayahuasca heeft zoveel bij me wakker geschud. Er werd mij zoveel duidelijk. Ik kon heel veel loslaten, wat niet (meer) bij me hoorde en er opende weer deuren voor me. Mijn leven is enorm veranderd. Al vrij snel was het voor mij duidelijk dat ik met dit mooie medicijn wilde gaan werken. En deze kans kreeg ik ook.

Naast mijn baan bij een webwinkel met Edelstenen en Mineralen, mag ik me bij dit mooie enthousiaste, liefdevolle team van Innerlijke-Reis voegen. Met trots!

Hoe Quinne Innerlijke-reis heeft neergezet spreekt mij erg aan. Puur. zuiver, down to earth en no nonsense dat past mij ook. Het is zo mooi te zien en te horen wat er tijdens de ceremonies loskomt.

Ik ben erg dankbaar en ik vind het leuk je te ontmoeten bij Innerlijke-Reis.

Esther begeleid voor Innerlijke-reis ook individuele, duo en kleine groepsceremonies op de Innerlijke-reis locatie in Ede en Vierakker.

***********

Mijn naam is Iva, ik ben psycholoog en begeleid groepsceremonies bij Innerlijke Reis. Ook bied ik individuele behandeltrajecten aan binnen Innerlijke Reis, waarbij therapiegesprekken worden afgewisseld met één of meerdere (individuele) Psilohuasca-ceremonies. Eveneens doe ik individuele voor- & nazorg voor of na een ceremonie.

In 2010 ben ik afgestudeerd in de Klinische & Gezondheidspsychologie (Universiteit Utrecht). Sindsdien heb ik gewerkt in het binnen- en buitenland als psycholoog bij verschillende instellingen en met heel uiteenlopende cliëntenpopulaties. Mijn fascinatie heeft altijd gelegen bij trauma, maar ik werk ook veel met depressie, angst, verslavingsproblematiek, burn-out, etc. Als psycholoog werk ik met behandelmethodes zoals CGT (Cognitieve Gedragstherapie), ACT (Acceptance and Commitment Therapy), Mindfulness, Schematherapie en EMDR.

Naast psychologie is yoga mijn grote passie. Ik heb drie opleidingen afgerond tot yogaleraar en -therapeut (in Nederland, India en Thailand). Waar mogelijk gebruik ik technieken uit de yogatherapie in mijn werk, denk bijvoorbeeld aan specifieke ademhalingsoefeningen om angst te verminderen of het aanpassen van iemands houding en daarmee het verbeteren van iemands gemoedstoestand.

In 2011 kwam ik voor het eerst in aanraking met psychedelische middelen en in 2013 kwam Ayahuasca op mijn pad tijdens een fietsreis door Peru. Na deze ervaringen met krachtige medicijnplanten en het inzien hoe therapeutisch en helend ze kunnen werken, wist ik dat dit iets is wat ik wil combineren met mijn werk als psycholoog. Deze fantastische combinatie heb ik gevonden bij Innerlijke Reis.

Ik begeleid hier met veel plezier groepsceremonies, maar doe ook individuele gesprekken en/of volledige behandeltrajecten. Bijvoorbeeld wanneer er behoefte is aan één of meerdere gesprekken voor of na een Psilohuasca-ceremonie. Een ceremonie kan je prachtige inzichten geven, maar soms kan het ook zeer confronterend zijn. Ik help je na een ceremonie graag verder bij het integreren van deze inzichten in je leven en/of het plaatsen van eventuele confronterende inzichten die je hebt gehad tijdens de ceremonie.

Ook doe ik volledige behandeltrajecten binnen Innerlijke Reis, hier wordt een serie therapiegesprekken gecombineerd met één of meerdere (individuele) Psilohuasca-ceremonies. Dit kan vooral een zeer waardevolle optie zijn als er complexere problematiek speelt, denk bijvoorbeeld aan trauma, forse angst, somberheid, verslaving of een combinatie hiervan.

In mijn ervaring vullen Psilohuasca en psychologie elkaar prachtig aan en ik begeleid je hier graag bij.

***********

Hoi, mijn naam is Jane.

Ik kijk er naar uit om jou te begeleiden tijdens jouw innerlijke reis.

Mijn innerlijke reizen hebben mij veel wijsheid gegeven, innerlijke wijsheid die wij allemaal bezitten maar die door het leven wat dieper weg gestopt worden. Door deze laagjes eraf te pellen heb ik meer vertrouwen, rust en helderheid gevonden op mijn levenspad.

Ik heb naast mijn innerlijke reizen een Tantra jaaropleiding gevolgd, Tantra staat voor natuurlijk leven. In het Boeddhisme wordt dit vergeleken met de lagen van een ui die je af pelt om tot jouw ware kern te komen.

Waarachtig en passievol leven staan bij deze jaartraining centraal. Een jaar waarin ik ruimte heb gemaakt voor mijn volle potentie als mens, lover, vrouw, zuster, zacht sensitief gevoelsmens, genotvol oerdier en betoverende mysticus. Eerlijk, moedig en nieuwsgierig, kijkend naar oude patronen die mijn geluk in de weg stonden. Open voor wat ik wel en niet kende omdat ik diep van binnen voelde dat het mysterie van het leven zich in mij mag ontvouwen. Deze jaartraining heb ik met een mooie transformatie afgerond.

Dichtbij, puur, kwetsbaar in mijn kracht en diepgaand in verbinding voel ik mij bevoorrecht en heel dankbaar dat ik jou mag begeleiden tijdens een Ayahuasca ceremonie waarin alles er mag zijn en ik er voor jou zal zijn!

Veel liefs Jane

Innerlijke-reis

Een innerlijke-reis kan je helpen contact te maken met je innerlijke-wijsheid, om zo naar de kern van een probleem te gaan. Bijvoorbeeld bij fysieke klachten, verslavingsproblematiek, depressie, angsten, rouwverwerking en posttraumatisch stress-stoornis. Een Psilohuasca ceremonie kan je helpen je problemen onder ogen te zien, en op te lossen waardoor je kunt genieten van het leven.

Een innerlijke-reis kan je inzicht geven bij spirituele ontwikkeling, bewustwording en levensvraagstukken. Wil jij hier meer over weten neem dan contact op via 06 – 23 23 37 88 of ga naar contact.

Ga naar contact