Menu

Wie zijn wij

Tijdens de ceremonie word je bijgestaan door liefdevolle en ervaren begeleiders. Alle begeleiders van Innerlijke-reis hebben een therapeutische en of verpleegkundige/zorg achtergrond. Verder zijn de begeleiders bekend met spiritueel en energetisch werk, hebben veel ervaring met het leven, het drinken van Ayahuasca en met het begeleiden van Ayahuasca ceremonies.

Een aantal van de begeleiders bij Innerlijke-reis hebben tevens de opleiding  tot  Ayahuascquero/procestherapeut afgerond. Op dit moment zijn 2 begeleiders de opleiding psycho trauma voor HBO gestart. Dit om de deelnemers voor, tijdens en na de ceremonie nog beter te kunnen begeleiden in hun proces.

De begeleiders van Innerlijke-reis beschikken over diverse vaardigheden die tijdens de ceremonie toegepast kunnen worden. Te denken valt onder andere aan een chakra voetmassage, ademondersteuning of stemvork healing, Het kan zijn dat je als deelnemer tijdens de ceremonie een healing van een van de begeleiders ontvangt.

HET INNERLIJKE-REIS TEAM:

Mijn naam is Quinne van Kessel, oprichter van Innerlijke-reis.  Het is mijn droom om zoveel mogelijk mensen te mogen begeleiden bij een Ayahuasca ceremonie voor persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en spirituele groei in samenwerking met plantenleraar Ayahuasca. Met Innerlijke-reis voor Ayahuasca ceremonies is deze droom werkelijkheid geworden.

Inmiddels heb ik sinds 2014  duizenden mensen mogen begeleiden bij een Ayahuasca ceremonie en ben hier zeer dankbaar voor.

De mooiste reis van het leven is de Innerlijke-reis.

Als kind heb ik me altijd geroepen gevoeld om verpleegkundige te worden, ik heb jaren lang als verpleegkundige en leidinggevende in de zorg gewerkt. De laatste jaren als psychiatrisch verpleegkundige en als specialistisch verpleegkundige in de palliatieve zorg. Ik voel me door de Ayahuasca geroepen om het voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken ervaring op te doen met Ayahuasca ceremonies. Ik kijk ernaar uit om je hierbij te mogen begeleiden.

In 2017 heb ik de 2 jarige opleiding tot procestherapeut/ Ayahuascquero afgerond bij Penva van Joop van der Hagen. In deze opleiding worden diverse therapeutische technieken aangeleerd zoals: NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), Hypnotherapie, Regressie en Reïncarnatie therapie, Zennen, Soul Retrieval en het werken met Ayahuasca.

Ik volg nog regelmatig cursussen en opleidingen om mezelf te blijven ontwikkelen en om deelnemers tijdens een ceremonie mee te kunnen ondersteunen. Zo heb ik bijvoorbeeld een cursus Chakra voetmassage gedaan, basis cursus integrale massage en de cursus Soul Body Fusion practicioner. Momenteel ben ik me aan het verdiepen in fonoforese, het werken met stemvorken, en heb hier een cursus voor gevolgd. In 2019 heb ik de opleiding psycho trauma voor HBO plus afgerond.

Een aantal jaren geleden begon ik allerlei fysieke klachten te krijgen, diverse artsen en vele medicijnen konden me niet “beter” maken en het ging bergafwaarts met mij en mijn gezondheid. Ik had geen idee meer wie ik was, waar ik was en vond mezelf ook niet zo aardig meer.

Van de ene op de andere dag besloot ik afscheid te nemen van een heleboel oude gewoontes. Stoppen met de bezoeken aan artsen, stoppen met medicatie, stoppen met een heleboel middelen waarmee ik mezelf troost gaf en waarvan ik dacht dat ik ze nodig had. Ik leef maar 1 keer dacht ik dan… daar moet ik van genieten. Maar waar bleef dat genieten dan? Ik begon me te verdiepen in wie ben ik en waar ben ik. Hoe zit ik in elkaar, hoe zit de wereld in elkaar, en hoe werken de wereld en ik samen?

Ik las hier veel boeken over en ging diverse cursussen volgen. Dit was het moment dat ik voor het eerst in aanraking kwam met Ayahuasca. Er ging een wereld voor me open, ik kreeg contact met mijn innerlijke wijsheid en kon daardoor naar de kern van mijn problemen gaan. De Ayahuasca heeft mij geholpen mijn problemen onder ogen te zien en op te lossen. Ik kon een beroep doen op mijn zelf genezend vermogen en mijn fysieke klachten verdwenen.

Met behulp van Ayahuasca heb ik innerlijke rust gekregen, zelfvertrouwen, kracht en weer opnieuw geleerd te genieten van het leven. En bovenal van mezelf en van het leven te houden. Bovendien heeft het mij geholpen bij mijn spirituele ontwikkeling en het zien van mijn missie hier op aarde. Ik ben ervan overtuigd dat de Ayahuasca je onmetelijk veel kan leren zowel op persoonlijk als op planetair niveau.

Innerlijke-reis maakt gebruik van twee sfeervolle locaties in Gelderland. Groepsceremonies worden gehouden op een landelijke locatie in Vierakker nabij Zutphen. Individuele, duo en kleinere ceremonies worden gehouden op de Innerlijke-reis locatie in Ede, nabij Arnhem.

Tijdens de groepsceremonies werk ik samen met een aantal liefdevolle en ervaren begeleiders. Hieronder stellen een aantal van deze begeleiders zich aan je voor.


Begeleiders van Innerlijke-reis:

Mijn naam is Eva en ik begeleid mijn hele werkbare leven mensen in hun processen met ademtherapie en mindfulness maar ook healing-en reading. Daarnaast heb ik trainingen gegeven in communicatie, stress en conflicthantering. Vanaf het begin van Innerlijke-Reis begeleid ik mee. Door dit werk merk ik dat al mijn kwaliteiten een plek krijgen.

Mijn eerste reis maakte ik in 2012 en was overweldigend. Een soort compleet pakket. Ik zag bijvoorbeeld duidelijk dat ik altijd een gedeprimeerd gemoed had. Er was veel gebeurd in mijn leven en ik wist niet beter dan dat dit gemoed bij mij hoorde. Middels Ayahuasca ervaarde ik een ander gemoedstoestand waar ik voorheen niet bij kon. Door die weg te hebben ervaren is het voor mij in het dagelijks leven makkelijker om die andere weg te kiezen. Ik ervaar ook dat ik door de Ayahuasca sneller uit oude gedachten patronen kan komen. Door de lessen die ik gepresenteerd krijg en ook oppak kom ik sneller door moeilijke stukken heen.

Wat ik de eerste keer ook merkte, was dat mij veilig voelen bij de begeleiding en me veilig voelen in de groep erg belangrijk zijn om het proces aan te gaan. Dit zie ik ook terug bij Innerlijke-Reis en ik ben dan ook blij dit werk te mogen doen bij Innerlijke-Reis.

Naast Ademtherapie heb ik ook Brainspotting fase 1 gedaan en  volg ik nu een cursus Traumacoaching.
In 2017 heb ik de opleiding Ayahuasquero/ Procestherapie afgerond.

Eva begeleid voor Innerlijke-reis ook individuele, duo en kleine groepsceremonies op de Innerlijke-reis locatie in Ede.


Ik ben Antoon Wuestman en eigenaar van de Tulp. Toen Quinne vroeg of de Tulp beschikbaar was voor haar Innerlijke-reis ceremonies, was ik meteen enthousiast. Haar vorm, toewijding, intentie en zuiverheid spraken me meteen aan. Als snel ontstond het idee om haar hierbij te ondersteunen en de samenwerking verloopt heel plezierig.

Mijn eerste persoonlijke kennismaking met Ayahuasca was in 2005 en dat was achteraf wel een soort positief keerpunt in mijn leven. De wijze en liefdevolle plant heeft me veel inzicht en steun gegeven en enorm bijgedragen aan mijn bewustzijnsontwikkeling. Ook heeft Ayahuasca me gestrekt in mijn vertrouwen, helder gemaakt wat de kracht van liefde is en me als het ware ‘achter de coulissen van het leven’ laten kijken.

Het begeleiden van Ayahuasca ceremonies ervaar ik als een rol die goed bij me past. Ik heb een brede achtergrond in de gezondheidszorg (ouderenzorg, algemeen ziekenhuis en ggz) en nu al jaren werkzaam als coach/procesondersteuner waarbij bewustzijnsontwikkeling een centrale plek heeft.Mijn achtergrond en ervaring kan ik op deze wijze dienend inzetten. Het begeleiden geeft me veel voldoening en het is hartverwarmend om zo direct getuige te zijn van de helende werking van Ayahuasca.
Ik begeleid voor Innerlijke-reis ook individuele, duo en kleine groepsceremonies in de Tulp in Vierakker, nabij Zutphen.


Mijn naam is Machteld en al sinds mijn studietijd ben ik geboeid door hoe het menselijke bestaan ‘in elkaar zit’: hoe psychisch en lichamelijk welbevinden samenhangen en kunnen worden beïnvloed en wat ons menszijn inhoudt. Wat de zin van het leven is. Lange periodes van mijn leven ervaarde ik die zin namelijk helemaal niet. Ik had geen idee wat ik hier op aarde te doen had, en vond er vaak ook niet zoveel aan. Jarenlang heb ik geprobeerd de zin van mijn leven te vinden. Door steeds weer een nieuwe weg in te slaan, wat studie of werk betreft, en steeds weer te merken dat ook de nieuwe weg ‘het’ niet was. En al die tijd wist ik dat het er wél was, maar ik wist niet hoe ik erbij kon komen. Ik heb ergens altijd geweten dat er een andere dimensie van het bestaan is, dan die we normaliter ervaren. En dat die dimensie liefdevol is, en zin geeft aan het bestaan. Ik had er alleen nooit direct ervaring mee.

Dat veranderde toen ik in 2010 mijn eerste reis met Ayahuasca maakte. Ik werd abrupt ondergedompeld in een vreugdevol bad van liefde, plezier en extase. Ik kwam tot het inzicht dat het leven voor mij zorgt, als ik de controle maar durf los te laten. Ik doorzag dat het mijn vasthouden aan gedachten is dat maakt dat mijn lijden ontstaat. Die eerste ervaring was het begin van een reis met vele lessen die zich nog steeds verder ontvouwt.

De Ayahuasca leert me steeds diepere lagen van loslaten, vertrouwen, liefde en waarheid. Ze laat me mijn ego patronen doorzien die me in het dagelijks leven belemmeren om voluit mijn waarheid te leven. Veelal komt dat neer op angst. Angst om te falen, angst voor verlies, maar misschien nog wel het meest angst voor mijn licht. Want als er iets is dat de Ayahuasca mij steeds weer laat zien, is dat Liefde & Licht mijn geboortegrond zijn, zoals ze dat zijn van ons allemaal. En daarmee leert ze mij telkens weer te kiezen voor liefde in plaats van angst, me steeds weer over te geven aan het leven, aan wat is, en te vertrouwen op de fundamentele goedheid van het leven.

In mijn praktijk begeleid ik mensen individueel met voornamelijk het lichaam als ingang. Daarbij gebruik ik ademcoaching, stemwerk en aanraking. Al sinds ik midden twintig was had ik de wens samen te werken met een kleine groep gelijkgestemde zielen. Toen had ik nog geen idee wat we dan samen zouden doen; de samenwerking in dit team van enthousiaste, liefdevolle mensen voelt als het in vervulling gaan van deze langgekoesterde wens. Ik vind het een groot cadeau dat ik nu anderen mag begeleiden bij hun reis met de Ayahuasca die mijzelf zoveel gegeven heeft.


Mijn naam is Erik en ben begeleider bij Innerlijke-reis. Ik begeleid samen met Quinne de Ayahuasca intensief weekenden, en regelmatig de groepsceremonies. Daarnaast verzorg ik een aantal taken achter de schermen.
Ik heb in 2011 voor de eerste keer een Ayahuasca ceremonie mogen meemaken. Deze eerste ervaring is de start geweest van veel volgende Ayahuasca ervaringen en grote veranderingen in mijn leven.

De Ayahuasca heeft mij vertrouwen gegeven in het leven, heeft mij het mooie in de mensheid en het leven op deze geweldige planeet laten zien.

De Ayahuasca heeft mij laten zien dat er meer is “tussen hemel en aarde”, zoveel meer dan wij met onze zintuigen kunnen waarnemen, dat het leven oneindig is, dat ik onsterfelijk ben en eeuwig leef.

Tijdens meerdere van mijn ceremonies heeft de Ayahuasca mij laten zien dat ik met haar mag samen werken, en dat ben ik uiteindelijk gaan doen. Na enkele jaren ervaring opgedaan te hebben in het drinken van Ayahuasca, en een 100% vertrouwensband met haar opgebouwd te hebben, ben ik een aantal jaren geleden begonnen met begeleiden van Ayahuasca ceremonies.

In 2016 heb ik de opleiding tot procestherapeut/Ayahuasquero gevolgd die in 2017 is afgerond.
Tijdens deze opleiding heb ik mijn huidige partner Quinne ontmoet. Haar insteek en visie voor Innerlijke-reis en het op een professionele manier werken met Ayahuasca spreken mij erg aan.

Ik ben dankbaar dat ik samen met Quinne dit pad mag bewandelen, en merk ook dat wij samen een hele mooie krachtige energie neer kunnen zetten.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten in een van de intensief weekenden of ceremonies bij Innerlijke-Reis.

Mijn naam is Esther.
Ik heb verschillende baantjes gehad. Na mijn middelbare school had ik geen vastomlijnd idee wat ik wilde gaan doen of worden. Een tijd in de zorg gewerkt verschillende uitstapjes gemaakt van kantoor, magazijn, winkel en toen besloot ik voor mezelf te gaan werken ik opende een beauty studio, dat heb ik jaren met veel plezier gedaan. Na een aantal jaar weer terug de zorg in, waar ik werkte met mensen met verstandelijke beperkingen en gedragsproblematiek.
De leidende draad was altijd wel met mensen werken, helpen en begeleiden.
Ik ging me steeds meer verdiepen in het spirituele en zelfontwikkeling. Ik volgde wat cursussen en workshops. Het sjamanisme trok mij erg aan en toen ik me daarin ging verdiepen, kwam Ayahuasca al vrij snel op mijn pad. Ayahuasca heeft zoveel bij me wakker geschud. Er werd mij zoveel duidelijk. Ik kon heel veel loslaten, wat niet (meer) bij me hoorde en er opende weer deuren voor me. Mijn leven is enorm veranderd. Al vrij snel was het voor mij duidelijk dat ik met dit mooie medicijn wilde gaan werken. En deze kans kreeg ik ook.

Naast mijn baan bij een webwinkel met Edelstenen en Mineralen, mag ik me bij dit mooie enthousiaste, liefdevolle team van Innerlijke-Reis voegen. Met trots!

Hoe Quinne Innerlijke-reis heeft neergezet spreekt mij erg aan. Puur. zuiver, down to earth en no nonsense dat past mij ook. Het is zo mooi te zien en te horen wat er tijdens de ceremonies loskomt.

Ik ben erg dankbaar en ik vind het leuk je te ontmoeten bij Innerlijke-Reis

Innerlijke-reis

Een innerlijke-reis kan je helpen contact te maken met je innerlijke-wijsheid, om zo naar de kern van een probleem te gaan. Bijvoorbeeld bij fysieke klachten, verslavingsproblematiek, depressie, angsten, rouwverwerking en posttraumatisch stress-stoornis. Een Ayahuasca ceremonie kan je helpen je problemen onder ogen te zien, en op te lossen waardoor je kunt genieten van het leven.

Een innerlijke-reis kan je inzicht geven bij spirituele ontwikkeling, bewustwording en levensvraagstukken. Wil jij hier meer over weten neem dan contact op via 06 – 23 23 37 88 of ga naar contact.

Ga naar contact