Menu

Individuele-, Duo- of Groeps- ceremonie

Wanneer je het prettig vindt om individueel een Psilohuasca ceremonie te ervaren danwel als duo kun je ervoor kiezen hier een afspraak voor te maken. Individuele- en Duo ceremonies kunnen op afspraak gehouden worden van maandag tot en met zondag van 9:00 uur tot ongeveer 17:00 uur, indien gewenst zijn andere tijden bespreekbaar.

In de weekenden zijn hier beperkt mogelijkheden voor in verband met de groepsceremonies die dan plaatsvinden. Deze ceremonies worden begeleid door Eva of Esther op de Innerlijke-reis locatie in Ede. Wanneer je er voor kiest de ceremonie liever op onze locatie in Vierakker te doen, dan is dat mogelijk tegen een vergoeding van 50 euro per persoon met een maximum van 100 euro. Benieuwd naar de begeleiders van Innerlijke-reis? Kijk dan hier.

Bekijk onze agenda

Groepsceremonies

De groepsceremonies van Innerlijke-reis worden gehouden in Vierakker, op een prachtige landelijke locatie.  Maximaal 13 deelnemers, tenzij anders vermeld. Tijdens de ceremonie word je bijgestaan door liefdevolle en ervaren begeleiders. Alle begeleiders van Innerlijke-reis hebben een therapeutische en of verpleegkundige achtergrond. Verder zijn de begeleiders bekend met spiritueel en energetisch werk, hebben veel ervaring met het leven, het gebruik van Ayahuasca / Psilohuasca en het begeleiden van  ceremonies. 

Een aantal van de begeleiders bij Innerlijke-reis hebben tevens de opleiding  tot  Ayahuascquero/procestherapeut afgerond. Eva en Quinne, begeleiders van Innerlijke-reis hebben in 2019 de opleiding psycho trauma voor HBO plus afgrond. Dit om de deelnemers voor, tijdens en na de ceremonie nog beter te kunnen begeleiden in hun proces.

Iva begeleid groepsceremonies mee bij Innerlijke Reis en is tevens psycholoog. Iva bied verder individuele behandeltrajecten aan binnen Innerlijke Reis, waarbij therapiegesprekken worden afgewisseld met één of meerdere (individuele) Psilohuasca-ceremonies. Eveneens verzorgd Iva individuele voor- & nazorg voor of na een ceremonie.

De begeleiders van Innerlijke-reis beschikken over diverse vaardigheden die tijdens de ceremonie toegepast kunnen worden. Te denken valt onder andere aan een chakra voetmassage, ademondersteuning of stemvork healing, Het kan zijn dat je als deelnemer tijdens de ceremonie een healing van een van de begeleiders ontvangt. Voor meer informatie over de ceremonie dag klik hier: Psilohuasca ceremonie

In de ceremonie ruimte in Vierakker zijn veel natuurlijke materialen gebruikt. Zo zijn de muren van Leem, de vloer van klei uit de IJssel en is er veel met hout gewerkt. Deze materialen zorgen voor een rustige en warme sfeer.

Kleine groepsceremonies

Innerlijke-reis organiseert periodiek op de locatie in Vierakker een kleine groepsceremonie voor maximaal 8 deelnemers. Speciaal voor deelnemers die het prettiger vinden in een kleine groep deel te nemen. Kijk voor de data van deze kleine groepsceremonie in de  Agenda. Het is ook mogelijk om zelf een groep samen te stellen, informeer Innerlijke Reis voor de mogelijkheden.

Innerlijke-reis Specials

Innerlijke-reis organiseert regelmatig specials, hiervan zullen we je via deze website en social media op de hoogte houden.

Innerlijke-reis

Een innerlijke-reis kan je helpen contact te maken met je innerlijke-wijsheid, om zo naar de kern van een probleem te gaan. Bijvoorbeeld bij fysieke klachten, verslavingsproblematiek, depressie, angsten, rouwverwerking en posttraumatisch stress-stoornis. Een Psilohuasca  ceremonie of Magic Truffel ceremonie kan je helpen je problemen onder ogen te zien, en op te lossen waardoor je kunt genieten van het leven.

Een innerlijke-reis kan je inzicht geven bij spirituele ontwikkeling, bewustwording en levensvraagstukken. Wil jij hier meer over weten neem dan contact op via 06 – 23 23 37 88.

Maak een afspraak