Menu

Innerlijke-reis en Ayahuasca

Na vele jaren gewerkt te hebben met Ayahuasca heeft Innerlijke-reis besloten vanaf oktober 2019 Psilohuasca en Truffel ceremonies te verzorgen.  De reden hiervoor is dat per 1 oktober 2019 er geen onduidelijkheid meer is inzake de legaliteit van Ayahuasca in Nederland. Het gebruik, vervoer en bezit van Ayahuasca is strafbaar. Bij Innerlijke-reis staat een veilige set en setting voorop.

Innerlijke-reis blijft wel reizen naar de Pachamama Temple in Peru verzorgen voor Ayahuasca ceremonies. Gelukkig hebben wij met de Psilohuasca een legaal en gelijkwaardig alternatief gevonden aan Ayahuasca. Onze deelnemers ervaren dat ook zo.

Bekijk onze agenda

Verschillende ceremonies

Psilohuasca is een combinatie van een MAO remmer en Magic Truffels. We werken nu sinds 2019 met de Psilohuasca en zien dezelfde processen en resultaten als met de Ayahuasca. Innerlijke-reis heeft veel ervaring met het werken met Psilocybine, de actieve stof in Magic Truffel. De combinatie van een MAO remmer met Magic Truffels kan je veel inzichten en heling geven. De ervaring leert ons dat deze combinatie ook zorgt voor een dieper en langer effect. Voor meer informatie over Psilohuasca kijk hier.

Het is bij Innerlijke-reis ook mogelijk om een Magic truffelceremonie te doen. Hierbij wordt er met Magic Truffel gewerkt zonder de MAO remmer. Zowel een Psilohuasca of Magic Truffel ceremonie als een Kambo behandeling met de deskundige, veilige set en setting van Innerlijke-reis, kan helpen om diep je proces aan te gaan. Kijk HIER maar eens naar de ervaringen die de mensen hebben met de Psilohuasca. Voor meer info over de Psilohuasca klik HIER.

Innerlijke-reis

Een innerlijke-reis kan je helpen contact te maken met je innerlijke-wijsheid, om zo naar de kern van een probleem te gaan. Bijvoorbeeld bij fysieke klachten, verslavingsproblematiek, depressie, angsten, rouwverwerking en posttraumatisch stress-stoornis. Een Psilohuasca  ceremonie of Magic Truffel ceremonie kan je helpen je problemen onder ogen te zien, en op te lossen waardoor je kunt genieten van het leven.

Een innerlijke-reis kan je inzicht geven bij spirituele ontwikkeling, bewustwording en levensvraagstukken. Wil jij hier meer over weten neem dan contact op via 06 – 23 23 37 88.

Maak een afspraak