Menu

Innerlijke-reis en Ayahuasca

Innerlijke-reis heeft per 1 oktober 2019 besloten om definitief te stoppen met het organiseren van Ayahuasca ceremonies in Nederland.

De reden hiervoor is dat per 1 oktober 2019 er geen onduidelijkheid meer is inzake de legaliteit van Ayahuasca in Nederland. Het gebruik en bezit van Ayahuasca is strafbaar. Wij willen onszelf en de deelnemers niet bloodstellen aan enig risico hierin.

We zullen onze Ayahuasca reizen naar de Pachamama Temple uit Peru voortzetten. Daarnaast zijn we bezig met andere locaties in Europa. Hou onze website hiervoor in de gaten.

Gelukkig hebben wij met de Psilohuasca een legaal en gelijkwaardig alternatief gevonden aan Ayahuasca. Onze deelnemers ervaren dat ook zo.

Kijk HIER maar eens naar de ervaringen die de mensen hebben met de Psilohuasca.

Voor meer info over de Psilohuasca klik HIER

Wil je meedoen aan een Psilohuasca ceremonie, kijk dan naar de beschikbare data in onze AGENDA.

Innerlijke-reis

Een innerlijke-reis kan je helpen contact te maken met je innerlijke-wijsheid, om zo naar de kern van een probleem te gaan. Bijvoorbeeld bij fysieke klachten, verslavingsproblematiek, depressie, angsten, rouwverwerking en posttraumatisch stress-stoornis. Een Psilohuasca  ceremonie of Magic Truffel ceremonie kan je helpen je problemen onder ogen te zien, en op te lossen waardoor je kunt genieten van het leven.

Een innerlijke-reis kan je inzicht geven bij spirituele ontwikkeling, bewustwording en levensvraagstukken. Wil jij hier meer over weten neem dan contact op via 06 – 23 23 37 88 of ga naar contact.