Menu

Wat is Psilohuasca?

Innerlijke Reis verzorgt vanaf heden Psilohuasca ceremonies. Dit is een combinatie van een MAO remmer en Magic Truffels. Innerlijke-reis heeft besloten om definitief te stoppen met het organiseren van Ayahuasca ceremonies.

De reden hiervoor is dat per 1 oktober 2019 er geen onduidelijkheid meer is inzake de legaliteit van Ayahuasca in Nederland. Het gebruik en bezit van Ayahuasca is strafbaar.

Innerlijke-reis heeft al veel ervaring met het werken met Psilocybine, de actieve stof in Magic Truffel. We kunnen je verzekeren dat de combinatie van een MAO-remmer met Magic Truffels niet onder doet voor een Ayahuasca ervaring.

Psilohuasca is legaal

Psilohuasca bestaat uit een plant die een MAO remmer bevat. Dit is tevens een belangrijk ingrediënt uit Ayahuasca. De Peganum Harmala (en soms ook de Caapi) die Innerlijke-reis hier voornamelijk voor gebruikt, is legaal.

Verder bestaat Psilohuasca uit Magic Truffels, ook deze zijn legaal in Nederland. Deze planten werken erg mooi samen en zijn zeer krachtig.

Van Magic truffels is door onderzoek aangetoond dat de werkzame stoffen, Psilocybine en Psilocine, de groei van nieuwe vertakkingen en verbindingen tussen hersencellen stimuleert. Deze kunnen helpen bij het aanpakken van aandoeningen zoals depressie, trauma en verslaving.

De combinatie van Psilohuasca met de deskundige, veilige set en setting van Innerlijke-reis kan je helpen om diep je proces aan te gaan.

Innerlijke-reis is er  van overtuigd dat wij dezelfde mooie resultaten en heling kunnen halen in samenwerking met deze heilige planten.

Omdat we werken met een MAO-remmer, dezelfde die er bij de Ayahuasca gebruikt wordt, gelden dezelfde strenge regels voor deelname. Iedereen die deel wil nemen zal vooraf gescreend worden en een verklaring moeten tekenen.

Deelnemers die een contra-indicatie hebben met het gebruik van de MAO remmer, kunnen in overleg mogelijk deelnemen aan een ceremonie door enkel Truffels te nemen zonder de MAO remmer.

Innerlijke-reis

Een innerlijke-reis kan je helpen contact te maken met je innerlijke-wijsheid, om zo naar de kern van een probleem te gaan. Bijvoorbeeld bij fysieke klachten, verslavingsproblematiek, depressie, angsten, rouwverwerking en posttraumatisch stress-stoornis. Een Psilohuasca ceremonie kan je helpen je problemen onder ogen te zien, en op te lossen waardoor je kunt genieten van het leven.

Een innerlijke-reis kan je inzicht geven bij spirituele ontwikkeling, bewustwording en levensvraagstukken. Wil jij hier meer over weten neem dan contact op via 06 – 23 23 37 88 of ga naar contact.

Ga naar contact