Menu

Wat is Psilohuasca?

Innerlijke Reis verzorgt vanaf heden Psilohuasca ceremonies. Dit is een combinatie van een MAO remmer en Magic Truffels. Innerlijke-reis heeft voor nu besloten om te stoppen met het organiseren van Ayahuasca ceremonies. De reden hiervoor is dat per 1 oktober 2019 er geen onduidelijkheid meer is inzake de legaliteit van Ayahuasca in Nederland. Het gebruik en bezit van Ayahuasca is strafbaar.

Bekijk onze agenda

Psilohuasca is legaal

Gelukkig hebben wij met de Psilohuasca een legaal en gelijkwaardig alternatief gevonden aan Ayahuasca. Onze deelnemers ervaren dat ook zo. We kunnen je verzekeren dat de combinatie van een MAO-remmer met Magic Truffels niet onder doet voor een Ayahuasca ervaring. We werken nu sinds 2019 met dit middel en zien dezelfde processen en resultaten als met de Ayahuasca. Innerlijke-reis heeft al veel ervaring met het werken met Psilocybine, de actieve stof in Magic Truffel.

De MAO remmer

De combinatie van een MAO remmer met Magic Truffels kan je veel inzichten en heling geven. De ervaring leert ons dat deze combinatie ook zorgt voor een dieper en langer effect. Psilohuasca bestaat uit een plant die een MAO remmer bevat. Dit is tevens een belangrijk ingrediënt uit Ayahuasca. De Peganum Harmala die Innerlijke-reis hier voornamelijk voor gebruikt, en soms ook de Caapi is legaal. De Peganum Harmala, en soms ook de Caapi, hebben een hele mooie en zeer waardevolle inbreng in de ceremonie.

Magic Truffels

Verder bestaat Psilohuasca uit Magic Truffels, ook deze zijn legaal in Nederland. Deze planten werken erg mooi samen en zijn zeer krachtig. Je hebt de eetbare truffels die we kennen vanuit de keuken, en de Magic Truffels die een psychedelische werking hebben. Innerlijke-reis werkt met de Magic Truffels. Van Magic Truffels is door onderzoek aangetoond dat de werkzame stoffen, Psilocybine en Psilocine, de groei van nieuwe vertakkingen en verbindingen tussen hersencellen stimuleert. Deze zouden kunnen helpen bij het aanpakken van aandoeningen zoals depressie, trauma en verslaving. De combinatie van Magic Truffels met de deskundige, veilige set en setting van Innerlijke-reis kan je helpen om diep je proces aan te gaan. Magic truffels komen van Nederlandse bodem en zijn legaal in Nederland. Psilocybine wordt in ons lichaam omgezet in Psilocine die gerelateerd is aan DMT (dimethyltryptamine). DMT is een van de sterkste visionaire psychedelica, die in de natuur overvloedig voorkomt (in bomen, grassen, enzovoorts) en zelfs in onze eigen hersenen. De stof wordt makkelijk door het lichaam afgebroken, zonder toxische stoffen achter te laten. Magic Truffels zijn eigenlijk geen truffels maar Sclerotia, een compacte massa van gehard schimmel mycelium dat voedselreserves bevat. Zo kunnen de Sclerotia extreme omstandigheden overleven.

Gebruik magic truffels

De Magic Truffels zijn afkomstig van het Psilocybe paddenstoel mycelium. Door bepaalde omgevingscondities resulteren deze niet in paddenstoelen maar in ondergrondse vorming van Sclerotia. Al ruim 10.000 jaar wordt Psilocybine door inheemse volkeren gebruikt over de hele wereld voor gebed, genezing en visioenen. In oude rotstekeningen van 6000 jaar geleden in Spanje, 7000 en 9000 jaar geleden in Algerije en in Midden-Amerika is het ritueel gebruik terug te vinden in grotbeschilderingen. Voor informatie over hoe de Magic truffelceremonie eruit ziet zie hier: de Magic truffelceremonie.

Voordelen van Psilohuasca

Van Magic truffels is door onderzoek aangetoond dat de werkzame stoffen, Psilocybine en Psilocine, de groei van nieuwe vertakkingen en verbindingen tussen hersencellen stimuleert. Deze kunnen helpen bij het aanpakken van aandoeningen zoals depressie, trauma en verslaving. Tijdens een Psilohuasca ceremonie kun je contact maken met je onderbewuste. Dit kan een zeer therapeutische werking hebben.

De combinatie van Psilohuasca met de deskundige, veilige set en setting van Innerlijke-reis kan je helpen om diep je proces aan te gaan. Innerlijke-reis is er  van overtuigd dat wij dezelfde mooie resultaten en heling halen in samenwerking met deze heilige planten. Het is bij Innerlijke-reis ook mogelijk om een truffelceremonie te doen.

Innerlijke-reis

Een innerlijke-reis kan je helpen contact te maken met je innerlijke-wijsheid, om zo naar de kern van een probleem te gaan. Bijvoorbeeld bij fysieke klachten, verslavingsproblematiek, depressie, angsten, rouwverwerking en posttraumatisch stress-stoornis. Een Psilohuasca ceremonie of Magic Truffel ceremonie kan je helpen je problemen onder ogen te zien, en op te lossen waardoor je kunt genieten van het leven.

Omdat we werken met een MAO remmer, dezelfde die er bij de Ayahuasca gebruikt wordt, gelden dezelfde strenge regels voor deelname. Iedereen die deel wil nemen zal vooraf gescreend worden en een verklaring moeten tekenen. Een innerlijke-reis kan je inzicht geven bij spirituele ontwikkeling, bewustwording en levensvraagstukken. Wil jij hier meer over weten neem dan contact op via 06 – 23 23 37 88 of ga naar contact.

Maak een afspraak