Menu

Ayahuasca ceremonie

ayahuasca-ceremonie

Na vele jaren gewerkt te hebben met Ayahuasca heeft Innerlijke-reis besloten vanaf oktober 2019 Psilohuasca en Truffel ceremonies te verzorgen.

De reden hiervoor is dat per 1 oktober 2019 er geen onduidelijkheid meer is inzake de legaliteit van Ayahuasca in Nederland. Het gebruik, vervoer en bezit van Ayahuasca is strafbaar. Bij Innerlijke-reis staat een veilige set en setting voorop.

Gelukkig hebben wij met de Psilohuasca een legaal en gelijkwaardig alternatief gevonden aan Ayahuasca. Onze deelnemers ervaren dat ook zo.

Psilohuasca is een combinatie van een MAO remmer en Magic Truffels. We werken nu ruime tijd met de Psilohuasca en zien dezelfde processen en resultaten als met de Ayahuasca.

Innerlijke-reis heeft veel ervaring met het werken met Psilocybine, de actieve stof in Magic Truffel. De combinatie van een MAO remmer met Magic Truffels kan je veel inzichten en heling geven. De ervaring leert ons dat deze combinatie ook zorgt voor een dieper en langer effect.

Het is bij Innerlijke-reis ook mogelijk om een Magic truffelceremonie te doen. Hierbij wordt er met Magic Truffel gewerkt zonder de MAO remmer.

Innerlijke-reis blijft wel reizen naar Peru verzorgen voor Ayahuasca ceremonies, houdt hiervoor onze agenda in de gaten.

Wat houdt een Ayahuasca ceremonie in? Ayahuasca is een Zuid-Amerikaanse entheogene drank bitter van smaak en bruinrood van kleur. De inheemse bevolking binnen diverse stammen woonachtig in het Amazone regenwoud hebben een lange traditie in het bereiden en maken van deze natuurlijke thee genaamd Ayahuasca.

Deze heilige thee wordt gemaakt uit twee planten. Traditioneel worden de Banisteriopsis caapi liaan en de bladeren van de Chacruna gebruikt om de drank te maken. Sinds men heeft vast kunnen stellen wat de werkzame stoffen zijn van deze ingrediënten, worden ook planten uit andere werelddelen gebruikt om vergelijkbare kruidenmengsels te maken. De ceremonie is onder begeleiding van een professional.

Bekijk onze agenda

ayahuasca-ceremonie

Ayahuasca Nederland

Een ceremonie met Ayahuasca in Nederland wordt als een lichamelijke en geestelijke reiniging gezien. Het woord betekend letterlijk ‘‘ziel van de liaan’’ in Quechuan andere namen zijn yagé, hoasca, caapi. Door de inheemse stammen wordt Ayahuasca gezien als het belangrijkste medicijn. Diverse inheemse stammen gebruiken de plant tijdens religieuze- en genezing ceremonies. Een bijnaam van Ayahuasca is ‘’la purga’’ dit betekent in het Spaans zuivering/schoonmaak.

Ook wordt deze plant ook wel plantleraar genoemd en geeft aan iedereen een unieke ervaring. De ceremonie biedt een kijkje in je ziel en laat zien wie je werkelijk bent en kunt zijn. Het opent deuren en geeft nieuwe inzichten. De plant geeft in het moment datgene waar je klaar voor bent. Door de Nederlands overheid wordt Ayahuasca als een drug beschouwd. Dit vanwege de aanwezigheid van DMT. Ayahuasca in Nederland heeft een illegale status.

Innerlijke-reis

Een innerlijke-reis kan je helpen contact te maken met je innerlijke-wijsheid, om zo naar de kern van een probleem te gaan. Bijvoorbeeld bij fysieke klachten, verslavingsproblematiek, depressie, angsten, rouwverwerking en posttraumatisch stress-stoornis. Een Psilohuasca ceremonie of Magic Truffel ceremonie kan je helpen je problemen onder ogen te zien, en op te lossen waardoor je kunt genieten van het leven.

Een innerlijke-reis kan je inzicht geven bij spirituele ontwikkeling, bewustwording en levensvraagstukken. Wil jij hier meer over weten neem dan contact op via 06 – 23 23 37 88 of ga naar contact.

Maak een afspraak