Menu

Kambo Ervaringen

Hieronder volgen een aantal ervaringen van deelnemers aan een Kambo behandeling. Mocht je graag je ervaring willen delen dan kun je een email sturen aan [email protected]

5-11-2021

Lieve Quinne,

Ik voel me sinds de laatste Kambo sessie beter!

Ik heb het idee dat ik wat meer energie heb. Ik slaap beter en voel me sterker..  krachtiger. Fysiek, maar vooral ook mentaal en emotioneel. Ik voel meer vertrouwen in mezelf. Daarnaast lukt het me steeds beter om bij mezelf te blijven en dit voelt heerlijk! Ik ben er veel meer voor mezelf en het lukt me om nog dieper in mezelf te duiken. Ik voel dat er diepe en belangrijke verschuivingen binnenin mij gaande zijn.

Daar ben ik zo dankbaar voor!

Ik wilde dit alvast even met je delen. Heel veel liefs en tot over een paar weekjes bij de volgende kambo sessie.

Liefs,

S

***********

12-10-2021

Hallo Quinne,

Op de kop af twee weken voorbij, en ik ben diep onder de indruk, wat een effect! De langspeel plaat in mijn hoofd draait niet meer, het verhaal wat ik je verteld heb ik ben me nog wel bewust van het verhaal ,maar het neemt me niet meer in beslag, daardoor meer rust en ruimte en energie voor andere zaken de opmerking van mij dat ik zo moe ben van het verdriet, is niet  meer van toepassing het niet compleet voelen zonder relatie, voel me prima ook zonder! Ik ben veel meer in het nu ben af en toe heus nog wel even moe maar daar kan ik mee dealen ik heb het gevoel of ik een jaar therapie heb afgesloten, met goed resultaat dus al met al super!


MET VRIENDELIJKE GROET,

W

***********

23-9-2021

Dag lieve Quinne,

Iets later dan in eerste instantie de bedoeling maar hier alsnog mijn verhaal.

Ten eerste; nogmaals veel dank voor het mogen terugkomen voor de 2e ceremonie.

Wat ging het goed! Ik heb een mooie reis mogen maken en zat er zoals je zag goed en diep in. Er kwam in een razend tempo van alles voorbij. Het voelde alsof ik een grote vogel was die hoog, en vrij vloog in de lucht met de wereld, mijn wereld onder me. Ik kon inzoomen op wat/ wie ik wou en ging zo mijn dierbaren bij langs. Bij de ene bleef ik langer dan bij de ander en met de een had ik meer te “verwerken” dan bij de ander. Als ik dan van de een naar de ander vloog, kracht zette met mijn vleugels, strooide ik blaadjes met hartjes uit over “mijn wereld”.  Fantastisch mooie ervaring. En veel mooie tranen.


Het was wel vooral mijn actuele leven/ wereld. En niet perse de vragen die ik had of de intentie die ik gezet had of dingen die ik vergeten was of onbekend waren. Hoe moet ik dat zien? Zelf heb ik het gevoel dat ik nog eens terug kom en misschien dan op een ander level kan reizen. Ik ben benieuwd hoe jij daar tegenaan kijkt.

Na de eerste ceremonie voelde ik al meer zelfvertrouwen, rust, tevredenheid en innerlijke liefde. Dat is na de 2e ceremonie versterkt. Het gevoel het is goed zoals ik ben. Problemen en downs zijn er altijd in het leven maar ze wegen minder zwaar. Ik heb het gevoel dat ik nu mijn mooiste leven leef. Mooi he?!

De Kambo heeft mij ook erg geholpen! Ik ben in nu van ALLE medicijnen af! Ik slikte dagelijks handen vol supplementen, maar ook die dexamfetamine, maagzuurremmers en iedere 6 weken een infuus met zware medicatie voor de ziekte van Crohn. Ik pak waarschijnlijk wel weer wat supplementen op maar ik heb nu de vrijheid mogen ervaren. Het gewoon in leven blijven en goed voelen zonder dat (dwangmatige) slikken van van alles. Fantastisch!
En wat de Kambo betreft, zou ik dat binnenkort nog graag een keer willen doen. Zodat ik mijn eigen systeem nog een boost geef als het ware.

En dan wil ik later dit jaar heel graag nogmaals een ceremonie doen, dat volgt dan later.

Liefs,


J

***********

11-9-2021

Ik ontdek een fijne manier van met pijn omgaan

zodat het niet langer in de weg hoeft te staan.

Het is dat groene kikkertje, zeker, kijk hem eens gaan…synchroon met de geboorte van een nieuwe maan🐸

Namens Jop.

***********

29-8-2121

Hi 
Hier de dame die kambo kwam doen, om al het mogelijke van Corona uit mijn lichaam te krijgen 🙂

Het is nu tijdje na de Kambo en ik zou je nog laten weten wat het voor mij heeft betekend. 
Eerste dagen was mijn gezicht nog wel wat opgezet, maar ik had heerlijk geslapen en lekker rustig aan gedaan 😉 Inmiddels heb ik mijn energie wel terug, maar wat ook heel gek was dat ik ineens de drang had op alles op te ruimen. In huis, oude berichten in mijn tel, foto’s noem maar het maar op het moest opgeruimd worden. 

Ik heb mij nog dagen enorm opgeklaard gevoelt, maar ook dat er ruimte vrij kom om oude wonden te helen leek het net. Om even stil te staan waar komt het vandaan, waarom en wat ik er mee kon doen.


Dus ja overal was het hele mooie ervaring!


Dank je 🙂 !


Liefs, H

***********

27-7-2021

Goedemorgen Quinne❤️ 


als eerst wil ik je bedanken met heel mijn hart, ik heb er geen woorden voor! Het gevoel is groot om het te beschrijven. dat jij er voor mij was toen er niemand was voor mij. Jij hebt mij opgeraapt en geloofd in mij.

De eerste kennismaking met Kambo was ik totaal de weg kwijt. Ik was gebroken en verdwaald. Ik heb de weg weer gevonden En ja door jou! En dat is ook echt zo! Want als jij er niet was. Was ik nog ergens aan het dwalen. 


Eva! Quinne! Erik!
Jullie zijn magisch voor mij.


Na de laatste sessie kreeg ik in het begin al een bevestiging van mijn lichaam dat ik het zelf nu verder moet doen.🌿


Ik weet dat het niet de laatste keer is! En ik kom dan ook terug wanneer ik het gevoel weer krijg iets te veranderen in mijn leven!

Ik hoop dan iemand mee te nemen!
Ik heb nu een sessie voor augustus geboekt en ik dacht er aan om die er uit te laten halen! 


Ik ga het zelf doen! Want jij gelooft in mij en jou woorden hebben mij vertrouwen gegeven.❤️


Voor mij ben je mijn tweede moeder die ik nooit heb gehad.🙏


Maar je zult mij zeker vaker terug zien zo lang ik leef. Want ik wil je voor geen goud missen.


Ik hou van je, en jij mag er ook zijn.

Liefs,

F.

************

12-7-2021

Hey lieve Quinne,

Ik zou je nog even laten weten hoe de Kambo is 🌞. Heel erg bedankt voor afgelopen dinsdag, ook voor het fijne luisteren en dat het er even kon zijn allemaal ☺️🥰. Dat deed me heel goed!

Ik voel dat de Kambo ‘iets’ doet maar kan er niet helemaal de vinger op leggen wat precies, een soort stevigheid en meer ‘in’ mezelf, en gisteren werd ik ‘s ochtends wakker en toen zag ik opeens heel duidelijk de keuze die je als mens altijd hebt over hoe je naar het leven kijkt en erin staat.

Dat je die keuze echt kunt maken en niet hoeft te blijven vastzitten. En wat ik ook merk is dat ik minder terughoudend ben in praten (weet natuurlijk niet zeker of dat door de Kambo komt maar vind het wel opvallend en het zou zomaar kunnen!), en dit lijkt ook verbonden met dat meer in mezelf zitten en me helderder voelen.

De twee dagen erna was er ook verdriet maar ook dat voelde meer dicht bij mezelf i.p.v. iets groots en neerslachtigs, het leek intiemer ofzo. Vind t moeilijk uit te leggen maar heel fijn en goed denk ik :). Dus kortom lijkt het een fijne uitwerking te hebben en ik ben heel benieuwd naar de komende weken. Ik kom er zeker nog eens voor terug.

Dank je wel!🌼 je doet supermooi werk zo alles bij elkaar, echt heel bijzonder!

***********

19-4-2021

Hoi Quinne,


Ik heb in tijden niet zo goed geslapen als afgelopen woensdag.

De Kambo confronteert me eigenlijk heel erg met hoe ongevoelig ik ben geworden voor mijn lichaam en hoe belangrijk het is het te leren respecteren en er goed naar te luisteren. Niet zo gek dat die verbinding zo beschadigd is als je hebt geleerd dat je nooit nee mag zeggen. Had hier de avond erna ook een beste huilbui over dus heb ook weer wat verdriet kunnen laten gaan. Het is duidelijk de spirit van Kambo die me helpt toegang te krijgen tot die emoties omdat tijdens dit soort momentjes mijn ogen en lippen weer een beetje opzwellen, en dezelfde warme gloed als tijdens de ceremonie die heel troostend voelt. En daarnaast kan ik ondanks alle ellende nog steeds genieten van kleine dingetjes zoals de zon op mijn koppie waarna er zo’n boertje omhoog komt die klinkt als een kikker die “rrrrribbit” zegt. Haha. Knipoogje van de Kambo 😉


Nou, genoeg geluld. Wanneer mag ik weer? Laat maar weten wanneer je nog een plekje hebt, dan ga ik ervoor verlof aanvragen.


Dankjewel en veel liefs mooi medemens,


J.

***********

7-4-2021

Dag Quinne,


Ik wil je onwijs bedanken voor een heel geslaagde ceremonie afgelopen week. Ik merk dat de Kambo een heilzame werking heeft op het weer verbinden met mijn lichaam, een belangrijke stap op het pad van dit “hoofdmens”. Je krijgt echt gewoon geen kans om in je kop te gaan zitten. Dat is een stap die ik toch wel erg spannend en confronterend vind, maar toch heb kunnen zetten dankzij de vertrouwde en veilige omgeving die je neerzet. Dankjewel!


Ik zou eigenlijk heel graag de 3-maandelijkse cyclus met je doorzetten. Heb je misschien nog plek voor het einde van deze maand? En zullen we dan meteen de derde afspraak maar inplannen? Dan ga ik het regelen met mijn werk.


Nogmaals bedankt en hopelijk tot snel! One love!


Jur

***********

5-4-2021

Goedemorgen!
De mensen die roepen ik kom niet meer die komen als eerst terug. Je hebt ook nog eens gelijk Quinne!

Hoi!
Ik ben rustiger in mijn hoofd! ook wat Mij opviel was mijn blaas waar ik vaak last van had. Kambo heeft gelopen waar ik al jaren last van heb. Ik stond er niet bij stil, tot dat ik geen geen pijntjes meer voelde tijdens het plassen of er na.


Er is nog meer moois uit gekomen Quinne!


kwetsbare blaas.. opgelost! Mijn Adhd is veel minder! Mijn darmen zijn minder gevoelig voor prikkels niet zoals voorheen!


Ik voel mij beter dan de afgelopen maanden van mijn leven!

Dank je wel! Dankjewel !


Als de tijd rijp is voor een ceremonie op donderdag 13 mei en haalbaar is..


Wil ik heel graag deelnemen aan een Psilohuasca ceremonie!


Een stapje verder!


Dikke kus! En tot snel

X groetjes F

***********

12-11-2020

Lieve Quinne, 

Nogmaals bedankt voor alles wat je voor mij en mijn moeder hebt gedaan. Mijn moeder verteld vrolijk aan iedereen dat het een aanrader is – iets wat ik zelf nooit had verwacht van haar. 😛

Alleen maar positiviteit en ze heeft veel energie, prachtig om te zien. Mijn vriend zit er ook over na te denken om Kambo te doen – hij vind het wel spannend. 

Mijn vraag is heb je de eerste week van december eventueel nog een plekje voor hem? Liefst in de ochtend. Laatste week van november mag ook :). 

Hoor graag van je terug. Hoop dat alles goed gaat met jou :)!

Lieve groet, C

***********

2-11-2020

Wij (J en N) hadden vandaag (28oktober)wederom een KAMBO sessie bij je.

Het was ons een genoegen om dat weer bij jou te mogen ondergaan.

We willen je daarvoor hartelijk bedanken.Ook voor de super lieve,goede,en professionele begeleiding….zoals altijd!

Het heeft ons al zoveel goeds gebracht  en voelen ons zoveel sterker,rustiger,en meer gefocust!


Nogmaals heel erg bedankt!En tot ziens!!


Heel veel liefs en knuffel van ons!Xxx

***********

6-10-2020

Goedemorgen Quinne, 


Samen met mijn moeder ben ik op 23 sept. langs geweest voor een Kambo sessie. 


Ik wilde je via deze mail ontzettend bedanken voor de prettige sfeer die je creëert, de liefde/verzorging die ik voelde tijdens de behandeling en voor het mooie werk dat je doet.


De behandeling werd geboekt met het idee dat dit goed zou zijn voor mijn lichamelijke genezing maar tijdens de ceremonie heb ik de intentie gezet dat ik weer volledig mezelf kan zijn, in alle prachtige vormen.
En dat is precies wat ik kreeg. Ik heb dan ook ontzettend veel emotionele heling ervaren sinds die dag!

Hieronder een paar highlights van de verschillen sinds Kambo.


1: De dag na de behandeling kwam een oude situatie naar voren die mij liet zien dat mijn jaloezie compleet was verdwenen. Ik zie dit nu ook terug in veel andere vlakken in mijn leven. Prachtig! Zo verlichtend.


2: Waar ik eerst altijd bleek zag heb ik nu 24/7 kleur terug in mijn gezicht en zie ik er veel gezonder uit!


3: Ik kan nu in de spiegel en naar mijn lichaam kijken zonder mijn zelfwaarde te hechten aan wat ik zie. Dit is zo ontzettend mooi en een grote verandering! 


4: Het allermooiste is dat mijn relatie ontzettend is gegroeid omdat ik veel rustiger ben in conversaties. Hierdoor hebben we geen ruzie meer maar slechts gesprekken die ons steeds dichter bij elkaar brengen. En als ik dan echt boos ben kan ik er per direct ook weer uitstappen en er om lachen. Haha, echt fantastisch!


Ik had zo veel aan de voorbeelden die je deelde, voordat de ceremonie begon, van andere mensen die je hebt mogen helpen. Wie weet komen deze highlights van mijn heling ook weer van pas bij iemand anders.
Zodra het financieel weer kan boek ik dolgraag nog een sessie want ik voel sinds die dag al dat er nog iets zit wat er graag uit wil. En dat komt ook vanzelf goed. Tot die tijd, geniet ik intens van wat dit me al heeft mogen brengen. 


Oh en ”Het IS goed” is een quote die nu bijna dagelijks langs komt in zowel mijn hoofd als tijdens gesprekken. (Dit gaf je me mee tijdens ons gesprek voor de behandeling)
Nogmaals echt ontzettend bedankt! 

Een hele dikke knuffel en veel liefs, 


T.

***********

16-9-2020

Hi Lieve Quinne, 

Wat een bijzondere ervaring heb ik deze keer gehad met Kambo. Ik ben je ontzettend dankbaar dat je mij en mijn moeder hebt begeleid.

Het woord Vertrouwen is mij heel sterk bijgebleven en de indianen dans die ik zag. Dit zijn natuurlijk nog maar de eerste dagen ben benieuwd naar de rest. 

Mijn moeder is zeer onder de indruk van de magische krachten van Kambo – en ze vind dat je haar heel fijn hebt begeleid. Ze merkt al verandering in haar energie veld en level. Ze geeft ook aan dat ze verder wil in haar heling proces en dat ze er nog lang niet is.

Ze staat volledig open en heeft nu al een groot deel van haar energie weer terug. En met ‘’open’’ bedoel ik ook dat ze veel vragen stelt over de Psilohuasca nu kan ik die natuurlijk niet allemaal beantwoorden. 

Je had een mooi uitleg document gemaakt over Kambo, heb je deze misschien ook voor Psilohuasca? Dan kan ik haar die vast geven. Dan kan ze vast verder met het idee en vanuit hier een beslissing maken over Eventueel wanneer. 

Ik ben heel erg benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren. Vast veel moois 🙂 

Lieve groetjes C,

***********

10-9-2020

Hoi Quinne,

Ik wil je nog even bedanken voor de KAMBO! Vond het een interessante ervaring,en viel al met al reuze mee. Als ik er nog een keer voor wil gaan dat zeker bij jou! Ik ga even afwachten wat k komende dagen/weken ga voelen.

Heb er in ieder geval een heel goed gevoel over!

Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en dat je me zo op mn gemak hebt gesteld!

Liefs,

N.

***********

24-8-2020

Hoi Quinne, 

22 juli heb ik bij jou een Kambo ceremonie gehad. In eerste instantie vond ik het lastig te zeggen wat het nu precies met me had gedaan.

Achteraf gezien merk ik een wereld van verschil. Mijn chronische verkoudheid is bijna verdwenen.

Ik voel me veel meer geroepen tot een gezond voedingspatronen, slechte dingen mn lichaam in stoppen voelt nu heel verkeerd. En met name in het begin was ik veel energieker en kon ik me een stuk beter concentreren.

Ik merk dat die effecten nu wat afnemen en overweeg binnenkort nog een ceremonie te doen. Kan dit wanneer ik dit wil? Of is het handiger om een bepaalde periode te wachten.

Ook ben ik benieuwd of je misschien wat voor me zou kunnen betekenen op het gebied van ademhaling? Volgens mij vertelde je daar de vorige keer iets over. Ik merk dat ik vaak verkeerd adem en dat ik het moeilijk vind om dit onder controle te krijgen als ik merk dat het ademen verkeerd gaat. 

Daarnaast wil ik je nog enorm bedanken voor de veilige en fijne setting die jij me geboden hebt.

Het voelde heel vertrouwd en je hebt me met veel rust in je erg goed begeleid! 

 Ik hoor graag van je.

Liefs, L

***********

25-5-2020

Hi Quinne,

Ik ben blij met wat ik tot nu toe voor positieve effecten van de Kambo heb gevoeld! Het kikkertje ben ik heel dankbaar :).

Die erge hoofdpijnen die ik had zijn tot nu toe weg en dat is echt heel fijn. Ik slaap ook een stuk beter en ik had altijd erg last van mijn blaas en dat is ook iets minder. Ik merkte ook dat ik wat helderder ben. Minder wazig in mijn hoofd.

Emotioneel gezien is het wel een stuk subtieler. Ik merk daar wel iets maar zo subtiel dat het lastig uit te leggen is. Het zou denk ik goed zijn om nog eens een sessie te doen. Er zijn denk ik nog heel wat lagen waar Kambo heling kan brengen. Ik heb het idee dat nu de belangrijkste dingen geheeld zijn maar dat er nog meer te helen valt door Kambo. Hoelang werkt de Kambo eigenlijk nog door na een ceremonie?  

Wat is handig om dan te doen?

Binnenkort weer afspreken of pas over een tijdje?  

Liefs J.

***********

12-2-2020

Hoi Quinne,


Ik wou je natuurlijk al een tijd geleden mailen……Ik heb het heel erg fijn gevonden de sessie, je begeleiding en de heling die het gebracht heeft. Het is super subtiel, maar er is veel gebeurd.

Ik was een week alleen daarna en heb daar echt gebruik van gemaakt en kon heerlijk mijn eigen gang gaan. Ik denk dat de processen waar ik al inzat versterkt hebben, kreeg prachtige inzichten en ben in sneltreinvaart erdoor heen gegaan.voelde me schoon en inderdaad ook erg fit en alert.  

Het is al weer een tijdje terug maar ik denk dat het nog steeds beetje doorwerkt. Ik dacht wel al vrij snel, ik wil nog een keer, er zit nog een laagje onder.Hoeveel tijd ‘moet’ er eigenlijk tussen zitten? wat raad je aan?
hoor je graag en kom dus ook nog een keertje!


groetjes, P

***********

14-1-2020

Dag lieve Quinne,

Verschillende dagen achter elkaar neem ik mij voor om een mailtje te schrijven maar de processen waarin ik zit, stoppen niet. ( Eergisteren weer een mooie Leverreiniging gedaan met een opbrengst van een twintigtal losgelaten steentjes.) 

Het is moeilijk voor mij om te isoleren welke veranderingen nu effectief alleen aan de Kambo toe te schrijven zijn.  Hieronder doe ik mijn best.

Tijdens de ervaring zelf, was het energetisch druk:

  • Mijn lichaam voelde heel warm en dan vooral vanuit het centrum van mijn lichaam: navel als start, en dan meer in een omgekeerde piramide vorm naar boven naar het hart, over de hele breedte van mijn schouders, en keel en hoofd. 
  • Het voelde niet echt als overgeven, eerder als het spoelen vanuit een startpunt dat ik niet kon voelen, maar wel voelbaar vanuit de keel en mond.
  • Top hoe je mij motiveerde om bij te drinken, die zachtheid doch vastberadenheid en vooral de glimlach deed mij op een gegeven moment beseffen dat bijkomend water nodig was.  Dankjewel.

Het appeltje heb ik niet helemaal opgegeten omdat dat wat “hard/zuur” aanvoelde.  Mogelijks is de oorzaak niet de appel zelf, persoonlijk eet ik graag wat zoetere appels. 

Bij het buitenwandelen en tot zeker een uur erna tijdens de autorit had ik heel duidelijk mijn rechterhersenhelft die uitgezet aanvoelde (mogelijks astraal lichaam dat uitzette op die plaats of meer voelbaar werd).

Effecten sinds de Kambo, aanhoudend tot nu toe:

  • Opmerkelijk veel minder drang naar zuivelproducten en koekjes.  Discipline voorlopig niet meer nodig en geen emotioneel, mentaal, lichamelijk gemis.
  • Mij concentreren tijdens studeren gaat een stuk gemakkelijker en ik heb ook een natuurlijke zin in mij te focussen op “things to do”. 
  • Ik doorzie een stuk sneller de intenties achter verhalen waar mensen mee komen aankloppen.

Dus, in de stijl van “bring it on”, zou ik graag op één van volgende dagen een nieuwe sessie met jou en de kikker willen plannen.  Liefst zo vroeg mogelijk op de dag:

  • Wo 15/1
  • Wo 22/1

Met alle Liefs en beste wensen (voor zover Tijd relevant geacht) aan het hele Innerlijke Reis Team,

M.

***********

14-1-2020

Ik had een Kambo sessie geboekt bij Innerlijke-reis.

Ik werd vriendelijk ontvangen door Quinne die mij de behandeling zou geven. Ik voelde me vertrouwd bij haar alsof ik haar al jaren kende.

Omdat ik het nogal spannend vond nam ze alle tijd om mij goed voor te bereiden en voor te lichten. Ik kreeg 3 stipjes en vrijwel meteen daarna voelde het alsof ik een zware griep had. Maar ik merkte ook dat dit mij goed deed. Vrij snel ging ik overgeven en dat gaf mij veel opluchting. Quinne zong nog een mooi liedje voor mij en speelde mooie muziek af. Met ongeveer 1;5 uur was ik weer in staat om fris en energiek naar huis te gaan.

Bedankt Quinne voor je zorgen en wellicht kom ik weer een keer bij je.

***********

8 januari 2020

Goedemorgen Quinne,


Dank je wel voor de ontzettend fijne middag gisteren. De Kambo is zo goed bezig in mijn lijf, voel dat Kambo 🐸 nog steeds aan het werk is en ik voel me op dit moment al zo👍.

Ga even kijken wanneer mijn agenda ruimte heeft voor een ceremonie voor Kambo 🐸 (mogelijk 3*3) en.. 

Ik wens je een fijne dag en dankjewel,

Hartengroetjes ❤️ Johan

***********

7-1-2020

Hallo Quinne,


Het gaat goed met mij:-). Ik was gisteren ontzettend moe na de behandeling, ik was erg blij dat ik niet zelf hoefde te rijden.

Ook thuis gekomen eerst geslapen op de bank!Ik realiseer mij nu ook weer dat het zo heilzaam is om de zuivere pijn te voelen. Dat is denk ik wat mij is gegeven, de pijn onder ogen zien en in de ogen kijken. Niet weg te rationaliseren…zoals we in dagelijks leven toch geneigd zijn te doen. Mijn baarmoeder, mijn hara gebied waar ik niet altijd in aanwezig ben en waar veel opgeslagen ligt.


Ik vond het ook een intense ervaring. Het aangaan en vertrouwen hebben in het proces daar ben ik dankbaar voor. Dank je wel voor je liefdevolle, rustige en vertrouwde begeleiding.


Warme hartegroet,

Y.