Menu

Kambo Ervaringen

Hieronder volgen een aantal ervaringen van deelnemers aan een Kambo behandeling. Mocht je graag je ervaring willen delen dan kun je een email sturen aan info@innerlijke-reis.nl

6-10-2020

Goedemorgen Quinne, 


Samen met mijn moeder ben ik op 23 sept. langs geweest voor een Kambo sessie. 


Ik wilde je via deze mail ontzettend bedanken voor de prettige sfeer die je creëert, de liefde/verzorging die ik voelde tijdens de behandeling en voor het mooie werk dat je doet.


De behandeling werd geboekt met het idee dat dit goed zou zijn voor mijn lichamelijke genezing maar tijdens de ceremonie heb ik de intentie gezet dat ik weer volledig mezelf kan zijn, in alle prachtige vormen.
En dat is precies wat ik kreeg. Ik heb dan ook ontzettend veel emotionele heling ervaren sinds die dag!

Hieronder een paar highlights van de verschillen sinds Kambo.


1: De dag na de behandeling kwam een oude situatie naar voren die mij liet zien dat mijn jaloezie compleet was verdwenen. Ik zie dit nu ook terug in veel andere vlakken in mijn leven. Prachtig! Zo verlichtend.


2: Waar ik eerst altijd bleek zag heb ik nu 24/7 kleur terug in mijn gezicht en zie ik er veel gezonder uit!


3: Ik kan nu in de spiegel en naar mijn lichaam kijken zonder mijn zelfwaarde te hechten aan wat ik zie. Dit is zo ontzettend mooi en een grote verandering! 


4: Het allermooiste is dat mijn relatie ontzettend is gegroeid omdat ik veel rustiger ben in conversaties. Hierdoor hebben we geen ruzie meer maar slechts gesprekken die ons steeds dichter bij elkaar brengen. En als ik dan echt boos ben kan ik er per direct ook weer uitstappen en er om lachen. Haha, echt fantastisch!


Ik had zo veel aan de voorbeelden die je deelde, voordat de ceremonie begon, van andere mensen die je hebt mogen helpen. Wie weet komen deze highlights van mijn heling ook weer van pas bij iemand anders.
Zodra het financieel weer kan boek ik dolgraag nog een sessie want ik voel sinds die dag al dat er nog iets zit wat er graag uit wil. En dat komt ook vanzelf goed. Tot die tijd, geniet ik intens van wat dit me al heeft mogen brengen. 


Oh en ”Het IS goed” is een quote die nu bijna dagelijks langs komt in zowel mijn hoofd als tijdens gesprekken. (Dit gaf je me mee tijdens ons gesprek voor de behandeling)
Nogmaals echt ontzettend bedankt! 

Een hele dikke knuffel en veel liefs, 


T.

***********

16-9-2020

Hi Lieve Quinne, 

Wat een bijzondere ervaring heb ik deze keer gehad met Kambo. Ik ben je ontzettend dankbaar dat je mij en mijn moeder hebt begeleid.

Het woord Vertrouwen is mij heel sterk bijgebleven en de indianen dans die ik zag. Dit zijn natuurlijk nog maar de eerste dagen ben benieuwd naar de rest. 

Mijn moeder is zeer onder de indruk van de magische krachten van Kambo – en ze vind dat je haar heel fijn hebt begeleid. Ze merkt al verandering in haar energie veld en level. Ze geeft ook aan dat ze verder wil in haar heling proces en dat ze er nog lang niet is.

Ze staat volledig open en heeft nu al een groot deel van haar energie weer terug. En met ‘’open’’ bedoel ik ook dat ze veel vragen stelt over de Psilohuasca nu kan ik die natuurlijk niet allemaal beantwoorden. 

Je had een mooi uitleg document gemaakt over Kambo, heb je deze misschien ook voor Psilohuasca? Dan kan ik haar die vast geven. Dan kan ze vast verder met het idee en vanuit hier een beslissing maken over Eventueel wanneer. 

Ik ben heel erg benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren. Vast veel moois 🙂 

Lieve groetjes C,

***********

10-9-2020

Hoi Quinne,

Ik wil je nog even bedanken voor de KAMBO! Vond het een interessante ervaring,en viel al met al reuze mee. Als ik er nog een keer voor wil gaan dat zeker bij jou! Ik ga even afwachten wat k komende dagen/weken ga voelen.

Heb er in ieder geval een heel goed gevoel over!

Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en dat je me zo op mn gemak hebt gesteld!

Liefs,

N.

***********

24-8-2020

Hoi Quinne, 

22 juli heb ik bij jou een Kambo ceremonie gehad. In eerste instantie vond ik het lastig te zeggen wat het nu precies met me had gedaan.

Achteraf gezien merk ik een wereld van verschil. Mijn chronische verkoudheid is bijna verdwenen.

Ik voel me veel meer geroepen tot een gezond voedingspatronen, slechte dingen mn lichaam in stoppen voelt nu heel verkeerd. En met name in het begin was ik veel energieker en kon ik me een stuk beter concentreren.

Ik merk dat die effecten nu wat afnemen en overweeg binnenkort nog een ceremonie te doen. Kan dit wanneer ik dit wil? Of is het handiger om een bepaalde periode te wachten.

Ook ben ik benieuwd of je misschien wat voor me zou kunnen betekenen op het gebied van ademhaling? Volgens mij vertelde je daar de vorige keer iets over. Ik merk dat ik vaak verkeerd adem en dat ik het moeilijk vind om dit onder controle te krijgen als ik merk dat het ademen verkeerd gaat. 

Daarnaast wil ik je nog enorm bedanken voor de veilige en fijne setting die jij me geboden hebt.

Het voelde heel vertrouwd en je hebt me met veel rust in je erg goed begeleid! 

 Ik hoor graag van je.

Liefs, L

***********

25-5-2020

Hi Quinne,

Ik ben blij met wat ik tot nu toe voor positieve effecten van de Kambo heb gevoeld! Het kikkertje ben ik heel dankbaar :).

Die erge hoofdpijnen die ik had zijn tot nu toe weg en dat is echt heel fijn. Ik slaap ook een stuk beter en ik had altijd erg last van mijn blaas en dat is ook iets minder. Ik merkte ook dat ik wat helderder ben. Minder wazig in mijn hoofd.

Emotioneel gezien is het wel een stuk subtieler. Ik merk daar wel iets maar zo subtiel dat het lastig uit te leggen is. Het zou denk ik goed zijn om nog eens een sessie te doen. Er zijn denk ik nog heel wat lagen waar Kambo heling kan brengen. Ik heb het idee dat nu de belangrijkste dingen geheeld zijn maar dat er nog meer te helen valt door Kambo. Hoelang werkt de Kambo eigenlijk nog door na een ceremonie?  

Wat is handig om dan te doen?

Binnenkort weer afspreken of pas over een tijdje?  

Liefs J.

***********

12-2-2020

Hoi Quinne,


Ik wou je natuurlijk al een tijd geleden mailen……Ik heb het heel erg fijn gevonden de sessie, je begeleiding en de heling die het gebracht heeft. Het is super subtiel, maar er is veel gebeurd.

Ik was een week alleen daarna en heb daar echt gebruik van gemaakt en kon heerlijk mijn eigen gang gaan. Ik denk dat de processen waar ik al inzat versterkt hebben, kreeg prachtige inzichten en ben in sneltreinvaart erdoor heen gegaan.voelde me schoon en inderdaad ook erg fit en alert.  

Het is al weer een tijdje terug maar ik denk dat het nog steeds beetje doorwerkt. Ik dacht wel al vrij snel, ik wil nog een keer, er zit nog een laagje onder.Hoeveel tijd ‘moet’ er eigenlijk tussen zitten? wat raad je aan?
hoor je graag en kom dus ook nog een keertje!


groetjes, P

***********

14-1-2020

Dag lieve Quinne,

Verschillende dagen achter elkaar neem ik mij voor om een mailtje te schrijven maar de processen waarin ik zit, stoppen niet. ( Eergisteren weer een mooie Leverreiniging gedaan met een opbrengst van een twintigtal losgelaten steentjes.) 

Het is moeilijk voor mij om te isoleren welke veranderingen nu effectief alleen aan de Kambo toe te schrijven zijn.  Hieronder doe ik mijn best.

Tijdens de ervaring zelf, was het energetisch druk:

  • Mijn lichaam voelde heel warm en dan vooral vanuit het centrum van mijn lichaam: navel als start, en dan meer in een omgekeerde piramide vorm naar boven naar het hart, over de hele breedte van mijn schouders, en keel en hoofd. 
  • Het voelde niet echt als overgeven, eerder als het spoelen vanuit een startpunt dat ik niet kon voelen, maar wel voelbaar vanuit de keel en mond.
  • Top hoe je mij motiveerde om bij te drinken, die zachtheid doch vastberadenheid en vooral de glimlach deed mij op een gegeven moment beseffen dat bijkomend water nodig was.  Dankjewel.

Het appeltje heb ik niet helemaal opgegeten omdat dat wat “hard/zuur” aanvoelde.  Mogelijks is de oorzaak niet de appel zelf, persoonlijk eet ik graag wat zoetere appels. 

Bij het buitenwandelen en tot zeker een uur erna tijdens de autorit had ik heel duidelijk mijn rechterhersenhelft die uitgezet aanvoelde (mogelijks astraal lichaam dat uitzette op die plaats of meer voelbaar werd).

Effecten sinds de Kambo, aanhoudend tot nu toe:

  • Opmerkelijk veel minder drang naar zuivelproducten en koekjes.  Discipline voorlopig niet meer nodig en geen emotioneel, mentaal, lichamelijk gemis.
  • Mij concentreren tijdens studeren gaat een stuk gemakkelijker en ik heb ook een natuurlijke zin in mij te focussen op “things to do”. 
  • Ik doorzie een stuk sneller de intenties achter verhalen waar mensen mee komen aankloppen.

Dus, in de stijl van “bring it on”, zou ik graag op één van volgende dagen een nieuwe sessie met jou en de kikker willen plannen.  Liefst zo vroeg mogelijk op de dag:

  • Wo 15/1
  • Wo 22/1

Met alle Liefs en beste wensen (voor zover Tijd relevant geacht) aan het hele Innerlijke Reis Team,

M.

***********

14-1-2020

Ik had een Kambo sessie geboekt bij Innerlijke-reis.

Ik werd vriendelijk ontvangen door Quinne die mij de behandeling zou geven. Ik voelde me vertrouwd bij haar alsof ik haar al jaren kende.

Omdat ik het nogal spannend vond nam ze alle tijd om mij goed voor te bereiden en voor te lichten. Ik kreeg 3 stipjes en vrijwel meteen daarna voelde het alsof ik een zware griep had. Maar ik merkte ook dat dit mij goed deed. Vrij snel ging ik overgeven en dat gaf mij veel opluchting. Quinne zong nog een mooi liedje voor mij en speelde mooie muziek af. Met ongeveer 1;5 uur was ik weer in staat om fris en energiek naar huis te gaan.

Bedankt Quinne voor je zorgen en wellicht kom ik weer een keer bij je.

***********

8 januari 2020

Goedemorgen Quinne,


Dank je wel voor de ontzettend fijne middag gisteren. De Kambo is zo goed bezig in mijn lijf, voel dat Kambo 🐸 nog steeds aan het werk is en ik voel me op dit moment al zo👍.

Ga even kijken wanneer mijn agenda ruimte heeft voor een ceremonie voor Kambo 🐸 (mogelijk 3*3) en.. 

Ik wens je een fijne dag en dankjewel,

Hartengroetjes ❤️ Johan

***********

7-1-2020

Hallo Quinne,


Het gaat goed met mij:-). Ik was gisteren ontzettend moe na de behandeling, ik was erg blij dat ik niet zelf hoefde te rijden.

Ook thuis gekomen eerst geslapen op de bank!Ik realiseer mij nu ook weer dat het zo heilzaam is om de zuivere pijn te voelen. Dat is denk ik wat mij is gegeven, de pijn onder ogen zien en in de ogen kijken. Niet weg te rationaliseren…zoals we in dagelijks leven toch geneigd zijn te doen. Mijn baarmoeder, mijn hara gebied waar ik niet altijd in aanwezig ben en waar veel opgeslagen ligt.


Ik vond het ook een intense ervaring. Het aangaan en vertrouwen hebben in het proces daar ben ik dankbaar voor. Dank je wel voor je liefdevolle, rustige en vertrouwde begeleiding.


Warme hartegroet,

Y.