Menu

Kambo Ervaringen

Hieronder volgen een aantal ervaringen van deelnemers aan een Kambo behandeling. Mocht je graag je ervaring willen delen dan kun je een email sturen aan info@innerlijke-reis.nl

25-5-2020

Hi Quinne,

Ik ben blij met wat ik tot nu toe voor positieve effecten van de Kambo heb gevoeld! Het kikkertje ben ik heel dankbaar :).

Die erge hoofdpijnen die ik had zijn tot nu toe weg en dat is echt heel fijn. Ik slaap ook een stuk beter en ik had altijd erg last van mijn blaas en dat is ook iets minder. Ik merkte ook dat ik wat helderder ben. Minder wazig in mijn hoofd.

Emotioneel gezien is het wel een stuk subtieler. Ik merk daar wel iets maar zo subtiel dat het lastig uit te leggen is. Het zou denk ik goed zijn om nog eens een sessie te doen. Er zijn denk ik nog heel wat lagen waar Kambo heling kan brengen. Ik heb het idee dat nu de belangrijkste dingen geheeld zijn maar dat er nog meer te helen valt door Kambo. Hoelang werkt de Kambo eigenlijk nog door na een ceremonie?  

Wat is handig om dan te doen?

Binnenkort weer afspreken of pas over een tijdje?  

Liefs J.

12-2-2020

Hoi Quinne,


Ik wou je natuurlijk al een tijd geleden mailen……Ik heb het heel erg fijn gevonden de sessie, je begeleiding en de heling die het gebracht heeft. Het is super subtiel, maar er is veel gebeurd.

Ik was een week alleen daarna en heb daar echt gebruik van gemaakt en kon heerlijk mijn eigen gang gaan. Ik denk dat de processen waar ik al inzat versterkt hebben, kreeg prachtige inzichten en ben in sneltreinvaart erdoor heen gegaan.voelde me schoon en inderdaad ook erg fit en alert.  

Het is al weer een tijdje terug maar ik denk dat het nog steeds beetje doorwerkt. Ik dacht wel al vrij snel, ik wil nog een keer, er zit nog een laagje onder.Hoeveel tijd ‘moet’ er eigenlijk tussen zitten? wat raad je aan?
hoor je graag en kom dus ook nog een keertje!


groetjes, P

14-1-2020


Dag lieve Quinne,

Verschillende dagen achter elkaar neem ik mij voor om een mailtje te schrijven maar de processen waarin ik zit, stoppen niet. ( Eergisteren weer een mooie Leverreiniging gedaan met een opbrengst van een twintigtal losgelaten steentjes.) 

Het is moeilijk voor mij om te isoleren welke veranderingen nu effectief alleen aan de Kambo toe te schrijven zijn.  Hieronder doe ik mijn best.

Tijdens de ervaring zelf, was het energetisch druk:

  • Mijn lichaam voelde heel warm en dan vooral vanuit het centrum van mijn lichaam: navel als start, en dan meer in een omgekeerde piramide vorm naar boven naar het hart, over de hele breedte van mijn schouders, en keel en hoofd. 
  • Het voelde niet echt als overgeven, eerder als het spoelen vanuit een startpunt dat ik niet kon voelen, maar wel voelbaar vanuit de keel en mond.
  • Top hoe je mij motiveerde om bij te drinken, die zachtheid doch vastberadenheid en vooral de glimlach deed mij op een gegeven moment beseffen dat bijkomend water nodig was.  Dankjewel.

Het appeltje heb ik niet helemaal opgegeten omdat dat wat “hard/zuur” aanvoelde.  Mogelijks is de oorzaak niet de appel zelf, persoonlijk eet ik graag wat zoetere appels. 

Bij het buitenwandelen en tot zeker een uur erna tijdens de autorit had ik heel duidelijk mijn rechterhersenhelft die uitgezet aanvoelde (mogelijks astraal lichaam dat uitzette op die plaats of meer voelbaar werd).

Effecten sinds de Kambo, aanhoudend tot nu toe:

  • Opmerkelijk veel minder drang naar zuivelproducten en koekjes.  Discipline voorlopig niet meer nodig en geen emotioneel, mentaal, lichamelijk gemis.
  • Mij concentreren tijdens studeren gaat een stuk gemakkelijker en ik heb ook een natuurlijke zin in mij te focussen op “things to do”. 
  • Ik doorzie een stuk sneller de intenties achter verhalen waar mensen mee komen aankloppen.

Dus, in de stijl van “bring it on”, zou ik graag op één van volgende dagen een nieuwe sessie met jou en de kikker willen plannen.  Liefst zo vroeg mogelijk op de dag:

  • Wo 15/1
  • Wo 22/1

Met alle Liefs en beste wensen (voor zover Tijd relevant geacht) aan het hele Innerlijke Reis Team,

M.

***********

14-1-2020

Ik had een Kambo sessie geboekt bij Innerlijke-reis.

Ik werd vriendelijk ontvangen door Quinne die mij de behandeling zou geven. Ik voelde me vertrouwd bij haar alsof ik haar al jaren kende.

Omdat ik het nogal spannend vond nam ze alle tijd om mij goed voor te bereiden en voor te lichten. Ik kreeg 3 stipjes en vrijwel meteen daarna voelde het alsof ik een zware griep had. Maar ik merkte ook dat dit mij goed deed. Vrij snel ging ik overgeven en dat gaf mij veel opluchting. Quinne zong nog een mooi liedje voor mij en speelde mooie muziek af. Met ongeveer 1;5 uur was ik weer in staat om fris en energiek naar huis te gaan.

Bedankt Quinne voor je zorgen en wellicht kom ik weer een keer bij je.

***********

8 januari 2020

Goedemorgen Quinne,


Dank je wel voor de ontzettend fijne middag gisteren. De Kambo is zo goed bezig in mijn lijf, voel dat Kambo 🐸 nog steeds aan het werk is en ik voel me op dit moment al zo👍.

Ga even kijken wanneer mijn agenda ruimte heeft voor een ceremonie voor Kambo 🐸 (mogelijk 3*3) en.. 

Ik wens je een fijne dag en dankjewel,

Hartengroetjes ❤️ Johan

***********

7-1-2020

Hallo Quinne,


Het gaat goed met mij:-). Ik was gisteren ontzettend moe na de behandeling, ik was erg blij dat ik niet zelf hoefde te rijden.

Ook thuis gekomen eerst geslapen op de bank!Ik realiseer mij nu ook weer dat het zo heilzaam is om de zuivere pijn te voelen. Dat is denk ik wat mij is gegeven, de pijn onder ogen zien en in de ogen kijken. Niet weg te rationaliseren…zoals we in dagelijks leven toch geneigd zijn te doen. Mijn baarmoeder, mijn hara gebied waar ik niet altijd in aanwezig ben en waar veel opgeslagen ligt.


Ik vond het ook een intense ervaring. Het aangaan en vertrouwen hebben in het proces daar ben ik dankbaar voor. Dank je wel voor je liefdevolle, rustige en vertrouwde begeleiding.


Warme hartegroet,

Y.