Menu

Magic truffel ceremonie

Een innerlijke-reis met Magic Truffels, ook wel Psilocybine ceremonie of Psilocybine therapie genoemd, kan je helpen contact te maken met je innerlijke-wijsheid, om zo naar de kern van een probleem te gaan. Bijvoorbeeld bij fysieke klachten, verslavingsproblematiek, depressie, angsten, rouwverwerking en posttraumatisch stress-stoornis. Een Psilocybine ceremonie kan je helpen je problemen onder ogen te zien, op te lossen of een begin daaraan maken waardoor je weer kunt genieten van het leven. Een innerlijke-reis kan je inzicht geven bij spirituele ontwikkeling, bewustwording en levensvraagstukken.

Bekijk onze agenda

Magic Truffels

Je hebt de eetbare truffels die we kennen vanuit de keuken, en de Magic Truffels die een psychedelische werking hebben. Innerlijke-reis werkt met de Magic Truffels. Van Magic Truffels is door onderzoek aangetoond dat de werkzame stoffen, Psilocybine en Psilocine, de groei van nieuwe vertakkingen en verbindingen tussen hersencellen stimuleert. Deze kunnen helpen bij het aanpakken van aandoeningen zoals depressie, trauma en verslaving. De combinatie van Magic Truffels met de deskundige, veilige set en setting van Innerlijke-reis kan je helpen om diep je proces aan te gaan. Magic truffels komen van Nederlandse bodem en zijn legaal in Nederland. Psilocybine wordt in ons lichaam omgezet in Psilocine die gerelateerd is aan DMT (dimethyltryptamine). DMT is een van de sterkste visionaire psychedelica, die in de natuur overvloedig voorkomt (in bomen, grassen, enzovoorts) en zelfs in onze eigen hersenen. De stof wordt makkelijk door het lichaam afgebroken, zonder toxische stoffen achter te laten. Magic Truffels zijn eigenlijk geen truffels maar Sclerotia, een compacte massa van gehard schimmel mycelium dat voedselreserves bevat. Zo kunnen de Sclerotia extreme omstandigheden overleven.

Gebruik magic truffels

De Magic Truffels zijn afkomstig van het Psilocybe paddestoel mycelium. Door bepaalde omgevingscondities resulteren deze niet in paddenstoelen maar in ondergrondse vorming van Sclerotia. Al ruim 10.000 jaar wordt Psilocybine door inheemse volkeren gebruikt over de hele wereld voor gebed, genezing en visioenen. In oude rotstekeningen van 6000 jaar geleden in Spanje, 7000 en 9000 jaar geleden in Algerije en in Midden-Amerika is het ritueel gebruik terug te vinden in grotbeschilderingen. Voor informatie over hoe de Magic truffelceremonie eruit ziet zie hier: de Magic truffelceremonie.

Truffel therapie

Een truffel ceremonie met Magic Truffels kan een diepgaande innerlijke reis zijn. Door de psychedelische werking van de truffels kun je een verhoogd bewustzijn krijgen, diepe inzichten en mogelijk een spirituele ervaring. Tijdens de truffel ceremonie wordt je begeleidt door liefdevolle en professionele begeleiders van Innerlijke reis en zij hebben veel ervaring in het begeleiden van truffeltherapie ceremonies. Doordat er door de begeleiders een ondersteunende en veilige omgeving wordt gecreëerd, kunnen de persoonlijke en opgedane blokkades doorbroken worden, waardoor persoonlijke inzichten verkregen kunnen worden en hierdoor ruimte wordt vrijgemaakt voor emotionele genezing. Truffel therapie kan positief bijdragen in je persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei.

Innerlijke-reis

Een innerlijke-reis kan je helpen contact te maken met je innerlijke-wijsheid, om zo naar de kern van een probleem te gaan. Bijvoorbeeld bij fysieke klachten, verslavingsproblematiek, depressie, angsten, rouwverwerking en posttraumatisch stress-stoornis. Een Psilohuasca  ceremonie of Magic Truffel ceremonie kan je helpen je problemen onder ogen te zien, en op te lossen waardoor je kunt genieten van het leven.

Een innerlijke-reis kan je inzicht geven bij spirituele ontwikkeling, bewustwording en levensvraagstukken. Wil jij hier meer over weten neem dan contact op via 06 – 23 23 37 88 of ga naar contact.

Maak een afspraak