Menu

Ayahuasca ervaringen

Op deze pagina zie je een overzicht van Ayahuasca ervaringen of van Psilohuasca ervaringen. Wil je weten of een Ayahuasca ceremonie of Psilohuasca ceremonie iets voor jou is, wat het oplevert en wil je weten hoe andere mensen het hebben ervaren? Lees dan de onderstaande Ayahuasca ervaringen. Wil jij je ervaring over een Psilohuasca ceremonie bij Innerlijke-reis hier delen? Stuur dan een bericht via het contactformulier.

Stuur ons een bericht

De Ayahuasca ervaringen van onze klanten

November 2019

Goedemorgen Quinne,
Ik was blij verrast over de kracht van dit medicijn psilohuasca de combinatie van peganum harmala met de holy truffel wow deep respect.
Het reizen met psilohuasca komt voor mij gevoel heel veel overeen met de ayahuasca alleen met een verschil dat het overgeven een stuk minder is ,ik persoonlijk vind dit een voordeel. De heling en de inzichten   die het medicijn je geven is net zo bijzonder als de ayahuasca, de reis begon heel subtiel maar na ongeveer een uur werd de reis toch intenser  zowel lichamelijk als mentaal.
De visoenen waren net zo als bij ayahuasca zeer fascinerend zowel het “licht als donkere “de inzichten waren diep en helend kortom de psilohuasca is een zeer mooi en krachtig medicijn om mee te werken.
Ik voelde me na deze reis een stuk opgeluchter.
Groet,
E.

18-11-2019

Mijn Psilohuasca ervaring

Ik was heel erg nieuwsgierig wat het me zou brengen en ik was gelijk enorm onder de indruk van deze mooie combinatie.

Na een kwartier begon ik het al te voelen en na 20 minuten zat ik er al volledig in. Het was gelijk heel visueel en heel helder.
Ik heb heel veel mooie regenboogkleuren mogen gezien J

Ik ben een hoofpijn/migraine patiënt en voordat we begonnen kreeg ik al weer een beetje hoofdpijn en was bang dat het alleen maar erger zou worden. Maar toen ik eenmaal deze plantmedicijn voelde, was mijn hoofdpijn helemaal weg! Het vertrouwen was er meteen. Ik kon me volledig overgeven.
Ik had het wel enorm koud.
De eerste anderhalf/twee uur ongeveer was echt intens, diepe processen. Maar ook gelijk moment van integreren en dan diende het volgende weer aan.
Heel veel herhalingen van eerdere reizen. Voor mij was het een beetje zo daar waar moeder Ayahuasca je leidt door de reis, was er nu een wijze grootmoeder die iets meer op afstand was en mij het zelf liet doen, maar heel duidelijk aanwezig was.
Het was heel persoonlijk voornamelijk. Stukken die ik mocht en (beter nog mag gaan) loslaten.
Ik heb veel inzichten gehad.
Als ik een vergelijking zou moeten maken, denk ik dat je krijgt wat je nodig hebt met Psilohuasca, dat ik deze inzichten ook gehad zou hebben met Ayahuasca. Het was meer visueel en alle zintuigen stonden meer open voor mijn gevoel. Met Ayahuasca is het bij mij zo als het klaar is is het klaar en deze Psilohuasca  bleef wel langer ‘hangen’, maar dat was ook een prima gevoel.

Nogmaals, ik ben erg onder de indruk van dit mooie plantmedicijn.

E.

19-11-2019

Je kunt met Psilohuasca hetzelfde bereiken als met Ayahuasca. Je komt in dezelfde “dimensie(s)” waar je net zoveel aan jezelf kunt werken en inzichten kunt krijgen.

Het vergt wel meer focus om je aandacht gericht te houden op wat je wil. Met Psilohuasca lijkt het wel of je meer vrijheid hebt om te gaan waar je wil.

De piek lijkt langer aan te houden. Visueel zijn de kleuren heel helder en duidelijk. Het lijkt wel of er veel meer licht is. Wanneer ik mijn ogen open zie ik geen “visuals” in de ruimte,  met Ayahuasca zie ik dit wel.
Fysiek voel ik de Psilohuasca veel langer in mijn lichaam. Het gevoel op de achtergrond is erg voelbaar. Het ebt langzamer weg.

Het was een hele mooie kennismaking met de “Magic truffel”. Iets waar ik vaker mee wil werken.

Liefs,

H.

November 2019

Mijn Psilohuasca ervaringen:

Wij krijgen veel vragen over het verschil tussen Ayahuasca en Psilohuasca, en daar was ik eerlijk gezegd ook wel benieuwd naar.

Nu na meerdere reizen gemaakt te hebben ook met Psilohuasca, kan ik het eigenlijk niet echt aangeven. Het Entheogeen (zij het Psilohuasca, Ayahuasca of alleen paddestoelen zonder MAOI) laat je in mijn ervaring zien wat er op dat moment nodig is voor jou. Hoe kan ik het dan vergelijken met een ander Entheogeen op datzelfde moment?

Ik denk dat ik op de dagen dat ik Psilohuasca heb genomen, ik dezelfde inzichten en lessen kreeg die ik ook met Ayahuasca zou krijgen als ik het op die momenten genomen zou hebben.

Voorheen had ik wel het gevoel dat Paddestoelen (zonder MAOI) meer over cosmische zaken gaat (hoe is de aarde ontstaan, het universum..etc) en de Ayahuasca meer over jezelf. Met de Psilohuasca ben ik echter ook bij hele persoonlijke stukken gekomen.

Als ik dan toch een verschil moet benoemen, dan is mijn ervaring dat de Psilohuasca visueler is dan de Ayahuasca. Van de 10 Ayahuasca ceremonies zijn er dan misschien 5 visueel en bij de Psilohuasca is dat eerder 9 van de 10.

De Psilohuasca heeft mij heel duidelijk laten zien dat ik nog wat los mocht laten, en dit heeft tot gevolg gehad dat ik mij daarna energetisch een stuk lichter voel. Ook mocht ik heel duidelijk zien waar ik als persoon naar toe ga met mijn leven als ik mijn pad blijf volgen, en wat mijn doel is op dit moment in mijn leven.

De Psilohuasca heeft op mij een hele diepe indruk gemaakt en heeft mijn respect dubbel en dwars verdiend. Wat een meester planten zijn dit!

Ik ben heel dankbaar dat ik hiermee mag werken.

Erik

13-11-2019

Hoi lieve Quinne,

Het was een prettige sfeer en voelde me erg welkom bij jullie.

De reis zelf was mild al heb ik het even zwaar gehad met beelden van voor mijn geboorte. De beelden waar ik veel over hoorde kwamen niet maar wel gedachtes en informatie.
Zo ook beelden van mijn ouders, voor mijn geboorte. Deze beelden lieten mij zien en begrijpen wat er met hun is gebeurd in hun jeugd en waardoor ze zijn wie ze zijn en de dingen deden die mij behoorlijk beschadigd hebben. Ik begreep ineens ook waar mijn claustrofobie vandaan kwam. Mijn vader is als klein jongetje vaak mishandeld en opgesloten in het kolenhok.
Nooit geweten dat die claustrofobie van mij epi genetisch was. Het duurde erg lang voor ik weer kon aarden. Heeft zeker 2 weken geduurd en in die 2 weken heb ik enorm veel klusjes gedaan die al jaren waren blijven liggen. Ineens deed ik al die dingen vanzelf zonder erover na te denken.
Dingen die normaal gezien echt niet zomaar vanuit mijzelf komen.
Naarmate ik weer langzaam ging aarden kwamen er nieuwe dingen op mijn pad.
Mijn claustrofobie bleek verdwenen. Ik ben 2 keer de Westerscheldetunnel doorgereden. Normaal zit ik 6 km lang te bibberen terwijl mijn vriend rijdt maar deze keer zonder angst zelf aan het stuur.
Ook stopte ik ineens met roken. Heb er niet over nagedacht en bevond me ineens in het Kruidvat met een pakje pleisters in mijn hand.
Na een week was ik die pleisters zat en stopte ik ermee en ben vervolgens zonder verder gegaan met af en toe een nicotinekauwgommetje.
Bizar voor mij is dat ik geen afkickverschijnselen heb en soms vergeet dat ik 3 weken geleden nog als een ketter rookte en al paniek had bij het idee te moeten stoppen.
Er zijn nog veel meer veranderingen gaande zoals dat ik na een jaar of 30 weer begonnen ben met tekenen. Ook ben ik iemand die nooit wilde trouwen maar ook dat is ineens veranderd. Dus wie weet over een tijdje 🙂
Er gebeurt nog steeds van alles waarvan ik denk, dat ken ik niet van mezelf.
Ik ben zo dankbaar dat ik deze reis mocht maken. Het was heel fijn deze bij jullie te mogen doen en had gehoopt nog wat reizen te mogen maken.
Dank je wel Quinne, het was geweldig om mee te mogen maken.
Nogmaals heel veel dank, ook aan jouw lieve collega’s en een dikke kus op de neus van dat lieve hondje.Warme groet,
S.

4-11-2019

Na al vele jaren Ayahuasca ervaring te hebben wil ik wat delen over de Psilohuasca ervaring.

15 minuten na inname begon de Psilohuasca al te werken. Ik was verrast omdat het de keer ervoor zeker een uur duurde. Hierdoor schoot ik in de weerstand, was er nog niet helemaal klaar voor. Nog even naar de wc, wat heb ik het koud, het kussen ligt niet lekker, mijn broek zit niet goed, wat ga ik tegenkomen in deze reis, heb ik wel de juiste dosering gehad…Hier heb ik best een poosje mee geworsteld.

Laat maar komen wat er mag komen zei ik tegen mezelf alles mag er zijn en alles is goed. Maar ik weet dat de overgave van dieper komt dan vanuit je gedachten. En opeens was het daar…ik kwam in het (zoals ik dat noem) veld terecht, in een andere frequentie. De frequentie vanuit waar alles goed is…de frequentie vanuit waar je alles vanuit een hoger perspectief kunt zien…de frequentie vanuit waar je met heel veel liefde alles kunt bekijken, voelen en helen.

Voor mij waren de eerste twee tot drie uur zeer intens en daarna kwam ik in een staat waarin ik alles rustig kon aanschouwen en integreren. Deze staat van zijn hield vrij lang aan en dat was heerlijk!

Ik heb hele mooie inzichten gehad tijdens mijn reis.

De Ayahuasca (MAO remmer) en de Truffels werken magisch samen.

Dank voor deze super mooie ervaring.

Liefs,

Q.

Ayahuasca ervaringen:

25-9-2019

Dear Innerlijke-reis family,

I just wanted to say thank you so much for the experience on the previous weekend. Although it was challenging at times for me with it being my first experience with pyschedlics, I feel like I have grown so much in such a short amount of time and I am so grateful for all of it. All my intentions for the sessions were fulfilled and I just feel this deep peace and gratitude for everything. I saw and experienced so many beautiful majestic things that I can now go back to and think about all the time. My experience would have been totally different if it weren’t for all of your kindness and loving guidance, I especially appreciate how you sat with me, held my hand and knew that comfort and grounding was an important part of feeling safe in the experience for me. Also, Aaron enjoyed it too and wanted to say he liked the devi praya song (I think that’s what he referred to it as?) and lastly thank you so much for beautiful doggy (I don’t know how to spell her name sorry!) who made the experience so positive for me too.
Much love and peace,
A. (from Australia) xx

13-9-2019

Dag Quinne, Eric, Raymond en iedereen niet expliciet genoemd maar wel meer dan impliciet aanwezig,

Hierbij testimonial aangaande vorig INTENSIEF Weekend.

Op het einde van de breathing sessie was ik in staat om terug te reizen naar een belangrijk kantelmoment in mijn jonge leven: het moment waarop ik actief startte met verslavingsgedrag teneinde mijn gevoelens structureel te kunnen verdoven.
Dat moment ligt méér dan twintig jaar in het verleden.

Ik had reeds jaren hard gewerkt om te kijken wat mijn aandeel was in de conflicten binnen de familie waarin ik geboren ben.  Met baby steps ging ik door introspectie en externe begeleiding vooruit van eerlijk zien naar aanvaarding.  We hebben allemaal onze angsten die overnemen op stressvolle momenten en we hebben allemaal onze lessen te leren en onze processen te gaan.
Maar de breathing sessie van het afgelopen weekend hielp me om met eerlijke ogen te kijken hoe de interactie met de processen van mijn familie wrijving en pijn creëerde bij mij, en wat dit emotioneel en mental deed met mij.  Hoe ik copings mechanismes ontwikkelde die de illusie van veiligheid creëerden.

Dankzij wat ik ervaarde bij Innerlijke- Reis, kan ik hier nu mee aan de slag op een heldere manier.  Het is terug een stuk rouwen, en dat mag.  Rouwen en lijden zijn immers tijdelijke subprocessen van loslaten om te transformeren naar het volgende bewustzijnsniveau.

Dankbaar telkens opnieuw bij Innerlijke Reis thuis te mogen komen, bij mijn Innerlijke Zelf.

Veel liefs, warme knuffels, en tot binnenkort,
M.

3-9-2019

Beste Antoon/ Esther,

Via deze weg wil ik jullie toch nog even heel hartelijk bedanken voor de geweldige ceremonie en belevenis.
Ik voel de puurheid en de liefde waarmee jullie deze sessie hebben geleid. Het was magisch!
Ik ging er blanco in en kwam er met nieuwe inzichten uit. Ik denk dat ik zeker nog een keer terugkeer nadat ik dit eerst eens goed heb laten bezinken. Het was best heftig maar voel vooral veel dankbaarheid.

Ik wilde jullie vragen of jullie wat van die prachtige muziek met mij kunnen delen?

Nogmaals dank en hopelijk tot ooit weer ziens! Ik wens jullie alle goeds!

Ps Zoals ik duidelijk te zien en horen kreeg gedurende mijn reis dat ik mijn opleiding tot Energetisch Therapeut kan voortzetten wil ik jullie laten weten dat als ik ooit iets voor jullie kan betekenen jullie altijd een beroep op mij mogen doen.

Liefs M.

17-8-2019

Hoi Quinne,
Bij deze wil ik jou, en je fantastische team, nogmaals hartelijk bedanken voor het begeleiden van mijn innerlijke reis.
Het effect strekt zoveel verder dan de tripervaring.
Ik begin het verband te zien tussen mijn ervaringen, gedachten en uitspattingen van mijn leven.
Gisteravond heb ik, denk ik, het bedrijfsidee uitgewerkt wat ik jarenlang niet onder woorden heb kunnen brengen.
Vernieuwing laat zich pas zien als schaamte zich lekker koest houdt.
En dat komt door “het medicijn”, maar het is voor mij ook wel een energie dingetje.
Jullie hebben samen met de deelnemers en hulp van buitenaf een mooi energieveld gecreëerd, vol veiligheid en begrip.
Zoveel mogelijk ondersteuning in ieder zijn of haar proces.
Tof en dankbaar om dit, op deze specifieke plaats, op dit moment, mee te maken.
Dank.
J.

24-4-2019

Lieve Quinne en Erik,
Ik voelde opeens dat ik graag het volgende met jullie wil delen. Ik vind jullie echt prachtige mensen en ben jullie ontzettend dankbaar voor de liefdevolle begeleiding die ik keer op keer weer mag voelen en meemaken. Ik dacht terug aan het moment dat ik tijdens het weekend zo moest huilen. De afwijzing die ik als kind heb gevoeld van mijn vader, omdat ik dacht dat zijn chagrijnigheid met mij te maken had. Het is interessant om op te merken dat ik herinneringen van vroeger heb weggestopt. Opeens herinnerde ik me het weer.. Als kind heb ik soms heel hard gehuild onder de dekens, omdat ik mijn vader niet begreep.
Lieve Erik op een gegeven moment zat ik even vast in het huilen en je hebt me hieruit gehaald door me te laten focussen op mijn ademhaling. Dankjewel hiervoor. Je hebt dit zo goed aangevoeld.
Lieve Quinne elke keer weer zijn jouw knuffels de warmte en liefde die me door de moeilijke stukken heen slepen. Dankjewel voor de veiligheid die je me geeft zodat ik steeds dieper kan gaan. En sorry voor al het gesnotter haha!
Ik kijk ontzettend uit naar het weekend in juli, mede omdat ik jullie dan weer zie.
Tot dan 🙂
Heeeeel veel liefs van mij.
S.

8-4-2019

Lieve Quinne, Erik en Raymond

Ik wilde jullie nogmaals via deze weg bedanken voor jullie veiligheid, vertrouwen, liefde en openheid.

Het weekend heeft me ontzettend veel gebracht en bewust gemaakt. Ik ben erg dankbaar dat ik jullie heb mogen ontmoeten.

Ik wilde ook zeggen dat jullie drie samen een geweldige energie uitstralen. Mooi om te zien hoe snel jullie tot de kern doordringen en mensen haar fijn aanvoelen. Ik heb me ontzettend veilig gevoeld. Ik vind jullie prachtig en uniek.

Ik merk dat ik nog wat moeite heb met aarde, ben veel aan het wandelen en (rustgevende)muziek aan het luisteren.

Zou je dit berichtje ook door willen sturen aan Raymond. Ik voelde me het weekend op een of andere manier verbonden met hem, ik begreep wat die wilde overbrengen met zijn muziek. En dat heeft veel indruk op me gemaakt.

Nogmaals bedankt voor alles 🥰

Liefs,

S.

5-3-2019

Hello, Quinne,

I wanted to share my experiences with you about the past ceramoni. During the ceremony, I felt the energy of the shamans intensely and their healing energies. I sensed my body, especially my chakras. Throughout the ceremony, I accompanied the Shaman’s Icaros and sang together with them. I felt like I was creating and healing with sound. I think it was something I’ve done in my past lives. Before at the end of the ceremony I sent healing energy to myself, to some of my past lives, everyone participated to the ceremony and the Mother Earth. Last night I saw maestros again giving me healing. They told me to eat orange fruit and vegetables. Mama Rosa told me that my name was shipibo grande. I hope this deep and fascinating experience continues with me. Maybe in another Ayahuasca ceremony, perhaps in peru, will make this even more powerful.

I’m very happy to meet you, Erik, Fleur and maestros and hope we can meet again soon.

Thank you so much.

H.

26-2-2019

Lieve Quinne, Erik, Erik, Maestra Mama Rosa en Maestros Jorge en Feliciano,

Deep deep gratitude for Friday, for your presence, your guidance, your patience and your love!

Quinne en Erik, dank voor jullie aanwezigheid nog zo laat, het heeft mij enorm gesteund. Een enorm heftig reis waarin ik mij zielsalleen heb gevoeld.

And through that on the deepest level possible something shifted within me. I am happy with the journey I made!

Much Love and a warm embrace for all of you!

Until we meet again!

Esther

21-2-2019

Lieve Eva, Esther en Machteld,

Afgelopen zondag heb ik bij jullie mijn eerste Ayahuasca reis gemaakt.
Voordat ik eraan begon (tot vlak voor het nemen van de MAO remmer) voelde ik heel veel angst en tegelijk wist ik dat ik het moest doen. Wat ben ik blij dat ik heb gekozen om het bij jullie te doen.
De lokatie, setting, de sfeer, jullie. Het voelde heel rustig en veilig.
Wat een bijzondere reis was het. Elk woord waarmee ik het probeer te omschrijven doet tekort aan de bijzondere en mooie ervaring die het was. Ik ben tot het diepste in mijzelf gekomen, ben alles wat ik tegenkwam aangegaan en heb overal doorheen kunnen ademen. Mijn diepste verdriet heb ik gezien, intens gevoeld en heeft een weg naar buiten gekregen.
Dank je wel Esther dat je mijn hand vast hield en bij me was tijdens dat moment.
Dank jullie wel voor de veiligheid en de rust die jullie hebben gegeven om zo deze mooie en hele hele bijzondere ervaring te kunnen hebben.
Lieve groet,
M.

14-2-2019

Hi Quinne, Erik en Raymond!

Wat was het een fantastisch weekend….
De weg dwars door mijn angsten heen was mild en mooi. Wat een fantastische begeleiding tot in jullie DNA waren jullie betrokken….
Het knipje heb ik vandaag toch gezet, in goed overleg hebben we besloten om het bij twee te houden en dat is dus ook goed!
De inzichten heb ik besproken thuis en het is werkelijk bizar wat het met me / ons doet en waarschijnlijk nog gaat doen….
Wat heb ik genoten van de blijdschap die we samen beleefden….
Ik kom nog terug op een moment om nog eens een laatste verdieping slag te maken… En dan hoop ik dat Herman er ook is, we zullen het zien….maar met jullie die ervaring nog eens verder uit te diepen is wat ik wil.
Ayahuasca is groots, mild en wat mij betreft ” God”
Dank voor alles!
Een warme digitale Hug!
V.

19-1-2019

Lieve Quinne en iedereen,

Ik wil even delen wat ik voel, een eerste stap in een onwennige spannende volgende fase van mijn groei.

Zo gelukkig, ik kan moeilijk voelen maar heb vannacht mijn hart gevoelt en gehoord. Zo gelukkig. Ik besta en mijn bestaan heeft bestaansrecht. Zo gelukkig.

Verwoorden en woorden geven aan mijn gevoel ik ben opnieuw opgestaan, het is nog lastig maar voorzichtig ben ik aan het proberen. Stapje voor stapje gaat het mij lukken. Ik voel mij herboren. Zo gelukkig.

Net losgelaten, een ijzig koud geroest stuk ijzer, hoog van een brug met stromend water in de waal gegooid.

Het ijzige koud deel van mijn moeder, los gelaten.

Het voelt opgelucht, het was eng en één overwinning. Losgelaten!!

Zo gelukkig.

Ik sta open om het positieve deel van mijn moeder te herontdekken en zal dit dan omarmen.

Fijn dat ik in jullie veilige omgeving mag en kan groeien. Vele dank hiervoor.

Liefs M.

15-12-2018

Een dag na de ceremonie. Met een diep gevoel van dankbaarheid naar Quinne, Antoon, Eva, Karin en mijn lieve medereizigers. Fenomenale gastvrijheid en verzorging, persoonlijke aandacht en liefde. Wat een ervaring. Ik weet nog niet goed hoe ik het onder woorden kan brengen, het is zo omvangrijk!De reis begon voor mij (naast een aantal jaar “wachten” op het moment om te gaan) ongeveer een week van te voren met een dieet. Geen vlees, cafeïne, alcohol, suiker, seks, eigenlijk bijna niets, behalve vers fruit, groenten en crackers. Een goed moment om vegetariër/(raw) vegan te worden! In korte tijd ben ik 2kg afgevallen. Toen ik aan kwam was ik zenuwachtig. Nieuwe omgeving, nieuwe mensen, nieuwe levenservaring. Ik wist dat aan mij af te lezen was dat ik gespannen was, maar dat was niet erg. Iedereen was tenslotte wat gespannen. Dat is het eerste dat wij die dag deelden. Je weet nooit wat Moeder Ayahuasca (zoals ze haar noemen, ook in het Amazonegebied, maar dan vast in het Spaans) je gaat laten zien.Mijn intentie was zoeken naar het laatste stukje heling in mezelf, wat therapie niet kan geven (naar mijn mening) en een stukje sturing van bovenaf. En hoe zit het nu met liefde? Welke kant kan ik na vandaag op, op persoonlijk gebied en qua werk?Voor mij was er een vrij grote angst dat ik in mijn reis zou “verdwijnen” in mijn onderbewustzijn en dat in mijn visioenen mijn grootste angsten als hallucinaties tevoorschijn zouden komen als demonen. Dat er een hele nare spiegel werd voorgehouden en dat ik van alles anders moest gaan doen. Dat ik niet goed genoeg was, zoals ik heel mijn leven heb gedacht. Niets was minder waar. Ik voelde een ontzettende diepe opluchting, euforie, blijdschap, liefde, dankbaarheid dat ik leef. Ik lag me constant uit te rekken en te geeuwen aan het begin, maar ook eigenlijk door heel de trip heen. Ik moest glimlachen, intens huilen, overgeven, zweten alsof ik een koortsaanval had (je lichaam reinigt zichzelf fysiek en mentaal). Je kent het wel. Zo’n doorgaanse dag.Ik heb, voor het eerst in mijn leven, mezelf eindelijk omarmd. Mezelf geaccepteerd. Dus ik heb nu een nieuwe beste vriend, waardoor ik voor het eerst in mijn leven me niet meer “alleen” voel. Dat voelt zó fijn dat het me ontroerde. Ik heb dat 27 jaar lang niet gehad, door een pestverleden en het geloven als mensen grappen: “ah, jij kan toch niets, ah, jij bent toch een sukkel”, “je bent lelijk” oid. Het lijkt dan een grapje, maar ik ben daar veel gevoeliger voor dan ik dacht. Ik voelde nu zoveel zelfliefde, rust en ontspanning dat ik echt – doodvermoeid – was. Alsof ik jaren vermoeidheid toeliet. Het voelde zo van “eindelijk rust”. Het is eindelijk goed zo. Het is goed. En een stem die ook zei, aan de rechterkant van mijn hoofd en in mijn hart: “het is goed, rust maar uit, alles is oké zo. Het is oké”. Zo mooi, dat het me ontroerde. Al die tijd was ik al “heel”, maar ik erkende het nooit. Tot de ceremonie. Het voelt alsof ik nu pas begin met leven. Het voelt alsof ik eindelijk kan gaan geven, omdat ik zelf heel ben.

Ik heb veel aan mijn familie, aan liefde om te geven en dierbare vrienden gedacht, ik voelde zoveel dankbaarheid dat ik fijne mensen om me heen heb. Maar echt, die levenslust. Dat ik een paar maanden geleden nog zo zwart zag dat zwarte inkt erbij zou verbleken, kan ik me godzijdank niet meer voorstellen. Ik voelde een connectie met de mensen om me heen, met mijn buurmannen en vrouwen die een eigen bijzondere reis doormaakten, liefde voor alles op de wereld zoals bij wijze van spreken Jezus dat gehad moet hebben. Je kunt wel stellen dat dit een “good trip” was. Een leven zonder ego en zonder overname van het verstand en psychologische tijd (wat natuurlijk vrijwel onmogelijk is in deze maatschappij) is het meest bevrijdende, vredige gevoel wat ik ooit heb mogen meemaken. Glimlachen met ontblote tanden van puur geluk.

Er is nog zóveel meer, wat nog doorwerkt in mijn bewust- en onderbewustzijn, en zaken die ik hier (of gewoon in woorden) niet kan uitleggen, maar die ik voor mezelf meeneem als levenslessen, dat ik me rijk voel. Ik word nooit meer de oude. Ik ben de nieuwe.

Liefs,

Martin

28-11-2018

My weekend with Quinne and the Innerlijke-Reis team was my first time taking Ayahuasca and I am extremely grateful to have found such a wonderful and caring group of people to guide me through my first ceremonies. I had felt a strong calling to attend the ceremony, and this “calling” was something stronger than I had experienced before. As I am not someone you would call particularly spiritual this in itself was quite a strange experience for me and I arrived at the retreat nervous (to say the least) about what lay ahead!
Ayahuasca is such an intense experience it is so important to have the guidance of a responsible and caring group, and this is what you will find lead by Quinne and Erik. The bond created with the other members of the group is something special, and the whole experience has put me on a path to exploring a completely different way of understanding myself and the world around me. I’m looking forward to returning again next year!
FM, Scotland.

5-11-2018

Lieve Quinne,
Bedankt voor alles 😊 ❤️
Ik heb dit weekend als heel bijzonder ervaren. De locatie was prachtig en het is mooi om te zien dat de begeleiding is geboren om dit met hun hart uit te dragen. Ze voelen de groepsdynamiek feilloos aan en spelen mooi in op iedereens persoonlijke behoeftes in.
Dit was mijn eerste weekend en ik het was zonder twijfel mijn meest bijzondere ervaring met Ayahuasca. Ik kon dieper gaan omdat je elkaar goed leert kennen. De sfeer is hierdoor warm, liefdevol en vertrouwd.
Ik zou iedereen aanraden een weekend te gaan.
Ik kon eindelijk bij de pijn komen en huilen om die pijn die ik als kind ervaren heb. Samen met moeder Ayahuasca heb ik mijn innerlijke kind geheeld en geaccepteerd.
Ik heb me gerealiseerd dat ik heel veel liefde heb om te geven. Dit weekend heeft een mooi proces in werking gezet en heeft me doen beseffen dat liefde ontvangen ook heel fijn is. Ook heeft Quinne me precies op het juiste moment de juiste vragen gesteld waardoor ik bij het verdriet kon komen. De begeleiding is er voor een troostend gesprek of een arm om je heen als dat nodig is en dat is stiekem wel heel fijn af en toe!
De muziek was prachtig en intens. Raymond weet precies de juiste snaren te raken met de muziek. Ook werden er stiltes ingelast op het juiste moment. Ik ben heel erg onder de indruk van hoe de energie in de ruimte en van de mensen geleid word door de begeleiding. Dankjewel Erik voor je wijsheid, Raymond voor je intuïtieve begeleiding en Quinne voor je warme moederlijke energie.
Ik heb heel veel respect voor jullie, voor de plant en de mensen die met mij op reis zijn gegaan.
Het heeft een diepe indruk achtergelaten waar ik nog heel veel profijt van ga hebben in mijn leven.
Heel veel liefs,
Maria

3-11-2018

Hi Eva

I made it home safely last night – I’ve been pondering my experience the whole day and all of last night. I am so grateful for the experience, thank you so much for creating such a safe space for all of us and truly being our guide.
It was better than I could have ever anticipated! I didn’t share this in the group but I learned my purpose in life (to share knowledge) and I learned how I can be happy in this lifetime (by releasing judgement). I also saw one of my past lives as part of an African American family set in what I think was the 1950’s, my very first vision of my journey was observing this life at a birthday party. I don’t know who I was/what gender but I knew it was my family. I learned on our (many) walks to the bathroom that I can take my time when I do things, and that I rush so much to appease people when it’s all just my own judgement.
I saw honeybees literally my entire journey which represented life and my Mom who is no longer in the physical world. The whole experience was beyond amazing. After so much struggle of letting go, I finally got past my fear and the dragons and video game visions stopped haha, words just can’t describe it.
I learned so much more but now it’s just a process today of reflecting and going back and reliving the visions and remembering new things each time.
I didn’t actually remember that I had a vision of my past life in the 1950s until this afternoon. I’m excited for what else I remember over these next days and weeks.
I will be back for another journey when it’s time to go deeper, thank you for everything.
Also a question for you – the song Playlist that you had playing on shuffle. Would that playlist happen to be on Spotify? If so, can you please tell me what the playlist is called? I can follow it and listen from my own Spotify account!
Thank you again – you have helped me give myself the most beautiful gift!
Best,
Harmony
24-9-2018
Wat een geweldig Ayahuasca weekend! Wat een fijne mensen, energie en atmosfeer!
Quinne, Erik en Raymond doen dit met enorm veel passie. Het hele weekend voelde ontzettend goed en ik was hierna nog nooit zo energiek en positief opgeladen.
Alles was top verzorgd. Van het heerlijke eten tot aan de zeer mooie en professionele, en gedeeltelijke live, muziek.
De sfeer en de gesprekken met de andere deelnemers maakte alles helemaal compleet.
Dit superweekend was zeker niet eenmalig voor mij en ik raad het aan voor iedereen die voelt dat er “meer is in het leven” en binnen in jezelf, én hier nu eens echt contact mee wil maken.
Nogmaals bedankt voor alles en tot de volgende keer 🙂
– Gerard –

4 augustus 2018

Dear Quinne,

Hope you are good.
I am writing to say big thanks for such a warm welcome on 31st if August from you and your amazing team. I am really thankful that I had a chance to experience my first ceremony with you guys. Everything was perfect, could not ask any better.
Take care and much love to you.
Greetings,
Paula

26 august 2018

Dear Quinne and Eva!
Thank you once again for the 2 days and for your care. You both had a little bit the feeling that you weren’t there for me because I was so deep in my journey, but you were there a lot for me! You let me have such deep journey in total safety and you helped we a lot when I needed help to get back and move a bit. I had a very, very beautiful and important experience, it was all I hoped for. ❤️🙏 Lots of very important insights and changes in the body level, my heart chakra is so much more open and the absolute peace and egolesness that Ayahuasca brings have been changing my cells; this is what I need to connect to in my daily life. I seem to react very strongly, but it really transforms me and I’m so grateful!
Eva’s dog truly was amazing with her timing on Saturday, and so was thunder!! Two miraculous timing happened and it’s soooo beautiful. 💖✨
The music was beautiful on both days, thank you! 🌟 I love the variety of the peaceful, soulful music that I mostly listen to, and powerful music. On Saturday, towards the end of the day when I was already getting a bit more ‘back’ there were couple songs that I would LOVE to know. IF I’m able to explain… both of the songs I’m were mantras, but very powerfully played. In the first one there was a lot of clapping with hands as back ground music and woman singing powerfully and powerful energy? Is this anyhow enough to even guess what it could be? 😅 And the other one is a similar, but a man is singing and it’s a powerful mantra with deep Earth sounds (like aboriginal ‘throat sounds’) and again very powerful music. ? In case you even give me a hint what it could be and where to look further? It was opening certain parts of me strongly and I feel it would help me here and then in my integration to tap into that energy?
In any case, thank you and much love!! 😙💕
N.

7-8-2018

Lieve Quinne, Antoon en Eva,

Ik stuur jullie toch nog 1 mailtje, 3 dagen na mijn eerste reis….Er gebeuren zoveel wondermooie dingen en deze wil ik graag met jullie delen.

Omdat jullie er waren, me zo liefdevol geholpen hebben het duistere moeilijke stuk aan te gaan.(Antoon mijn excuses nog voor mijn woordkeuze, je weet vast nog wat ik zei 😉 en ook dát werd weer liefdevol afgebogen naar een zachter synoniem)

Ik ben 11 jaar samen met W. Toen we elkaar net leerden kennen gaf ik hem een kaartje van een vissenkom met daarin 2 goudvissen.
Ik schreef er een tekst van ‘ons’ nummer op, ‘Wish you were here’ van Pink Floyd:
‘We’re just two lost souls Swimming in a fish bowl
Year after year Running over the same old ground And how we found The same old fears Wish you were here’.

Het was zo’n prachtige tijd, ik had mijn ware liefde gevonden. We werden door onze vrienden uitgeroepen tot het klefste stel ever.

In de loop van de jaren ben ik meer en meer op zoek gegaan naar mezelf. Maar in onze relatie ontstond een kloof. Dit omdat W.  zo ‘down to earth’ (geaard) is en ik altijd een beetje in mezelf aan het mopperen was dat hij niet met mij mee groeide. Mijn ego verhefte zich boven hem, en ook boven een vriendin, waar ik van vond dat zij juist weer té spiritueel en té zweverig was.

Wat ik zo mooi als boodschap kreeg tijdens Ayahuasca was:
Ik zag W.  wel in tienvoud boven me, en hij was één en al liefde, maar ik kreeg ook mee dat hij heel veel liefde nodig had, heel veel. En dat hij enkel maar wil dat het goed, fijn en gezellig is. Huisje boompje beestje. Ik ben altijd degene die ruzies begint, hij nog nooit….
Hij heeft 8 jaar lang een huis voor me verbouwd. Het is fantastisch mooi geworden, met tweedehands materiaal, wat het zo uniek maakt. En wat ik vaak deed was boos zijn, boos omdat het zo’n troep was in huis, overal stof, overal gereedschap, ik kon er niet tegen. Ons huis mocht niet vies zijn. Controle controle controle….

Wat er nog meer door kwam was:
Jij (over mezelf) met je spirituele ontwikkelingen, je voelt je verheven boven W., maar misschien is W. wel veel verder dan dat jij bent. Hij ziet de mooie dingen in het leven, hij is het die jou op een mooi vogeltje attendeert, hij ziet de ondergaande zon en stoot jou dan aan. Hij geniet van zijn muziek, zijn opgesnorde retrospulletjes uit de jaren 60 van de kringloop. Hij is degene die zo creatief is met woorden, hout, metaal, met zijn handen. Jij ziet ze wel, maar ook weer niet. Je denkt dat je het ziet maar je ziet ze niet zoals hij ze ziet.
Bam!

Wat is dit in de loop van de dagen meer en meer tot me doorgedrongen zeg…. gisteren hebben we sinds lange tijd zo’n mooie lange avond gehad met zijn tweeën, zoveel gepraat en vooral gevoeld. Ik moet huilen terwijl ik dit typ, want ik heb W. weer terug gevonden, nee ik heb mezelf terug gevonden en daardoor ook mijn lieve vriendje…
Zaterdagochtend hoorde ik hem bellen met zijn beste vriend M. M. vroeg of ik al geland was van de Ayahuasca en hoe het met me ging.

Ik hoorde Wouter tegen hem zeggen: ‘het gaat heel goed met M., ze is zichzelf weer’
Ik geniet, ik dans, ik huil, ik lach, ik vlieg, ik verbind me met moeder aarde, ik LEEF 💗
Ik weet niet hoe ik Ayahuasca en jullie kan bedanken.

Maar misschien dat deze mail duidelijk maakt hoe belangrijk het voor me/ons is geweest…

Veel liefs,

M.

6-6-2018

Lieve Quinne, Eric en Raymond,

Afgelopen weekend met jullie was onvergetelijk en o zo helend!
Ik voel me veel meer met mijn voeten op de aarde en dat is zo’n fijn gevoel. Een gevoel van thuiskomen.
Ook ervaar ik meer rust en blijheid. Meer zin en vertrouwen in het leven, Jahoeeee!

Jullie zijn een awesome drietal.
Ik kom zeker over een poosje weer een weekend meedoen.

With love, Laura

juni 2018

Hallo Quinne,

Het waren nog eens ingewikkelde weken met terugkerende Ayahuasca episodes.

Het verbaast me iedere keer meer hoe diep Ayahuasca ingrijpt om je opnieuw een perspectief te laten zien over dingen in je leven die je dacht helemaal te begrijpen.
Ik zie steeds meer wat ik in mijn leven moet veranderen. Het zijn niet veel dingen, maar erg belangrijke dingen. Ik heb keuzes moeten maken.

In de topsport ga ik stoppen met tienkamp en ga me concentreren op alleen verspringen. In de laatste twee maanden heb ik me nog eens verbeterd in het verspringen naar een persoonlijk record van 8,01m. Ik ben daarin goed genoeg geworden om in Duitsland en op internationaal niveau individueel verder te gaan.
Ik heb gemerkt dat het met tienkamp onmogelijk is geworden het lichaam te beschermen van overbelasting en schade. In mijn team trainen we heel goed en niet teveel. Echter laat de tienkamp in zijn wedstrijd van twee dagen onze trainingswijze van ‘minder is meer’ niet toe.

Mijn familie heeft al twee jaar geleden mij gedrongen met tienkamp te stoppen, maar ik was er toen niet klaar voor te stoppen. Het is best moelijk van tienkamp afscheid te nemen, omdat ik er heel goed in ben geweest, ik een werptalent heb en de verwachtingen groot zijn van de bondscoaches. Maar dit systeem vraagt teveel van mij in te korte tijd.

Na mijn eerste tienkamp dit jaar voelde ik me rot en levensmoe voor meer dan drie weken. Het ging me lichamelijk en geestelijk slecht. Ik heb besloten mijn lichaam dit niet meer aan te doen. Het lichaam is op een manier heilig en eigenlijk wil ik alleen het beste voor mijn lichaam en plezier hebben aan topsport. Het blijkt dat minder alleen meer is als je het ook in de wedstrijd zo kan implementeren. Dat is onmogelijk binnen de tienkamp voor mij.

Het gaat in mijn leven veel over ingewikkelde dualiteiten die ik probeer makkelijker te maken. Tussen werk en topsport, tussen verschillende onderdelen in de topsport, maar ook over mijn duale nationaliteit Duitser en Nigeriaan te zijn.

Ik denk dat Ayahuasca heel zwaar voor mij is geweest, omdat ik me in levensgevaar heb gebracht of gebracht zou kunnen hebben door de topsport. Ik kon daardoor niet meer differentiëren of ik werkelijk in het moment van Ayahuasca zou doodgaan of in mijn eigen leven in een proces was het leven te verlaten. Op iedere manier zou het geestelijk of lichamelijk tot stilstand komen zonder verandering in mijn leven.

Topsport is gevaarlijk en ik volg nu nog meer mijn hart met de minste inspanning de topsport aan te gaan. Als mijn lichaam uitgerust is, presteer ik het best.

Ik weet nog niet of Ayahuasca bij mij is afgesloten, het vraagt veel energie van mij, mij uiteen te zetten met deze issues.

Maar ik ben ervan overtuigd dat ik die energie die ik nu besteed daaraan veelvoudig in de toekomst terugkrijg.

Lieve groeten,

I.

Lieve Quinne,

Het is nu een week geleden dat ik de meest bijzondere reis van mijn leven heb gemaakt.

Het was een heel emotionele reis waarin ik intens verdriet en frustratie heb gevoeld. Maar het bood me ook een inkijkje in de geest van mijn gezinsleden wat mij de kans geeft om op een andere manier naar ze te kijken en met ze om te gaan.

Er is meer rust in mezelf,  heb een goed gesprek met mijn zoon gehad, heel fijn. Ik voel dat ik op een ander niveau ben gekomen.

Lieve Quinne,

bedankt voor dit geschenk.

Mark

30-5-2018

Hoi Quinne,

Graag schrijf ik me in voor zaterdag 4 augustus. De ceremonie van vorige week was prachtig!

Diep, intens, rustig, heeft een hoop geheeld en ik vond de energie van Eva en Machteld heel erg fijn.

Op een hele zachte manier gingen we door de stukken, dat vond ik waardevol om te voelen.

Het gaf me het inzicht dat je er niet altijd doorheen hoeft te ‘rammen.

Nou tot 4 augustus.

Weer iets moois om naar uit te kijken.

Liefs, Janina

11-5-2018

Thuisgekomen van een Ayahuasca-weekend in Bellingwolde vroeg iemand me hoe het was geweest.
Ik kon aanvankelijk niets zeggen, er kwamen geen woorden.
Toen zei ik: ‘Het is alsof ik jou zou moeten uitleggen hoe honing proeft, terwijl ik weet dat jij nog nooit honing hebt  gegeten’.
Hoe goed ik ook mijn woorden zou kiezen, je weet pas echt hoe honing smaakt als je het hebt gegeten.
Het beleven/ondergaan van een Ayahuasca-weekend is niet uit te leggen, gaat voorbij de logica.
Ik heb heel wat getherapied in mijn leven, maar een Ayahuascaweekend voltrekt zich op een ander level, op wonderbaarlijke wijze.
Ik kan wel iets zeggen over het het effect er van. In de slot-sharing  sprak een ieder  zich lovend uit op de uitwerking van ‘het plantje’ en de liefdevolle en kundige begeleiding.
Wat ik zo hoorde was: Ik voelde me weer verbonden met mijn diepste zelf; Ik kreeg de antwoorden die ik bij het begin van het weekend gesteld had; Ik ben gesterkt  in het proces dat ik ga;
Ik weet nu duidelijker dan ooit wat mijn weg/pad is; Mijn ziel voelt zich (weer) verbonden met mijn lichaam, enzovoort.
Het was intens en naast huilen werd er ook heel veel gelachen. Een ervaring die naar meer smaakt wat mij betreft !

Hans

11-3-2018

Dag Quinne,

Aangezien ik je niet meer gezien heb gisteren, wil ik je via deze weg heel erg bedanken voor je liefdevolle aanwezigheid en verzorging toen ik zo angstig was tijdens de ceremonie.

Na het laatste drankje raakte ik een tijdje de weg kwijt en moest ik de controle los laten. Pfff dat was zo moeilijk voor mij, nauwelijks haalbaar, maar zo herkenbaar. Leren loslaten en vertrouwen op mezelf en op de ander zijn thema”s die erg naar boven kwamen gisteren en waar ik al langere tijd mee worstel. Ik hoop dat ik hier in mag groeien en de tools kan vinden die me daarbij helpen. Toch wil ik je ook even mijn excuses aanbieden, voor mijn moeilijke gedrag op dat moment en wat woorden waarin ik mijn respect voor de Ayahuasca even verloor. Toen mijn lichaam later weer wat rustiger werd, lukte het me gelukkig te ontspannen en te laten komen wat zich aandiende. De Ayahuasca deed zijn best me mee op reis te nemen, maar ik wist niet hoe ik mee kon gaan. Ik zat nog te vast in mijn controle.

Naast inzichten en levenslessen heb ik het eerste deel van de ceremonie als heel bijzonder ervaren. Ik kon heerlijk in mijn gevoel wegzakken en mijn weggestopte verdriet laten stromen. Zo bijzonder. Verdriet wat kwam, zonder te beseffen waarvoor. Gewoon verdriet van dingen die moeilijk waren in mijn leven. En het mocht er zijn. Dankjewel.

Na alles verwerkt te hebben en een tijd te hebben gewerkt aan mijn levenslessen, hoop ik nog eens een bezoek te brengen aan jullie.

Het is een fijne plek met lieve mensen.

Mooi om te zien hoe jullie als team samenwerken en het de bezoekers naar de zin proberen te maken en met liefde verzorgen.

Heel veel succes en geluk met “Innerlijke-Reis”.

Liefs,

C.

24-2-2018

Mijn innerlijke reis verslag met Ayahuasca te Vierakker.

Half 5 opgestaan, half uurtje gemediteerd, lekker badje genomen met klysma (is 4e deze week heb ook 2 dagen bijna alleen maar op vers sap geleefd van 7 groenten en fruit het is niet nodig maar ik voel me hier goed bij en wil gewoon schoon van binnen aan mijn reis beginnen) hierna thee gedronken, 10 voor 7 zat ik in de auto.

Het was een fijne, rustige reis op weg naar mijn vetrek punt van mijn 3e innerlijke reis.
Wat een verschil met de 1e x, ik was heel rustig, en er schoot me van alles door mijn hoofd waar ik graag inzichten in zou willen krijgen, en wat ik wilde gaan vragen aan mama pacha.
Mijn glas is n.l. door van alles weer eens half leeg en hoop het weer half vol te krijgen.
Zo vormde zich ook mijn intentie, om mezelf te healen, en me naar de beste vorm van mezelf te transformeren, vrij van blokkades, zodat ik kan leven in universele dienst en dat ik weet hoe ik dat het beste kan doen.

Ik arriveerde om 9.50 ongeveer. Lekker op tijd om mijn spullen uit te pakken, me om te kleden in witte kleren, thee time en kennis te maken met mijn medereizigers en het team van begeleiders.
Ze leggen heel goed en duidelijk uit hoe het hier er aan toe gaat, ik voelde me meteen thuis en veilig op deze plek bij deze groep lieve mensen.
Het gaat hier heel anders als in mijn andere ceremonies, maar sta er heel erg voor open, en wil net ook verschillende ceremonies bijwonen om te leren wat de amazone medicijnen voor me/ons kunnen betekenen. Gewoon een open spirit hebben, vertrouwende op mijn hart calling, dat ik hier goed zit.

We beginnen hier niet met Rape maar met een MAO remmer, die ervoor zorgt dat de DMT van de Ayahuasca de hersenen kan bereiken. DMT is een lichaamseigen stof die wordt aangemaakt door de pijnappelklier. We noemen dit ook ons 3e oog.
Kleine mooie opening ceremonie.
Was vandaag met alles de 1e in de rij, de groep bestaat uit 13 mensen wat ook een andere ervaring is als met een grotere groep zijn. De intentie geplaatst na het aansteken van een kaarsje.
Enja daar zit ik dan nadat ik mijn 1e glas Ayahuasca gedronken heb.
Zit op een super fijne plek met mijn altaartje bestaande uit fotos, stenen, boek, kaarten, veertjes, en een kaars natuurlijk! Ben ook heel blij dat ik mijn schapenvel bij me heb waar ik nu lekker zacht op zit alsook mijn meditatie kussen, welke mij een steuntje in de rug geeft als ik dat nodig heb.
Kaartje  20 getrokken van mijn healingcards: Om het lichaam te healen moet je eerst je geest healen, als gevolg van allemaal verdrietige berichten en gebeurtenissen rond mij, werden oude wondjes weer ff opengetrokken vandaar dat ik nu hier ben, om ze weer te healen, in vol vertrouwen dat mama pacha me precies gaat geven wat ik NU nodig heb.
Wow wow wow wow
Ze verschijnt aan mij als een levende golf van DNA, het begint in mijn hart wat zich helemaal opent en voel zo liefde erin en uitstromen, waardoor ik tranen in mijn ogen krijg, voel me helemaal source connect. De DNA stroomt door heel mijn lijf en neemt alle blokkades weg, voel heel erg de beweging van de golf in mij en ga erin mee door in verschillende Yoga houdingen te gaan.
Heb mijn muts tot over mijn oren en ogen getrokken wil helemaal erin blijven en niet afgeleid worden door mijn omgeving.
Dankbaarheid is wat ik NU voel tot in iedere Nadie ( in de Yoga filosofie zijn we 72.000 vibrerende puntjes )van mijn lijf.
Heel bijzonder is dat de begin tune van de Yoga lessen welke ik geef vrij snel langskomt BEYOND, dat is waar ik nu ben, zoooo onder de indruk van de synchroniteit dat ik deze tune NU hier hoor, geeft me zo een fijn rustig gevoel en bevestigd dat ik echt hier op de juiste plek zit, alles komt op het juiste moment naar ons toe zegt mama pacha me, vetrouw me maar.
Het enigste wat telt is NU zegt ze, mijn verleden, bitterheid en verdriet verscheen alles werd zwart, DNA stroomde eruit en het werd wit, toen veranderde DNA in een hart daarna in een boom voelde me Alice in wonderland, genietende van al het licht de mooiste helderste kleuren, welke ik ooit heb gezien.
Voel me verlicht en geheeld en begin deze stroom healing naar al mijn dierbare,mijn yogi””s, mijn mede reizigers, vrienden, bekenden, en naar de hele wereld te sturen voor iedereen en alles die het nodig heeft.
Enja, toen veranderde de DNA stroom in een slang, bedenk je dat ik daar altijd heel erg bang en vies van ben geweest, maar extreem, was zelfs niet in staat om naar een plaatje van een slang in een boek kijken zonder dat me de rillingen over de rug liepen. Ik heb de slang aangeraakt en love you er tegen gezegd ze verdween, dit heb toch wel aan de dagelijkse Yoga en meditaties te danken ik durf mijn angsten en/ of mijn schaduw kantje onderogen te zien,het er gewoon te laten te zijn zonder gevecht maar verleg mijn focus naar mijn mantra, dristie, ademhaling, en/of assanas., accpeteren en loslaten. Hierna zat ik weer als Alice in Wonderland genietend van al die mooie kleuren figuren en de liefde wat ik voel waar ik een mee ben, wij allemaal, en alles is verbonden met elkaar.
Dankbaar en vervuld van liefde open ik mijn ogen, en kom langzaam terug in de ruimte waar ik zit.

Ik zie liefdevolle helpers medereizigers helpen en stuur ze de liefde wat ik in mij voel om hun te helpen.
Dit is zo een mooie veilige plek om innerlijk te reizen kan ik iedereen aan bevelen.

Ik besluit om mijn eigen meegenomen rape te nemen vervolgens trek ik nog een healing card nummer 20 de uitleg past helemaal bij dit moment. Vervolgens sla ik mijn boek open en ook hier lees ik weer bijzonder mooie woorden wat aansluiten bij dit moment.
Vervolgens ga ik naar de keuken want dacht dat ik nog een 2e drankje kon nemen, totaal geen besef van tijd hebbende hoorde ik dat het al half 5 was. Amai 5 uur in paradise gezeten met een drankje, had schijnbaar niet meer nodig en is dus ook niet nodig om daar te komen waar je op dat moment moet zijn om te healen.

Voel me verlicht op alle gebied al mijn vragen zijn beantwoord heb inzichten gehad en nu nog steeds is mama pacha mij aan het leiden en geeft me inzichten.

Dankbaar.

Mijn glas is weer half vol.

Kim

Hallo,

Ongeveer twee maanden geleden ben ik met mijn moeder, mijn zus en met nog een paar vrienden uit Duitsland bij de Ayahuasca ceremonie geweest.

Ik had een best heftige ervaring en moest toen uit de kamer gesleept worden.

Tijdens Ayahuasca ben ik door een hele transitie gegaan van loslaten, vergeven fouten te corrigeren, en dingen in het leven te begrijpen. Dat gebeurde heel vaak achter elkaar en dit was erg zwaar voor mij. Ik voelde veel leed in mezelf, aldus weet ik tot vandaag niet precies waarom dat zo was.

Mijn gevoel vertelt mij dat ik vele levens heb gevochten voor een specifiek doel en het niet kon afsluiten. In mijn ervaring hoorde ik de stem van God in mezelf en voelde heel sterk wat het betekent zwak en hulpeloos te zijn en je te laten helpen door iemand. Hier speelde het leed van Jesus Christus ook een rol. Ik voelde hoe hij heeft geleden voor de zonden van de mensheid en heb ervaren wat het betekent die last te dagen als individu. Dit was een ondraaglijk gevoel.

Na Ayahuasca tot vandaag heb ik meerdere na belevingen gehad en heb  begrepen waarom ik sommige dingen moest ervaren. Over sommige andere dingen weet ik het antwoord nog niet.

Ik begrijp waarom de wereld is hoe zij is en dat de goede krachten alles doen om ons te reden van onze eigen ondergang. Ik heb begrepen dat dit wel een lang proces is, die niet in één dag  gecorrigeerd kan worden.

Het lijkt dat een groot deel van het ontwaken, onze redding of verlichting bewust uit onszelf, als individu, moet komen.  Sommige dingen hebben zich structureel in mijn dagelijks leven veranderd.

Ik heb een beter slaapritme, ik maak me minder druk over dingen die ik vroeger te belangrijk vond, ik heb een hogere intuïtie voor mezelf gevonden, ik ben me bewust geworden dat zwak zijn ook alleen menselijk is en dat ik veel dingen over mezelf en het leven nog niet weet.

Ik zal meer zelf moeten ervaren als er alleen over na te denken of te piekeren.  Ik heb soms wel het gevoel dat ik moe ben van het leven en dat het allemaal vermoeiend is, continu verder te gaan. Ik heb ook een andere waarneming voor tijd gekregen, dat het een soort stroming is die men niet kan stoppen. Dat voelt zich nog steeds apart aan. ‘In het moment te leven’ viel mij in de eerste maand best zwaar, vandaag nog lichtjes.

Het lijkt dat mijn Ayahuasca reis niet na de ceremonie voorbij is geweest, maar dat ik het nog steeds meeneem. Één dag meer als de ander. Is dat een gedeeld fenomeen? Ik heb soms moeilijkheden een grip op de realiteit te krijgen.

Ik ben succesvol mijn seizoen als topsporter gestart en ik voel me gezond. Ik ben dankbaar voor de Ayahuasca ervaring, het heeft mij laten zien dat sommige gewoontes die ik had, bijvoorbeeld mijn limieten te overschrijden, teveel te denken, bang te zijn voor dingen, het leven helemaal te begrijpen niet nodig zijn om een goed leven te leven.

Veel liefde toegewenst!

Lieve groeten,

I.

Lieve Quinne,
Het is ni een week geleden dat ik de meest bijzondere reis van mijn leven heb gemaakt. Het was een heel emotionele reis waarin ik intens verdriet en frustratie heb gevoeld. Maar het bood me ook een inkijkje in de geest van mijn gezinsleden wat mij de kans geeft om op een andere manier naar ze te kijken en met ze om te gaan. Er is meer rust in mezelf,  heb een goed gesprek met mijn zoon gehad, heel fijn. Ik voel dat ik op een ander niveau ben gekomen.
Op de weg naar huis waren er toch 2 momenten van oops, even erbij blijven. Niet door de ayahuwasca, maar doordat ik in mijn hoofd nog met alle ervaringen bezig was.
Lieve Quinne, bedankt voor dit geschenk.
Mark

13-2-2018

Hi Quinne,

Wil jullie via deze weg nogmaals heel hartelijk bedanken !!
Heb deze avond en nacht als zeer bijzonder ervaren. Het was voor mij de eerste keer ..en ik heb me meer dan veilig gevoeld.
Heel bewust de krachtige energie gevoeld van de Sjamanen….dit heeft me een waanzinnig mooie en intense verhelderende
reis gebracht.  Moeder Aya heeft me laten zien en voelen wat ik nodig had …wat een pracht reis✨💫🌈
Meest indruk heeft nog op me gemaakt dat B. me de volgende een boek liet zien waar mijn reis over ging …toeval bestaat niet.  Bizar was dat.

Als er weer Sjamanen overkomen zou ik er graag weer bij zijn ☺️

Hoop dat jullie kunnen terug kijken op bijzondere dagen met veel mooie ervaringen en herinneringen.

Harte groet,

Brenda

16-1-2018

Hoi Quinne,

Het is een maand geleden dat ik de Ayahuasca ceremonie meemaakte, maar ik wil tóch mijn ervaring delen, omdat het mij veel heeft gebracht.In jouw laatste mailtje vroeg je aan mij of mijn lichaam mij iets wilde vertellen (omdat mijn hoofd zo gevoelig was aan één kant). Die vraag had ik aan kunnen zien komen. 🙂 Sinds 2006 luister ik mijn lichaam… Toen kreeg ik lymfeklierkanker en was mij al snel duidelijk dat de medische weg (chemo) niet de enige was. Dat was het begin van een aantal alternatieve genezers consulteren. Ieder van hen hielp mij verder op weg. Maar hoe geweldig hun zienswijze, behandeling en begeleiding ook was, uiteindelijk ben IK degene die het moet doen.Vandaar dat mijn intentie voor de Ayahuasca ceremonie was: mijn innerlijke kracht (h)erkennen en mezelf terugvinden (want dat ik echtgenote, moeder, dochter, … ben, dat voelde ik wel).

In de aanloop naar de ceremonie ging mijn onderbewuste al goed aan het werk. Ik had van allerlei pijnen en was regelmatig behoorlijk verdrietig. Bij het betreden van de ceremonieruimte werd mij nogmaals duidelijk waarom ik daar was. Ik liet iedereen voorgaan en nam het plekje in wat overbleef. Eén gedachte ging door mijn hoofd: dat was dus de laatste keer! (Let wel: dit ervoer ik niet als dwingend, maar als optioneel. Ik mág als laatste naar binnen, maar het moet niet…).

Tijdens de ceremonie voelde ik mij heel erg gedragen, maar bleef ik wel bij mezelf. Ik kwam tot de kern. Ik kreeg beelden en een aantal one-liners “te zien”. Twee voorbeelden: ””al het weten is in mij””   ””zijn=goed””.Wat ik nodig had, gebeurde die dag. Ik wíst wel dat ik op mijn eigen kracht kan bouwen en vertrouwen, maar dat vóelde niet zo. Door de Ayahuasca is dit besef gedaald: vanuit mijn hoofd naar mijn hart…

Het feit blijft dat ik er naar moet handelen, maar door ””het weten”” te hebben gevoeld, helpt dit mij bij het handelen.Een grappige bijkomstigheid: er wordt nu regelmatig gevraagd of ik naar de kapper ben geweest of een nieuwe bril heb. Mensen zien iets aan mij. Sommigen zien het meteen en zeggen: je straalt!
Dat is toch mooi?! Kunnen leven vanuit je hart en dat uitdragen?!! Dankjewel Antoon en Eva voor de fijne begeleiding van die dag.

Liefs voor jullie allen,

Henny.
***********

Lieve Eva en Antoon,

Graag wil ik nog wat delen over mijn reis van vrijdag 5 januari.
Het is mijn meest bijzondere reis tot nu toe geweest, alsof alle vorige reizen er deel van waren.

Daarvoor wil ik jullie bedanken, zonder jullie liefdevolle aanwezigheid en aanwezig veld was het niet gelukt. Ik heb jullie als zeer ondersteunend ervaren.
Langzaam keer ik terug in ””de wereld””. Vanmiddag heb ik geslapen/gedroomd/verwerkt, sindsdien is er meer presentie.

De vorige reis was ik lange tijd één in al. Dat is een hele fijne ervaring. Deze keer wou ik graag hier voorbij. Ik ben Eva dankbaar dat ze voorstelde een grotere dosis in te nemen, daardoor kon ik diep loslaten.
Al vroeg in het begin van mijn sessie verliet ik mijn lichaam. Mijn lichaam had wel de regie. Daar vertrouw ik volledig op, laat gebeuren. Al snel voelde ik een enorme ontlading in mijn darmen, maar ik was te ver van mijn lichaam om nog te weten hoe daar vorm aan te geven. Het is goed gegaan en groot was de ontlading toen ik rond 7 op het toilet kon. Hele reinigende darmspoeling, zoals Antoon het mooi verwoord, een hoop oude shit eruit.
De vorige sessie wapperde ik gemakkelijk uit,was me bewust van geluiden en van andere deelnemers. Ook voelde ik een sterke verbinding met M. met wie ik toen was.
Deze keer sloot ik me energetisch, en fysiek met mijn deken, af.
Al vrij snel doemde er een zwart gat op, daar moest ik dus in. Daar wilde ik uit alle macht naar toe, maar het lukte niet omdat er in mijn hoofd een bouwlamp aanging die alles zo fel verlichte dat er geen zwart meer te vinden was.
Dit was voor mij de reden om in de middag nogmaals Ayahuasca te nemen, ik dacht misschien via spugen oid een ingang naar het zwart te vinden.
Al die tijd was ik nog in de waarnemer. Ik kon het proces volgen en voelen.
Toen ging mijn lichaam mij schudden, of eigenlijk was het mijn moeder. Mijn moeder is 5 jaar geleden overleden, dat was een intense ervaring. Het was al een paar dagen duidelijk dat ze ging overlijden, mijn zus ging waken en ik even slapen. Ik zette mijn wekker, omdat ik toen al precies wist wanneer ze zou gaan. In de nacht ben ik aan haar bed gaan zitten en ik ben haar intuïtief gaan schudden in een soort wiegende beweging, het voelde dat ze niet bij haar lichaam kon. Na ongeveer een uur voelde ik dat ze was teruggekeerd in haar lichaam. Een kwartier later verliet ze deze wereld.
Ik ervaarde in de sessie precies hetzelfde schudden en mijn moeder die liefdevol achter mij zat. Toen ze ophield met schudden vloog ik eruit, er was een eindeloos niets. Ook dat heb ik losgelaten, er (ik) was geen waarnemer meer. Mijn lichaam bracht mij weer zo nu en dan terug. Het schudden kwam nog een aantal malen langs, nu niet meer door mijn moeder, maar door een groep oude meedogenloze en toch vol mededogen vrouwen. Van een oeroude wijsheid en een overgave zoals alleen vrouwen dat kunnen.
In de momenten van waarneming van geen waarneming heb ik mij volkomen onthecht gevoeld, van alles, van de wereld, mijn kinderen, liefde, van mijn lichaam, mijn geest, mijn ik, en van mijn waarneming.
Soms was er lange tijd geen adem, en mijn lichaam bracht me dan al schuddend terug, waarna er altijd weer een diepe teug lucht volgde.
Ik heb veel beelden uit mijn jeugd gevoeld, ik heb diepe verbindingen gevoeld of gelegd, ik heb mijzelf losgelaten, ik ben doodgegaan en overgegaan. Ik ben vrouw geweest, zoals ik me nog nooit vrouw heb gevoeld, zo stevig. Ik heb gevlogen, heb veel gezien en gevoeld. En ik heb ontmoet, geluisterd en rituelen ondergaan.

De vorige keer heb ik enorm van de muziek genoten. Nu waren er momenten van waarneming woorden in muziek die precies goed aankwamen, als een welkom of ohja gevoel.

De nacht voor de ceremonie heb ik met M. in de Tulp overnacht. ””s Ochtends hebben we gedoucht. In de sessie zag ik ons weer douchen, nu als twee geraamtes.
De ochtend voor de ceremonie begon al bijzonder. Nog in bed vroeg ik M.om met haar volle gewicht op mijn borst te gaan zitten. Toen ze na een paar minuten omhoog ging, voelde ik dat ik op dat moment dood ging. M. zag ook iets heel bijzonders gebeuren, kon het niet plaatsen. Pas in de avond heb ik verteld wat er gebeurde.

Als ik zelf een (holotrope) sessie begeleidt, vertrouw ik volledig op mijn innerlijke gids, het enige wat ik doe is volgen. Nu was er ook geen volgen meer
Verder weet ik vooral veel niet, er zijn hele verre vage herinneringen, zo fragiel als een vervlogen geur,en een groot gevoel van dankbaarheid.
Het zwarte stuk van de ochtend kwam nog een keer langs in de middag, het bleek lang niet zo groot en loste vrij snel op toen ik het toeliet.

Over veel beelden en ervaringen kan ik nog lange duiden en voelen, en loslaten.
Dank jullie en moeder Ayahuasca voor deze bijzondere ontmoeting

Lieve groet,
Marc


ERVARINGEN 2017:

***********
22-12-2017

Lieve Quinne,

Ik wil je graag vertellen dat ik afgelopen zaterdag als erg bijzonder heb meegemaakt.

Mijn persoontje is blijvend veranderd en ik sta veel meer open voor contact en communicatie. Super fijn en een heerlijke beleving. Verder heb ik een sterke drive om mensen te helpen waar ik kan.

Ik vond de begeleiding echt super. Ik kreeg hulp liefde en knuffels waar nodig maar ik kreeg ook ruimte om lekker met/in mezelf te zijn. Wat een ervaring, echt ongelooflijk 🙂

Ik zie mezelf zeker nog een sessie doen even kijken wanneer ik er klaar voor ben.

Hartelijke groeten aan Erik en fijne feestdagen!

Met warme groet,

Max

***********

14-12-2017

Lieve Quinne & Erik & Raymond,

Mijn reactie heeft even op zich laten wachten; na afloop van het mooie weekeinde is er zoveel (heerlijk) werk op mij afgekomen dat ik er nog niet aan toe ben gekomen om een ervaring op papier te zetten. Wel heb ik de dankbaarheid en liefde vanuit de ceremonie die ik mede dankzij jullie heb mogen ervaren erg diep in mijn hart zitten. Voor mij dan ook leuk om een stukje te mogen schrijven om mijn ervaring met je te delen.  Komt ie:

Het is alweer een aantal jaar geleden dat Ayahuasca mij heeft geroepen. Deze krachtige entheogene drank heeft een rol gespeeld in het overwinnen van mijn angsten, verslavingen, depressies en pijnen; allerhande zaken waar ik mee zat en die ik een plek wilde geven. Dat is gelukt en daarvoor ben ik  moeder Ayahuasca en de diverse organisaties waarbij ik Ayahuasca heb mogen ervaren dankbaar.

Enige tijd geleden ontving ik een uitnodiging voor deelname aan het Ayahuasca intensief weekend. Ik voelde mij sterk geroepen. Normaal is dit ingegeven door het overwinnen van ongemak. Deze keer was dat niet zo; ik leef op het moment volkomen gelukkig; helemaal in het hier en nu. Er was niet echt iets dat ik wilde aanpakken. De roeping was daarentegen erg sterk om deel te nemen dus ik besloot mij in te schrijven. Waarom zou iemand 300 kilometer afleggen om iets te ervaren waardoor hij enkel gevoelsmatig geroepen wordt? Dat antwoord kwam al bij aankomst.

Een aankomst op een prachtige locatie; midden in de natuur; omgeven met positieve energie. Een aankomst waar ik een groep mensen aantrof die mij direct een gevoel van warmte en vertrouwen gaven een groep waarmee ik dingen mag delen en we er allemaal mogen zijn. Heel bijzonder.

De eerste ceremonie:
Een Ayahuasca intensief weekend bestaat uit meerdere sessies. Op de eerste avond heb ik een prachtige Ayahuasca ceremonie mogen ervaren. Zoals altijd kreeg ik precies wat ik nodig had. Dit keer: een bevestiging van inzichten, mooie beelden en dit alles voorzien voorzien van liefdevolle begeleiding en prachtige muziek. Uiteindelijk eindigde de ceremonie met een warm gevoel van welbehagen en een sterk gevoel van zelfliefde (ik hou van mij :-).

De tweede dag:
Een Ayahuasca ervaring is vaak adembenemend magisch en niet onder woorden te brengen. We gingen het echter toch proberen met een sharing. Het is altijd geweldig om de dag erna een sharing te hebben waarin ervaringen met elkaar gedeeld mogen worden. Soms heb ik de neiging om me tijdens een sharing te focussen op hetgeen ik wil gaan zeggen in de groep als ik aan de beurt ben. Dit keer niet. Ik besloot om hier helemaal vanaf te stappen en diep en aandachtig te luisteren naar de bijdragen van mijn medereizigers en begeleiders. Dit was geweldig: het creëerde voor mij en de groep een diep gevoel van verbondenheid en het stelt in staat om iemand beter te leren kennen; Een van de doelen van het weekeinde.
De rest van die dag werd ingevuld met mooie gesprekken; prachtige stiltes; genieten van de omgeving; samen eten; samen delen en een ceremonie !

Aan het begin van de avond mochten we de tweede ceremonie van het weekend ervaren. Direct na het drinken van de twee dranken die gezamenlijk  ayahuasca maken volgden voor mij een van de krachtigere ervaringen die ik heb mogen ontvangen tijdens mijn ervaringen met dit wonderbaarlijke brouwsel. Loslaten van het ego; verbinden van energie; mezelf onder ogen komen; complete overgave en degene zien die je mag zijn.Toen volgde het tweede deel van de ceremonie: Dit was een van de mooiste reizen die ik heb mogen ontvangen. Nog nooit heb ik zulk een groot gevoel van verbondenheid mogen ervaren. Een ervaring die zich strekte tot het almachtige van de kosmos en alles wat daar inzit, zelfs tot de diepste niveau””s die de wereld van de kwantummechanica vormen waar wij allen deel van uitmaken. Alle vragen beantwoord; alle gevoelens een plek, alles verbonden. Alle elementen uit de ceremonie hebben iets gedaan met mij waardoor mijn ziel voelbaar in directe verbinding mocht staan met de Bron; het Ene, het Goddelijke; die allesomvattende Liefde. Het is heerlijk om daar deel van uit te maken; dankbaar dat we dat zijn.
Het is bijzonder om dit in deze groep te ervaren; een groep van mensen die een bijzondere plek in mijn hart hebben gekregen; iets dat ik graag meeneem vanuit het weekeinde tezamen met de boodschap om de liefde die ik heb mogen ontvangen te delen met iedereen waaronder mijn dierbaren die ik de liefde mag en wil geven die zij verdienen.
De volgende dag:
Sharing & Caring; eentje waar ik me onderdompelde in het luisteren; delen van de ervaringen van de groepsgenoten; mogen horen wat zij hebben ervaren tijdens die prachtige avond en nacht die we samen mochten doorbrengen; een nacht die iets bijzonders heeft gebracht.
Dan het onvermijdelijke: het afscheid. Afscheid nemen van een groep mooie en bijzondere mensen waar ik tot op zielsniveau mee verbonden mag zijn.
Iedereen, de reizende deelnemers en in het bijzonder de begeleiding!
Allen wil ik bedanken voor het speciale, liefdevolle weekend dat ik heb mogen hebben met jullie.
Aan het begin wist ik niet waarom ik geroepen werd tot deelname: het is me nu helemaal helder.

Veel liefs en een warme groet,

G

***********
Ayahuasca intensief weekend

vrijdag 1,2 en 3 december

Waarom doe ik dit? Is de vraag die ik aan mijzelf stel.  Van nature ben ik nieuwsgierig aangelegd. Zeker wat geestverruimende middelen betreft. Ik ben blij dat deze plant overgevlogen word vanuit zuid amerika.  Dit drankje heeft mij een hele speciale ervaring opgeleverd, een directe kijk, directe balans van hoe het ervoor staat. Dit meegenomen in mijn verdere leven heeft het me heel veel gebracht.

Voordat ik deelnam aan dit weekend had ik 1 keer eerder een weekend mogen ervaren. Niet voor niets nam ik aan een weekend deel voor een tweede keer. Ik stond niet te trappelen. Het is niet allemaal plezierig. De warmte van de mensen om me heen ervaar ik echter wel als plezierig.  Het vertrouwen in mensen heb ik hierdoor meer teruggewonnen.  Heel belangrijk voor een weekend als deze, is de set up.  Belangrijk zijn de mensen die dit weekend begeleiden. Ook op dit punt is mijn vertrouwen gewonnen. Heel goed opgezet.

Het eerste weekend welke ik heb mogen ervaren was opgezet met een zuid amerikaanse stijl met percussie en een sjamaan die wijze woorden sprak op het goede moment. Wat mij opvalt is dat er geen verschil is in het ‘veld’ waar ik beland. Dat was bij beide gelijk. Het veld van het ‘niets ‘ noem ik het zelf. Zo ervaar ik het althans. Deze keer bij de innerlijke-reis was zeer behaaglijk opgezet. Met een moderne geluidsinstallatie, mooi 6-hoekig of achthoekig(was moeilijk tellen soms) gebouw. De geluidsinstallatie bleek een heel belangrijk onderdeel te zijn, heel intense begeleiding met muziek. Een mooi westers tintje kreeg het hierdoor. Niets mis mee. Ik woon hier toch?

De ervaring van het drietal (Erik, Quinne en Raymond) wie deze ceremonie leidde sprak boekdelen.

Ik voelde mij hier onwijs prettig bij. Belangrijk om mezelf te laten gaan.

De weg naar het ‘niets’ . Onderweg kwam ik echter zoveel tegen. Een ego, opgeslagen negatieve ervaringen en het nest waar ik uit kom. Dit kreeg ik allemaal op een bordje gepresenteerd. Moeilijk om zo’n ervaring in woorden te vatten. Ik krijg het idee dat ‘ik’ het uit een andere hoek allemaal bekijk. De ik tussen haakje omdat ik hier niet zeker van ben. Van niets ben ik zeker. Een andere hoek is het wel wat mij betreft. Heel verhelderend en geruststellend op een bepaald moment. En na de ervaring voel ik me alsof ik iets overwonnen heb. De tweede keer Ayahuasca drinken was een drempel maar zo belangrijk. De eerste keer kreeg ik namelijk alle shit op mijn bord, de keer daarna wilde ik niet nog zo’n ervaring en kreeg ik deze ook niet. Dit was de cooling down wat mij betreft. Was al wat gewend aan het ‘veld’  en voelde me meer zelfverzekerd.  Misschien omdat ik het ‘zelf’ meer kon/durfde loslaten?

Conclusie; magisch, verhelderend, geruststellend, opbouwend, vertrouwd, zelfverzekerd en voor herhaling vatbaar.

De fun komt daarna pas echt.

Timon

***********
Lieve Quinne, Eric en Raymond,

Dit weekend was mijn eerste intensieve Ayahuasca weekend. En wat een rit was het!
Kwam op vrijdagmiddag om een uur of 5 aan in het mooie Bellingwolde. Ik ben van mezelf nogal gesloten, dus het was nog wat aftasten.

Om 7 uur begon de eerste ceremonie al en vond het, om erin te komen, best relaxed (had me niet echt goed geprepareerd voor het weekend, domme ik). Daarna nog wat gegeten en de volgende dag een sharing gehad (die voor mijn ego te lang duurde).

De tweede sessie begon niet al te best. Nadat ik m””n eerste shot Ayahuasca had ingenomen vond ik gelijk de hele shot terug in mijn emmertje, of in ieder geval een flink gedeelte. Toch maar gaan liggen, maar na een uur of 2 toch maar weer de ogen open en een minuut of 5 later werd de 2de shot aangeboden (wrijft zich in zijn handen… was er aan toe). Daarna in een kleine kring gaan zitten en toen ging de Santa Maria rond (1 voor de zon, 1 voor de maan en 1 voor de sterren). Daarna circuleerde er nog een puberale lach rond de groep en daarna besloot ik m””n plekje weer op te zoeken.
Zag iedereen nog voor me, maar ik wist dat het eigenlijk allemaal ””niets”” was. Een hele aparte ervaring. Ook toen ik daar lag was ik steeds in een dubio, een splitsing, een vaag gevoel van alles en niets in 1 (vrij lastig om in mensentaal uit te leggen). Ik heb daarna nog heerlijk gelachen en gehuild (en veel gemixed). Daarna nog heerlijk nagepraat en toen nog wat gegeten.

De volgende dag hadden we weer een sharing en ik heb m””n oren van m””n kop geluisterd. Vond het zo wonderbaarlijk wat iedereen had meegemaakt en hoe ze het interpreteerde. In 1 woord geweldig. Mijn eigen sharing was ook vrij emotioneel, maar iedereen was zo vol liefde dat ik het aan kon.

Dus bij deze: Bedankt Ellis, Sipko, Hawzin, Marios, Anca, Gijs, Monique, Timon, Jochem, Rianne en Ronith! Jullie zijn geweldig en ik draag jullie in mijn hart (en trouwens: goeie spiegels jongen!).

Daarnaast wil ik Eric en Quinne graag bedanken voor de uitmuntende begeleiding, en Raymond voor het heerlijke eten en de fantastische muziek.

De volgende in januari ben ik er ook weer bij!

Veel liefs en Namaste,

Rob

***********
4-12-2017

Hee Quinne,

Bedankt voor de bijzonder goede begeleiding dit weekend!

Ik heb ook de kracht van een weekendgroep ingezien dit weekend.
Deze keer heeft de Ayahuasca mij veel verder gebracht dan de vorige keren.
Het was erg bijzonder om een weekend met gelijkgestemde mensen te zijn en ook hun ervaringen en verhalen te horen. Ik merk dat dat ook helpt met mijn eigen ontwikkeling. De grote les die ik uit dit weekend gehaald heb, is dat ik dichter bij mezelf moet blijven staan. Ik ben dit nu aan het oefenen en ik word me er nu zo bewust van hoe snel ik elke keer afgeleid ben of weer wordt meegenomen door gedachtes of energieën van andere mensen.

De manier hoe er ingespeeld werd met de muziek was ook fantastisch. Door de pauzes tussen de muziek maakt de muziek extra bijzonder.
Ik zou heel graag willen weten welke nummers er gedraaid werden!

Ook wil ik me weer aanmelden voor het volgende weekend.

Veel liefs,

Jochem

***********

Lieve Antoon en Quinne,

Allereerst dankjewel Antoon voor al je liefde tijdens je begeleiding vrijdag. Je was die witte veilige schim die er steeds was en ik ben je zo dankbaar voor de omhelzing in mijn diepste verdriet. En die voetenmassage kwam zo””n beetje uit de hemel.

De nawerkingen zijn prachtig en het hele leven is in een stroomversnelling. Eindelijk heb ik mijn droom opgepakt om verhalen op rijm te zetten en met gitaar te gaan vertellen. De eerste reactie van mijn omgeving is: ””Eindelijk dan.””  Wat blijft hangen is het aandringen van moeder Ayahuasca om meer te drinken in ronde twee. De twee indianen met de speren voor de poort die vragen: ””Ben je klaar?”” En daarna de realisatie dat de focus weg is en ik die weg (door onervarenheid?) nog niet ben gegaan. Focus! Zeiden ze maar ik was verdwaald in een sprookjeswereld. Daar moesten ze ook wel weer om lachen.

Ik ben intens dankbaar voor alle antwoorden die ik heb gekregen en ik ben er druk mee. Maar anders dan de vorige keer weet ik dat er nog iets moet.
Ik wil me daarom graag opgeven voor een ceremonie met de sjamanen op 11 Februari. Ik heb er ontzettend veel zin in!
Antoon ben je nieuwsgierig naar meer details? Want ben van harte bereid mijn reis op te schrijven maar misschien krijgen jullie daar meer dan genoeg van in je inbox 😉

Veel liefs aan jullie allemaal,

Renske.
***********

12-11-2017

Lieve Quinne, Eva en Antoon,

Graag wil ik nog even wat feedback geven over de sessie van gisteren.Nog steeds ben ik aan het landen, het was onbeschrijfelijk mooi. Ik werd meegenomen naar “de Bron”, “Het Zijn” of welke naam je er ook maar aan wil geven. dit was zo””””n enorm intens en fijn ervaring, nog steeds vind ik daar geen woorden voor de dit kunnen omschrijven. Kennelijk was deze energie te groot om er continue in te verblijven, want het was maar een glimp. Ik werd er naar toe geleid door alle schillen, zijn-dingetjes zoals woorden, letters, emoties en alle andere dingen die ons mens maken stuk voor stuk te laten vallen. Op dat moment was ik bij de “I”. De “ik” zoals ik probeerde te omschrijven. Ook werd mij zichtbaar gemaakt dat de “I” wordt ingeperkt door het “It”: het zijn hier op aarde.Maar toch die aanblik van het “I” in alle kracht van de bron was onbeschrijfelijk.Dank aan jullie en de geest van Ayahuasca voor deze onvergetelijke reis en keep up the go(o)d work 🙂

Lieve groet,
Erik

***********

21-11-2017
Beste Quinne,

Ik wilde je nogmaals bedanken voor de bijzondere ervaring van afgelopen zaterdag.

Niet alleen heeft de innerlijke reis veel indruk op mij gemaakt. Maar ik vond de manier waarop je alles hebt verzorgd samen met Machteld en Marijke echt
geweldig! Ik vind het zo bijzonder dat jullie dit doen en hoe jullie aanvoelen wat er nodig is en wat niet. Hier spreekt een hoop ervaring uit en wijsheid.

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik heb kennisgemaakt met jullie en met de Ayahuasca.

Graag tot ziens in Vierakker!

Maurits

20-11-2017

Beste Quinne,

Jeff en ik hebben gisteren een hele mooie reis ervaren bij Eva. Eva heeft ons professioneel begeleidt en ze heeft mijn vriend goed door het proces heen geholpen. We zouden dan ook graag nog een keer terugkomen bij Eva. Zeg maar tegen haar dat de frietjes heerlijk waren 😉

Fijne avond.

Lieve groet aan Eva

***********

Lieve Quinne,

Mijn eerste reis……..wie had dat ooit gedacht. Ik had er nooit oren naar tot mijn lieve moeder op 14 juli 2015 overleed. Toen groeide het gevoel om een Ayahuasca ceremonie te doen enorm, heb er nog wel even over gedaan tot ik er voor kort helemaal klaar voor was.

Dankzij het grote vertrouwen wat ik in jou heb kon ik “mijn reis” in volle rust gaan maken “ik ben in goede handen”  En wat voor een reis poehhhh ben er nog steeds heel erg vol van want ik heb gekregen waar ik naar op zoek was, met alle mooie boodschappen die via jou aan mij duidelijk werden gemaakt. Het was kleurrijk, liefdevol, warm, bijzonder en ook pittig. Wat een bijzondere ervaring ben ik rijker en dat allemaal omdat jij me de rust, warmte, vertrouwen en liefde liet voelen.  Wat heeft dit ontzettend geholpen in mijn rouwverwerking. Dank je wel lieverd dat ik dit door jou heb mogen beleven. Enorm trots op jou en op je werk wat je met zoveel liefde, kennis en overtuiging doet. Ik kom graag nog een keer reizen bij jou.
Heel veel liefs en knuffels,

Tanja

***********

Hoi Quinne Eva en Antoon,

Het is nu een week geleden dat ik voor het eerst mijn innerlijke reis heb mogen meemaken bij jullie.

Ik heb heel lang getwijfeld of ik dit wel moest doen maar het kwam steeds op mijn pad, toch bleef ik de stap moeilijk vinden om ook daadwerkelijk een cemeronie bij te wonen. Toen heb ik besloten om jullie toch even te bellen (Quinne), ik werd meteen gerustgesteld en kreeg een fijne uitleg wat heel goed en vertrouwd voelde en toen heb ik me meteen aangemeld.

Het was een hele heftige/emotionele reis maar achteraf ook heel bijzonder en mooi wat ik heb mogen zien. Het heeft me nu al zoveel goeds gebracht, ik kan nu eindelijk na al die maanden dat ik in mijn burn out zit zeggen dat het echt goed met me gaat. Ik heb de rust die ik zolang zocht weer gevonden in mezelf. Ik heb nu al zoveel inzichten gekregen en veel dingen geleerd over mijn leven. Zelfs op me werk gaat het nu al weer een stuk beter. Ik heb weer zin in het leven.

Ik ben jullie heel erg dankbaar, jullie zijn zo””””””””””””””””””””””””””””””””n bijzondere en liefdevolle mensen! Toen ik het zwaar had tijdens de ceremonie waren jullie er daar om mij te helpen en dit had ik op dat moment echt heel hard nodig, jullie namen ook echt de tijd voor mij en bleven bij me zolang ik dit wilde/nodig had. Ik ben oprecht heel erg blij dat ik dit heb mogen mee maken bij jullie. Dit is niet in woorden te beschrijven!

Mijn volgende reis zal dan ook zeker weer bij jullie zijn wanneer ik dit nodig heb.

Nogmaals bedankt! ❤ Liefs Dian

***********
Lieve Quinne,

Alweer bijna een maand geleden dat ik bij jullie was voor de ceremonie. Ongelofelijk hoeveel ik weer heb geleerd en gezien….ik ben er zo dankbaar voor, hoewel het dit keer nog heftiger en intenser was. Best veel zwarte momenten waar ik van schrok en verdrietig van werd.

Fijn dat je me op het laatst kwam helpen, toen ik maar bleef vechten. Door jouw vragen en antwoorden kon ik plaatsen wat Moeder Ayahuasca mij wilde laten zien, maar wat gelijk ook erg pijnlijk was. Dank je wel daarvoor en voor je geduld. ik had t op dat moment zo nodig.

Het zijn zeker Inzichten die me verder helpen, kracht geven en een verklaring zijn voor veel patronen, angsten, gedrag en relaties. Toch beschrijf ik daar niet genoeg mee hoe bijzonder het is om bij jullie deze wijsheid te ervaren. Zoveel begrip en liefde van jullie, maar ook van de ander deelnemers. Wat een veilig gevoel gaf mij dat. Mooi ook om te ervaren dat een tweede innerlijke reis compleet anders is. .tja…ik ook altijd met mijn verwachtingen……dat liep even totaal anders. Gelukkig maar, geen uitweg maar eerlijk zag ik hoe ik mijn verdriet al jarenlang ontwijk, wat ik er nu mee moest doen en welke invloed dat eigenlijk ongemerkt altijd heeft gehad. Confronterend voor een controlefreak als ik….De dagen en weken na de ceremonie werd me ook duidelijk hoe ik kan beginnen met de verwerking. Stap voor stap, want dat was ook een belangrijk inzicht: je hebt tijd. En dat geeft rust. En ik wil er het ook zo graag aan werken …omdat ik echt heb gezien tijdens de reis dat eerst de donkere weg naar binnen bewandeld moet worden, dat ik alleen dan mijn bron bereik. De angst die ik voor de confrontatie met mijn verdriet had, is ook al veel minder groot. Een onbeschrijfelijk gevoel van vrijheid!

Tot de volgende keer, zodra het daar tijd voor is…

Veel liefs Anouk

***********
Goedenavond Quinne,

Glimlachen helpt hoor.

Ik wil je hartelijk bedanken voor de goede zorgen en de fantastische ervaring.

Ik heb zoveel meer rust, maak me niet meer zo druk.
Ik reageer anders naar anderen, zo sterk dat het al gesignaleerd word. De woorden die uit mijn mond komen, zijn weloverwogen en niet meer zo aanvallend.

Ook mijn zicht is helder, ik kwam thuis en keek een beetje rond en toen dacht ik “Jeetje Klaartje wat heb je dat eigenlijk leuk low budget ingericht “. Terwijl het voor mij eerder nooit genoeg was.

Er gebeurt zoveel dat ik het niet eens allemaal kan benoemen.

Ik weet dat dit het topje van de ijsberg is maar al met zoveel effect.

Lieve Quinne je ziet ons en waarschijnlijk nog meer Vlissingers terug in vierakker.

Hartelijke groeten en veel liefs Klaartje

***********
Lieve Quinne, Eva en Machteld,

Gisteren heb ik mijn eerste reis mogen maken. Wat was deze ontzettend heftig!

Ik had mij er van te voren een beeld bij geprobeerd te schetsen, maar dit is gewoon echt niet mogelijk. Alles waarvan ik dacht dat ik daarmee zou komen te dealen, kwam juist niet in de reis voor. Daarentegen kwam er juist oud zeer voorbij waarvan ik mijzelf had wijsgemaakt dat ik dit al verwerkt had. Blijkbaar had ik dit niet verwerkt, maar weggestopt. Omdat loslaten voor mij als controlfreak erg moeilijk is, deden de eerst twee rondes met Ayahuasca vrij weinig. Het derde drankje kwam keihard aan. Het was blijkbaar ””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””alles of niets””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””. Het was zeker ALLES en zelf nog meer dan dat.

Wat was ik ontzettend blij dat jullie er waren met al jullie hulp, zorg en liefde. Wat had ik dat toch hard nodig. Jullie zijn echt ontzettende mooie mensen!!!

Ik heb door mijn reis beseft dat ik minder hard voor mezelf moet zijn en het mezelf moet gunnen om het negatieve uit het verleden te verwerken en een plekje te geven. Daarnaast heeft het mij echt laten inzien dat ik zelf ook mensen verdriet heb gedaan. Deze waarheid kwam keihard aan. Wat heb ik veel spijt en verdriet gevoeld tijdens mijn reis.
Het laatste inzicht wat Ayahuasca mij letterlijk heeft laten voelen is dat ik moest loslaten. Ik wou zo graag mee eten met de rest en douchen, maar moeder Ayahuasca zorgde ervoor dat ik gewoon zo lang in mijn reis in mijn reis bleef waardoor ik de strijd maar opgaf en het eten en douchen naar de volgende dag heb verplaatst.

Ik wil jullie nogmaals bedanken voor jullie goede zorg, de ontzettende mooie muziek (waarvan ik heel graag wil weten hoe ik daar aan kan komen, zodat ik thuis verder kan genieten), het lekkere eten (waarvan ik helaas niet van heb kunnen mogen genieten) en alle liefde die ik heb mogen voelen.

Liefs, Denise

***********

Lieve Quinne,

Afgelopen zaterdag 23 sept. voor de tweede keer heb ik de Ayahuasca ceremonie bijgewoond. We zijn nu vijf dagen verder en nog steeds zit ik op een wolk. Ik voel me nog steeds waanzinnig op één of andere manier. Nog steeds loop ik met een glimlach, de hele dag. En dat na vijf dagen! Gewoon een tevreden/rustig gevoel over alles wat ik dezer dagen mee maak. Het lijkt wel of ik alles goed vind. Heerlijk. Daar zaten we dan in de kring waar Eva de ceremonie inleidde. Jijzelf was er even niet bij deze keer. De eerste ronde was voor mij oké. Zelfs Rapé ingenomen. Moest er wel flink van niezen, huh… M””””””””””””””””n start was wat lastig en verwarrend maar toch kreeg ik duidelijkheid na enige tijd. Duidelijke beelden. Over m””””””””””””””””n tweelingdochters veel aandacht geven. Zo begreep ik het. Vond ik wel vanzelfsprekend. Echtscheiding, weet je. Maar goed. De boodschap was mooi, kleurrijk en ik genoot van alles wat ik zag. Mahaar…toen de tweede ronde Ayahuasca ingenomen……en deze viel niet mee. Alles werd zo anders op één of andere manier. Ik heb echt diep moeten gaan naar mijn idee. Een totaal andere ervaring ineens. Helemaal niet makkelijk. Volgens mij heb ik wel vier uur lang m””””””””””””””””n emmertje stand-by gehouden. In die zin, elke vijf minuten even dat emmertje aanraken, of het daadwerkelijk nog wel naast me stond. Al die tijd braak neigingen. Wilde maar niet lukken. Lekker niet willen los laten ofzo. Wat een gevecht. Een moeizame reis deze keer. Veel donkere beeldstructuren gezien. En een klein mannetje dat ik steeds tegen kwam. En die hoorde daar niet te zijn. Ik heb wel een idee van dat mannetje dat mij daar zo in de weg zat maar ben daar nog niet helemaal uit. Komt nog wel. Ik weet nog van mijn eerste Ayahuasca ervaring dat ik na twee dagen een verklaring kreeg, van m””””””””””””””””n intentie toen. Die was echt duidelijk en kon ik heel goed plaatsen. Nu nog niet zo. Maar goed, nu duurde het allemaal zo lang. Vervolgens kwam Eva melden dat over een half uur de ceremonie beeindigd zou worden. Nou, daar lag ik dan. Zou effuh lekker worden dacht ik nog. Jemig, niet eens kunnen overgeven. Niet tevreden en niet blij was ik. En dan toch…. tien minuten voor het einde mocht ik dan eindelijk wel braken. Antoon kwam me bijstaan. Was ook wel fijn moet ik zeggen. Zeer moeilijk maar o zo bevrijdend. Echt goed was dat. Kon ik vervolgens nog ff lekker liggen met een heerlijk gevoel, big smile. Duurde niet lang hoor want Eva vroeg of we met z´n alle konden gaan zitten. Ik zat nog skyhigh, half hangend tegen die paal naast m´n matras hoorde ik de verhalen van de andere deelnemers. Echt mooi allemaal, echt. Maar ik moest toch weer even gaan liggen. Op krachten komen. Vervolgens de ceremonie afgesloten met gebed geleid door Eva. Ik ben wat blijven liggen na afloop. Volgens mij een klein uur, nagenieten en na kletsen met de deelneemster naast me. Kletsen over onze ervaring van de dag en zelfs persoonlijke issues passeerde de revue. Maakte allemaal niks uit. Heel bijzonder. Ik had ´r nog zoveel meer willen vertellen maar het werd tijd om op te staan. Een kleine maaltijd genoten en met alle andere deelnemers nog lekker wat nagepraat. Iedereen was zo tevreden, blij en kalm vooral. Ik merkte ontzettend veel liefde op daar. Al die gezichten, zo mooi. Tja, afscheid genomen van de mensen die er nog waren en dat was niet mis……….ongelofelijk, liefde en liefde voelde ik! Terug naar huis in de auto nog wel een traantje weggepinkt. Vreugdetranen. Caramba, op z´n Portugees gezegd. Het was niet makkelijk voor mij die dag maar het einde was zóó mooi! Morgen weer werken en me totaal niet druk maken. En dat zo lang mogelijk vol houden. Ik zal je vertellen Quinne, ik kom binnenkort weer langs. Op een zaterdag dan weer. Want ik ben nog niet klaar. Ik dank je ontzettend Quinne, maar nu toch even in het bijzonder Eva, Machteld en Antoon. Het was weer heel bijzonder hoe jullie voor ons zorgde. De mooie muziek met alles erbij.
Dank jullie wel!

Liefs, René
************

Lieve Quinne, Eva en Antoon!

Het is nu 3 weken geleden dat ik samen met Rachel en Remko bij jullie heb mogen kennis maken met Moeder Ayahuasca. De aanloop er naartoe was onwerkelijk. Toen ik eenmaal de beslissing had gemaakt dat de tijd rijp was voor een Ayahuasca ceremonie leek het net alsof de Aya al tegen me begon te praten. Na een poos verstomde dat en leek ze er helemaal niet meer te zijn. Ik voelde een beetje verloren. Toch heb ik er de hele tijd vertrouwen in gehad: Dit was goed. Ayahuasca bleek bij de mensen om mij heen nogal een ontzagwekkende reputatie te hebben. Ik kreeg de indruk dat ik weleens “genadeloos op mijn donder” zou kunnen gaan krijgen van de Aya. Ook daar zou ik klaar voor geweest zijn, maar niets bleek minder waar.

Mijn reis leek aanvankelijk op een trip. Ik lag best te balen want ik vond het stom, ik lag niet lekker, ik was misselijk en dit moest ik dan nog uren doorstaan! Nadat ik dat een tijdje had liggen denken en alle aanwijzingen van Quinne had nagelopen bij mezelf besloot ik dat ik wel mocht vragen om nog een dosis. Dat was een goed idee geweest. Ik ging verder, voorbij de trip, en werd onder gedompeld in liefde en schoonheid! Ik lag zoooo lekker en ik ben een poos ontzettend geknuffeld door Moeder Ayahuasca. Het was heel mooi. Maar ik vroeg me echt een beetje af waar het nou bleef? Die heling, die confrontatie, iets? Toen ik even ging plassen vroeg Eva hoe het ging. Met een -volgens mij enorme grijns zei ik: “jaaa gaat goed, het is echt super mooi allemaal, maar ik kom niet echt ergens ofzo” Ze gaf me de tip een gerichte vraag te stellen. Blijkbaar heb ik dat vervolgens gedaan. Ik kan me de vraag niet meer herinneren, maar wel het eerste beeld: de bevestiging van de liefde voor mijn kinderen waar ik aldoor aan had getwijfeld…De tranen stroomden over mijn wangen….Tegelijkertijd voelde ik allerlei ballast uit mezelf opstijgen. Weg. Het was zo ontzettend intens, mooi en pijnlijk tegelijk, maar niet ondraaglijk. Later kreeg ik nog een waardevol inzicht. Dit kwam niet na een tijd nadenken en zelfdiscussies voeren. Nee. Het kwam zomaar uit het niets op een presenteerblaadje. Bam! En de manier waarop het me toe kwam en hoe logisch dat inzicht bleek, maakte dat ik er heel erg om moest lachen. Moeder Aya heeft me laten voelen hoe mijn vroege jeugd was. Wederom lag ik verschrikkelijk te janken. Ik had me nooit geborgen gevoeld…hartstikke eenzaam. En dat was ik nu aan het doorgeven aan mijn eigen kinderen. De pijn! Ik wilde zo graag iets knuffelen op dat moment, iets kleins, gewoon voor het gevoel van recht zetten…ik hoopte dat Spriet bij me zou komen. Maar toen ik opzij keek, kwam ze net bij Remko kroelen. Dat was ook goed. Toen werden het weer tranen van het lachen en van geluk! Ik heb nog lang op mijn bedje gelegen met een stevige koppijn. Maar alles was okee. Ik voelde me verlicht. Ik was overtuigd van de stelling “je krijgt wat je nodig hebt en niet meer dan je aankan”. Na een poosje werd mijn bed een gezellig theekransje. Iedereen kwam nog even gedag zeggen, de meesten middels een omhelzing en dat vond ik zo mooi….Eigenlijk heb je geen woord met elkaar gewisseld, maar toch heb je na zo””””””””””””””””n ceremonie een band…wonderlijk!
De dagen na de ceremonie voelde ik me ietwat ellendig. Onrustig ook, en dat werd erger. Ik begrijp nu zo goed het advies “wees kritisch op wie je ontmoet de eerste dagen na je ceremonie” . De verkregen beelden en inzichten waren waardevol, maar ik kon er niets zinnigs mee. Zeker niet in combinatie. Ik snapte het niet en dat frustreerde me. Na drie dagen heb ik maar eens contact gezocht met Quinne. Zij hielp me liefdevol verder en gaf me mee nog wat geduld te hebben. Ze stelde me heel erg gerust. Daar ben ik heel erg dankbaar voor. Op dag vijf kreeg ik weer hoofdpijn. Ik heb eigenlijk nooit hoofdpijn. Ik werd ook weer misselijk. Dat heb ik werkelijk nooit. En toen, het leek wel een soort mini Reis, kwamen de inzichten bij elkaar in een conclusie. Mijn gunst, wat was dat heftig! Het deed zeer, maar tegelijkertijd voelde het als een immense bevrijding. Ik wist wat ik moest doen, èn ik had er vertrouwen in dat ik het zou kunnen. Wederom jankte ik keihard, inclusief ceremonie snot… Die dag kwam er een euforie over me, zo prachtig…Een ieder die ooit kennis heeft gemaakt met Ayahuasca zal dit herkennen en aan een ander valt dit niet te omschrijven. Zelfs het intreden van de herfst en de ontzettende storm en regen deren mij niet. Ik wist van te voren dat Ayahuasca (de kijk op) mijn leven zou veranderen. Wat ik niet had verwacht, is dat ik in de eerste paar dagen van de euforie het lijden van anderen heel duidelijk kon zien. Je ziet de pijn. Maar je kunt ze niet verlichten. Dat schrijnt. Ik voel me verbondener met Rachel en Remko omdat we gezamenlijk de ceremonie hebben gedaan. Maar ik voel een grotere afstand tot de mensen om mij heen die het niet kennen. Ik heb de behoefte om méér bij Rachel en Remko te zijn, simpelweg om de herkenning. Hoewel ik ergens een grotere eenzaamheid ervaar, voel ik me ongelooflijk verrijkt.
Ik heb ook het gevoel dat dit “de introductiereis” was waarin Moeder Ayahuasca zich aan mij heeft voorgesteld met enkel haar goede intenties. Jullie liefdevolle benadering en zorgzaamheid hebben ervoor gezorgd dat ook ik dit als een waardevolle, mooie ervaring heb kunnen mee maken. Ik ben echt immens dankbaar (natte oogjes terwijl ik dit schrijf)! Iedereen zou dit mee moeten ervaren. De wereld zou er Zo Veel Beter op worden. Dankbaarheid is mijn deel!
Liefdevolle groet, Julia

PS: Ik zou graag weer een ceremonie mee maken, maar ik denk er zelfs aan om er 2 achter elkaar te doen op 22 en 23 december. Wat is jullie mening daarover? PPS: het verzenden via de gewone mail met het juiste adres wilde nog steeds niet lukken. Vandaar deze weg…:)

Lieve Quinne, Eva & Machteld & Spriet,

Ik ben geen goede schrijver, maar ik wil toch heel graag het een en ander met jullie delen.
Vijf dagen geleden heb ik mee gedaan aan mijn eerste ayahuasca ceremonie.Alle puzzelstukjes zijn nog steeds niet gevallen en elke dag komt er weer iets voorbij wat het ””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””plaatje”””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””” steeds completer maakt.
Ik wil Quinne, Eva & Machteld uit de grond van me hart en ziel bedanken, ik heb zoveel bewonderingen voor jullie, dat jullie mensen via deze weg kunnen helpen.

Mijn intenties die ik heb mogen uitspreken naar Moeder Ayahuasca zijn gehoord. Ben binnen gekomen met zo veel pijn, angst, verdriet en ellende, opgekropte woede en haat. Pijn die zo ver en diep verstopt was en ik zelf niet eens wist dat ik daar jaren mee liep. Ik heb mij hierdoor heen moeten vechten, schreeuwen en huilen. Ben door een hel gegaan maar ik heb dit moeten erkennen, voelen en zien voordat ik het los kon laten. Nooit heb ik eerder zo hard moeten vechten en uiteindelijk was het goed. Het was allemaal goed, het was eruit. Het is mijn ontnomen en ben overladen met liefde, zoveel liefde wat ik tot de dag van vandaag nog steeds van Moeder Ayahuasca mag ontvangen.Ik voel me verlost, bevrijd en zo licht als een veer.
Ik heb weer liefde mogen voelen, voelen hoe het is om weer geliefd te worden want ik had niks verkeerds gedaan en ik mag er zijn.

Ik mag van mezelf houden, ik mag mezelf in de spiegel aan kijken en zeggen dat ik van mezelf hou.Wakker worden met een hart vol liefde en rust is zo mooi, ik word wakker met een glimlach op mn gezicht en me dag is gewoon goed.

Ayahuasca heeft mijn leven 360 graden veranderd, mooiste wat mij ooit is overkomen, een gevoel dat geen woord kan beschrijven. Mijn reis wat ik de rest van me leven bij me zal dragen in me hart & ziel, kan door niemand afgepakt worden.

Dank jullie wel voor al het moois, mooie zielen zijn jullie.Ik wens jullie alvast een fijne jaarwisseling, een gezond gelukkig 2017.
En een hele dikke kus en knuffel voor Sprietje.

Veel liefs,

Imane

***********

Hoi Quinne,

Ik heb gisteren een Ayahuasca ceremonie bij jullie gedaan .Bij Eva en bij Aanton. De reis was echt zo mooi 😍 overweldigend mooi. Het was echt de moeite waard om er zo ver voor te rijden vanuit Terneuzen en ik weet wel zeker dat ik weer terug zal komen. Misschien eens een weekend. Eva en Aanton waren echt zo liefdevol gastvrij  ik voelde me echt op mijn gemak en wat een goede sfeer /energie hing er. Ik ben echt nog aan het nagenieten en zie nu hoe mooi het is en wie ik ben en van waar ik vandaan kom. Prachtig ❤ Ik ben al heel de dag nu mooie muziek luisteren. Ik zou eigenlijk willen weten van wie een bepaald nummer is. Het was een hele aparte stem en het ging over””””  magic in your hands ””””  dat de magic er nog altijd is.. het was precies op dat moment echt wat zo paste in mijn reis.  Ik wil echt zo graag dat nummer nog eens horen. Weet je welk nummer ik bedoel en zou je het anders eens aan Eva en Aanton willen vragen voor mij?

Ik wil jullie nogmaals echt bedanken voor deze fantastische ervaring.  Veel liefs Annelies en wellicht zie ik jou ook de volgende keer ..

Liefs Annelies

*************

Hoi Quinne, Eva en Machteld,

Afgelopen zondag maakte ik op de vleugels van de Ayahuasca een reis naar binnen. Mijn intentie was om mijn toekomstgerichte bronnen te hervinden: wil, zin, enthousiasme, verheugen, vitaliteit, verlangen of passie.
Zoals ik het ervaar tot nu toe, is de Ayahuasca een bezem geweest die mijn drempels en blokkades naar buiten heeft geveegd. Dat ging gepaard met een hoop stofwolken. Ik heb daardoor tijdens de reis niet veel kunnen ‘zien’, het was eenvoudigweg te mistig.Langzaam daalt het overgebleven stof neer: niet alles is naar buiten geveegd maar wel veel. Ik sta ’s ochtends op met een licht gevoel: mijn lichaam voelt niet meer zo zwaar als voorheen. Het ademen gaat makkelijker.
Ik trek de gordijnen van de slaapkamer open i.p.v. ze dicht te laten. Het zijn zo maar een paar voorbeelden van wat er anders is dan vorige week.

Dank voor deze grote schoonmaak.

Met hartelijke groet,

Janine

***********

Hoi Quinne,
We willen jou en Antoon nogmaals bedanken voor de “Hemelse” ervaring afgelopen zaterdag!
Het had niet beter kunnen zijn. Ook Lies is helemaal happy met de ervaring.
One big happy family 😉
Ik merk nou pas goed wat de Ayahuasca allemaal met je doet.
Wat je meeneemt uit de ervaring naar het dagelijkse leven.
Het is nu makkelijker om dingen los te laten en ik kan beter een keuze maken voor de dingen die goed voor mij zijn.
Ik hoef niet meer alles te doen waarvan ik dacht dat ik het moest doen.

Ik besef me nu ook dat we in wereld leven waar we de lat heel erg hoog leggen voor onszelf.
En door die lat zo hoog te leggen vergeten we te genieten van het leven en de mooie dingen om ons heen die er al zijn.
Zou je mij svp wat titels of links kunnen doorgeven van de muziek die jullie zaterdag hebben gebruikt?
Tijdens zo’n ceremonie ervaar je pas hoe belangrijk de muziek is en wat voor impact die heeft.

Het was een geweldige Reis, we komen zeker terug!

much love en tot gauw!
Marcel & Lies

Voor een uitgebreid verslag van Marcel zie:https://www.facebook.com/marcel.lahaije

***********

Beste Quinne,
Ik wil je even nog een keer bedanken.Wat een mooie ervaring en zo anders dan wat ik gewent was met de Daime. Ik voelde bij jou(jullie) zoveel zachtheid zo een mooie goddelijke energie niks drukkend of dergelijks. Ook dat je even naar me toe kwam toen ik weer op me stukje aan kwam van en nu en jij een gesprekje met me aan ging dank je Quinne dank je. Mooi dat je echt contact met me maakte het voelde super goed. En zodra ik weer wat extra centjes heb kom ik zeker nog een keer want ik denk dat bij jullie komen en daar met de Ayahuasca ga samen werken het me heel goed zou doen. Tot snel het voelde zo goed dat je zag wie ik ben en daar ook contact met maakte. Fijne dag!!!

Cinderella

***********
Hey Quinne,

Ik wil graag mijn ervaringen delen richting iedereen die overweegt aan een Ayahuasca ceremonie deel te nemen.

Enkele weken voor ik mijn eerste Ayahuasca deed had ik er nog nooit van gehoord. Maar van verschillende kanten kwam het op me af. Ik werd er als het ware naartoe getrokken. De eerste keer vond ik best spannend: de controle loslaten. Maar ik besefte dat controle in de werkelijkheid ook maar een illusie is. Het gevoel dat ik bij Innerlijke-Reis had en heb is dat van vertrouwen en dat is belangrijk als je de controle loslaat of overgeeft.

Ik heb nu zes keer gereisd en mijn meeste reizen waren mild en boden veel inzichten en ervaringen. Daar waar ik kwam voor mijn spirituele groei, daar was de belangrijkste ervaring die van zelfliefde en mijn belangrijkste les dat ik mijn schild mag afleggen en mijn hart mag laten stralen. Het fundament voor mijn spirituele zijn. Elke keer weer waren er nieuwe inzichten. De ene keer van mijn lichaam die graag heeft dat er van hem gehouden wordt en niet alleen maar gebruikt wil worden, de andere keer bijvoorbeeld hoe ik bij mijn innerlijke kracht kan komen. Het is telkens onvoorspelbaar wat je krijgt. Na mijn eerste keer dacht ik: zo””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””n mooie reis met prachtige visuele effecten en waardevolle inzichten wil ik nog wel een keer! Mijn tweede reis verliep echter heel anders. Er gebeurde eigenlijk weinig. Ik kon wel snel denken, maar dat was het wel. Tot ik pas na vele uren de controle losliet en ik fysiek zwaar op de proef werd gesteld. Ik had echter geen idee wat de boodschap was. Een dag later merkte ik dat ik om iets redelijk onbenulligs wat ik zag moest huilen. Ik had weer contact met mijn emoties die ik door verschillende gebeurtenissen niet meer had toegelaten. Niet dat ik nu “emotioneel incontinent” ben (de eerste dagen na de Ayahuasca ben ik nog behoorlijk gevoelig), maar wel dat ik veel beter voel wat er in me gebeurt.

Mijn ervaring is dat je met de Ayahuasca krijgt wat je nodig hebt en ook krijgt wat je aankan. In mijn laatste reis heb ik gehoord dat dit het was voor mij met de Ayahuasca en dat ik klaar ben voor mijn verdere reis. Ik voel ook dat ik enorm ben gegroeid, veel bewuster  en wijzer ben geworden.
Het is een bijzonder pad en als je je er echt door aangetrokken voelt, dan raad ik je aan om naar dat gevoel te luisteren. Bij Quinne en haar team heb ik veel liefde, innerlijke wijsheid en medeleven ervaren. De ceremonie is mooi en puur, zonder al te veel poespas, net als de prachtige locatie in Vierakker.

Ik ben jou Quinne, je team, de Ayahuasca en natuurlijk ook mezelf erg dankbaar voor het traject wat ik heb mogen lopen. Een reis om nooit te vergeten. De reis van de vreedzame krijger.

Liefs, John
***********

Een innerlijke reis is wat het is . De ayahuasca ervaringen met Quinne en Ayahuasca geven mij zoveel. Het geeft mij oa de mogelijkheid om op plekken te komen die diep verborgen zitten. Pijn, verdriet, wat te moeilijk is geweest om te ervaren krijg ik nu in stukjes gepresenteerd, ik ben in staat het te voelen en daardoor kan ik loslaten.Ik geef zelf yoga en beoefen elke dag mijn rituelen, hierdoor is de reis voor mij een enorme aanvulling op wat mijn diepte wens is. Zo puur mogelijk zijn zodat ik kan zijn wie ik dien te zijn in dit leven in verbinding met de natuur, mijn kracht. Naast het loslaten merk ik ook dat ik inzicht krijg in wat er belangrijk is voor mij nu. Inzicht in mentale constructies en gewoonten die mij niet langer dienen, maar ook wat ik wel kan creëren met mijn kwaliteiten.Quinne ben ik dankbaar. Zij biedt een veilige omgeving, met respect en vertrouwen laat ze mij mijn proces beleven en geeft kaders aan waar nodig. Ik voel graag de natuur tijdens de reis en beweeg vanuit een diep voelen. Zij laat onder toeziend oog gebeuren wat er op dat moment is zodat ik veilig mezelf kan overgeven. Ongelofelijk wat deze Ayahuasca ervaringen met mij doen. Dankbaar heel dankbaar! Ook voor Quinne haar humor:-)) dat is wel nodig met alles wat er loskomt.
Liefs Ingeborg

***********

Beste Quinne,

Ik vind het een hele mooie en fijne ervaring om mee te maken. De eerste week heb ik veel energie en nieuw inzichten gehad word nu ook elke dag fris en vol positieve energie wakker. Het is echt een verandering in mijn leven geweest dingen zijn veel duidelijker voor mij geworden, vooral toen ik een psychose gehad heb wat voor mij niet zo voelde. Heb er een hele hoop over te vertellen maar weet niet waar ik kan beginnen. Ga nu meer op mijn gevoel af dat brengt me bij mooie dingen.

Ben heel blij dat ik het bij innerlijke reis heb mogen doen, wil de jou en de begeleiding bedanken voor het warme ontvangst, de fijne zorg en de heerlijk maaltijd na de ceremonie. Dankjewel

Zou je mijn een paar titels of artiesten door willen sturen van muziek dat tijdens de ceremonie gedraaid werd.

Zonnige groetjes Boy

***********

Goede avond lieve Quinne,
Wat heb ik genoten afgelopen zaterdag van de Ayahuasca ceremonie.
Een mooie reis naar mijn diepste kern, waarbij in veel inzichten heb gekregen.
Het was zo wonderbaarlijk om te ontdekken dat ik het gevoel had dat ik ongelofelijk moest braken. Dat lukt in helemaal niet, waardoor ik ontdekte dat ik ook daar controle op uitoefende en inwendig zei, dat ik echt de controle los wilde laten…………. Het duurde een tijdje en ineens kreeg ik het gevoel dat alles er uit kwam, waarbij ik beelden kreeg van draken en monsters die ik uit kotste. Daarna in het emmertje (dat ik innig omhelsde op dat moment) keek en tot mijn verbazing zag dat het emmertje helemaal leeg was. “Niets?” dacht ik verbaasd en tegelijk besefte ik dat dit mijn patroon is. Op dat moment hoorde ik in de muziek het woord “illusion” en besefte ik dat ik de dingen groter maak dan ze zijn. Loslaten en accepteren wat er is, deze zin herhaalde zich alsmaar.
Ondertussen zag ik nog steeds hele mooie beelden van caleidoscopen, zo mooi en zo intens van kleur, afgewisseld met helder violet licht en wit licht.
Mijn 3e oog voelde heel aanwezig en deed “bijna” zeer (dit heeft tot de volgende ochtend geduurd)..
Ik heb het “licht” gezien, ben opnieuw geboren, heb een inwijding gehad en complete stilte gevoeld.
Nu 3 dagen later kan ik alleen maar zeggen dat ik nog nooit zoveel rust heb gevoeld in mijn hoofd.
Ik voel me rustig en vredig, accepteer dat ik ook stil mag zitten en even niets hoef te doen.
Tegelijkertijd voel ik me ook heel helder.
Een enorm dank je wel voor Eva en jou voor de fantastische begeleiding, ik voelde me echt gesteund.
Op een of andere manier voel ik dat ik nog een keer mag deel gaan nemen, wanneer, geen idee en dat hoeft niet.
Een hartelijke groet, Rianne

***********

Lieve Quinne,
Ik ben opnieuw geboren. Ik ben jullie zo dankbaar dat ik dit kadootje mocht ontvangen. Ik voel zo veel vrede en happiness dat ik wel kan janken. Ik ben bevrijd van t juk dat op mijn schouders ruste. Mijn dank is zo groot. Engelen zijn jullie. Dankje wel Ayahuasca en tot een weerzien.
Lieve groetjes Sietse.

***********

Goedemorgen Quinne,
Ik ben weer geland :). Heb nog een tijdje rondgezweefd en ben uiteindelijk in slaap gevallen. Wat een bijzondere ervaring was het. Ik ga als een nieuw mens het leven in!Ik wilde je nog hartelijk bedanken voor de goede zorgen. Dat heeft me enorm geholpen! Ik hoop dat je nog veel mensen mag begeleiden.
Liefs,

Jamie

***********
Mijn ervaring:
Samen met iemand anders werd ik opgehaald door Antoon van station Zutphen. Ik heb braaf twee weken sober geleefd en dat opgevoerd naar de ceremonie toe. Ik voelde me sereen. Ik had een koffertje bij me met twee setjes witte kleding, een handdoek, water, opschrijfboekje. Misschien wat overdreven, maar voorbereid was ik, geestelijk en lichamelijk.
We kwamen aan bij een oude boerderij, als in de keuken van saartje zat er een groep onbekenden aan tafel. Ik voelde een lichte spanning in de lucht. Voor een aantal was het net als ik de eerste keer. Ik kleedde me om in mijn witte pakjes en kreeg een kop thee. Thee is fijn…
Er werd uitleg gegeven over wat er ging gebeuren en wat je kon verwachten. Ik heb me suf gelezen, al jaren. Maar ik luisterde aandachtig, me afvragend wat er met mij zou gaan gebeuren. Ik heb geen problemen met overgave, en bijna geen angsten. Nieuwsgierig en onwennig. De bittere drank tot mij genomen sprak ik mijn intentie uit.
Het is mij nogal eens gebeurd in mijn leven dat ik goed was voor mensen die zich later met weinig reden tegen mij keerde. Het leven drukt mij nogal eens in de vecht en verdedigingshoek. Dit terwijl ik denk dat het leven bedoeld is een beter mens van mij te maken. Dus, why??? Al snel na het innemen van de Ayahuasca voelde ik verandering. Het was alsof mijn beide handen werden vastgehouden, ik voelde een intens geluksgevoel en zag een Quan Yin/ Maria verschijning in de lucht. Interessant. Daarna verdween ik in een soort caleidoscopische wereld van chinesche draken, hindoe goden en figuren in prachtige kleuren. De muziek was bijna voelbaar, ik zag de mensen die het zongen duidelijk voor me. Ik was me bewust van mijn omgeving. Ik hoorde mensen huilen, zag mensen uitzinnig dansen, een beetje in paniek raken soms ook. Voor iedereen was zorg en aandacht. Ik heb antwoord gehad op mijn vraag. Er werd gezegd, door wie weet ik niet. Dat ik niet moest opgeven proberen een engel te worden. Tegenslag maakt je een sterkere engel, geef niet op. Er werd gezegd, je denkt van niet, maar je bent al een engel. Ik zag mijzelf met witte vleugels. Ik denk inderdaad dat ik verre van een engel ben, al probeer ik wel zo goed mogelijk te leven. Daarna zei iets :”Eet niet zoveel troep!”, ok…minder chocolade dan maar, wat beter voor mijzelf zorgen. Een tweede ronde wilde ik niet, ik had inmiddels flink overgegeven in mijn emmertje. Ik vond het prettig voorzichtig bij te komen. Na vier uur stapte ik van mijn bedje en wandelde de Saartje keuken in. Daar zaten al wat mensen, even mee gesproken over de reis en de ervaringen. Heel verschillend wat iedereen gekregen had. Toen ik de ruimte van de ceremonie inkeek zag ik dat er achter me een soort Quan Yin/ Maria beeld stond op hoogte van de verschijning aan de andere kant. Die had ik niet gezien want dat was achter me. Best raar.

De zorg was perfect, ik ben blij dat ik mijn eerste reis daar heb kunnen maken. Als ik ooit zou overwegen weer te gaan zou ik het weer daar doen.

Jacqueline
***********

Lieve bijzondere Quinne,
Gisteren bij je wezen Reizen op de lokatie Vierakker. Binnen stappen en je gelijk thuis voelen, wat een prachtig warm welkom. Gezellig met iedereen die binnen druppelde, een bakkie thee en een praatje.Vervolgens van jou een duidelijk verhaal over hoe de dag eruit zou gaan zien in grote lijnen…. Tja haha das niet te voorspellen, wat een dag en wat een beleving ik heb een reis in het nu, maar ook ver in mijn verleden gemaakt. Tal van wegen en bergen bewandelt, mooie maar ook hele lastige. Het heeft me veel gebracht en laten zien. Op deze manier had ik nog geen kennis met de Ayahuasca gemaakt. Mijn ervaringen in de kerk waren prima maar dit gaat veel verder.Ik ben er heel erg blij mee deze weg ingeslagen te zijn met jouw bezielende toewijding. Een woord van dank ook naar Eva en Antoon voor jullie hulp tijdens alle processen, en vooral ook voor de liefde die jullie daarbij geven. Tot slot de groep voor mij allemaal vreemden, maar heb t erg goed gehad met jullie.
Lieve Quinne, Ik denk dat dit mijn pad is, en ik graag hiermee verder ga.

Frank

***********

Lieve bijzondere Quinne,
Wat een bijzonder, mooi, uniek en liefdevol weekend heb ik mogen meemaken.
Zo dankbaar voor deze ervaring.
Je bent echt een kanjer en hebt mijn leven echt weer kleur gegeven.
Daar kan ik je nooit genoeg voor bedanken lieverd.
Je had nog wat tips en tops voor me (kaartjes welke ik over mijn hand kon wrijven).
Muziek ” Mantra””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””s etc. Ik ben echt een nieuwe weg ingeslagen en het voelt heerlijk.
Wanneer denk je dat het verstandig is om weer een ceremonie bij te wonen.
Ik ben er nog lang niet maar ik heb me al jaren niet meer zo gevoelt en het voelt heerlijk.
Ik hoop jou en natuurlijk Eva en Antoon snel weer eens te zien.
Liefs en een dikke x Jiska

***********

Hoi Quinne,
Zoals ik je beloofde zou ik je een mail sturen. Oh ik weet niet waar ik moet beginnen maar ik wil jou nogmaals vanuit het diepste van mijn hart bedanken hoe jij mij heb begeleid. Ik krijg nu steeds meer stukken terug van tijdens de reis en oh wat was ik erg. Ik kon me mond gewoon niet houden. Zo ontzettend mooi en zoveel liefde gevoeld en ook de hel ervaren. Ik kon niet meer normaal doen en je zal het niet geloven maar ik ben altijd stil en op de achtergrond in groepen mensen. Ik kan nog hele verhalen vertellen maar ik wilde je gewoon heel erg bedanken. Ik ben herboren en zo ontzettend gelukkig!
Heel veel liefs Gerben

***********

Lieve Quinne,

wow, wat een week heb ik beleefd. Het begon natuurlijk vorige week zaterdag toen ik bij jullie in Vierakker aankwam. Direct voelde het goed en veilig. Jouw verhaal stelde me gerust en liet me ontspannen.
Nog steeds kijk ik met veel dankbaarheid terug op mijn eerste ervaring met ayahuasca. Het was mooi, maar nodig, was steeds de mantra die ik bleef herhalen. En zo voelde het ook. Heftig, dat wel, maar veel emoties en patronen die ik lange tijd niet binnen heb durven laten komen en niet naar heb willen kijken. Wat een opluchting om daaraan te werken nu. Ik voel me zeker tien kilo lichter…:-). Ik wil je oprecht bedanken voor je aandacht, geruststellende woorden en arm om me heen tijdens de moeilijke momenten.

Op weg naar huis was een combinatie van energie, dankbaarheid, liefde en wijsheid. echt heel prachtig. En die kracht voel ik nog steeds, ook al is het weer wat aardser. Mensen om me heen zien dat ik straal!

Direct al gebeurde er ook dingen, deed ik dingen, als vanzelf. Zo heb ik met mijn vader en zusje gepraat over de dood van mijn moeder. ik merkte dat ik ook hun verdriet wilde dragen. Als oudste dochter en grote zus heb ik in het verleden alles willen regelen en oplossen, maar ik heb ingezien dat dat niet kan en niet goed is voor ons allemaal.

Ook zie ik nu heel helder waarom ik niet op mijn plek zit in mijn baan. Wat me tegenstaat en niet past bij mij. Eerder liet ik het gebeuren en wuifde ik mijn ongenoegen weg, maar vandaag heb ik zaken uitgesproken en heel dichtbij mezelf gebleven, niet bang voor een afwijzing, wat een heerlijk gevoel!

Kortom, wat een fijne inzichten waarbij ik mezelf, met alle vertrouwen, kan gebruiken als gereedschap. En door de muziek te draaien van tijdens de reis, kan ik even terug in die heerlijke cocoon van de reis.

Zeker kom ik nog een keer bij jullie terug, maar eerst ga ik de komende maanden aan de slag met al het moois dat ik heb ervaren, gezien, beleefd en gevoeld. Dank je wel nogmaals, het is een dag geweest die ik nooit meer zal, wil en kan vergeten

Tot later dit jaar
Warme groeten
Anouk

***********

Hoi Quinne,
Ik wil je laten weten hoe het met me verlopen is de afgelopen weken. Op 30 april was ik bij de ceremonie en had nogal last van katerverschijnselen. Ik had hoge verwachtingen en hoopte misschien wel op een wonder. Ook de verwachte beelden (jouw draakjes enzo) en inzichten heb ik niet ervaren. Om eerlijk te zijn was ik direct na afloop wat teleurgesteld.
Maar…
Het heeft een tijdje geduurd voor ik doorhad wat er gebeurde. Achteraf voel ik wat het met me gedaan heeft. De afgelopen weken zit ik beter in mijn vel dan lange tijd. Wat ik eigenlijk na de ceremonie al merkte maar nog niet besefte was dat ik erg ontspannen was, vooral mijn middenrif was ontspannen, iets wat verbonden is met mijn angst. Volgens mij heb ik een deel van mijn angst losgelaten en meer vertrouwen in het leven gekregen. Ik heb de laatste weken veel stappen gezet wat ook mijn omgeving opvalt. Het lijkt alsof de kwartjes makkelijker vallen en ik zie de verbanden sneller. Iets wat voorheen uren therapie kostte. Dus ik ben erg blij met de resultaten en het gaat erg goed met me!
Ik kom zeker nog een keer terug bij jullie, waarschijnlijk in juli.
Groetjes,
Jan

***********

Beste Quinne, Eva & Greet,
Ten eerste wil ik je hartelijk bedanken voor de hele ervaring en de mogelijkheid hiervan, het was zo verlichtend en een eyeopener in vele opzichten.
Het heeft me het hele weekend geduurd om weer te aarden, ik voelde me zo anders, onbezorgd en fijn, ik heb er ook aardig van genoten van dat fijne gevoel, dat had ik een hele lange tijd al niet meer gevoelt, dat had ik ook even nodig.
De Ayahuasca heeft en laat me nog steeds veel over mezelf zien, waar ik echt wat mee moet en nu ook kan doen.
Tevens heeft het ook een groot gedeelte van mijn boosheid en verdriet weggenomen, het was er gewoon niet meer, waardoor ik mezelf een heel end lichter voel.
Wat ook geweldig is, is dat ik niet meer kan roken, ook al steek ik een peuk op en nam ik een hijs, ging het er weer net zo hard uit. 
Op het moment dat ik me er bij neer legde dat roken mij gewoon ziek maakt en dat ik er mee moet stoppen, was het over, het gat in mijn hart is gevuld,  de verlangens om dat te vullen waren er niet meer, dus roken is overbodig geworden.
De intense liefde die ik toen ervaarde, die ik in mijn leven miste heeft veel geheeld, zowel op spiritueel als op lichamelijk vlak.
Maar, ik merk dat ik net begin, er staat nog heel wat te doen, heel wat barrières die nog staan, die om moeten.
Nu heb ik eindelijk de kracht die ik zocht om het roer om te gooien, gezond te willen leven en van mijn Bechterew af te komen.
Dankzij de Ayahuasca en jullie als geweldige begeleiders.
Vrijdag wou ik op een één of andere manier kenbaar maken hoe dankbaar ik ben, in de fysieke staat is dat nog heel moeilijk voor me, dus ik voelde me een beetje schuldig dat ik het niet kon overbrengen, in mijn hart ben ik jullie zeer dankbaar en ik hoop dat ik het zo een beetje heb kunnen overbrengen.
Ook miste ik Greet heel erg toen ze weg was, maar ik dacht te herinneren dat tijdens de ceremonie zij afscheid nam met dubbelgevouwen handen en dat beeld bleef heel sterk hangen, telkens als ik er aan denk ga ik tranen, ook al was ze er niet de hele tijd, ik vond het heel fijn dat ze er was.
Nogmaals hartelijk dank voor alle zorgen en liefde en ga zo door met het goede werk!!
Groetjes,
Ralph

***********

Hoi Quinne,

Bedankt voor het mogelijk maken van een geweldige ervaring!Ik raak er niet over uitgepraat, wil, nee moet het gewoon delen.Greet heeft het fantastisch gedaan, ze heeft me een gevoel van geborgenheid en veiligheid gegeven waardoor ik me volledig op de ceremonie kon richten.Volgens mij ben ik ook heel diep in mezelf gegaan. Ik had moeite om terug te komen in deze realiteit.(grinnik)Maar ik was er ook klaar voor en jij hebt ook goed aan gevoeld dát het zo was.Ik heb ook zó moeten lachen en grinniken  om de inrichting van de ruimte.Ik zei nog tegen Greet, volgens mij heeft Quinne een aparte Ayahuasca sessie gedaan om te bepalen: hoe kan ik deze ruimte het beste inrichten.Ik zei ook tegen haar over het schilderij aan de muur tegenover het bed: ze heeft een duivels lachje. Maar nu denk ik nee het is niet duivels maar ze heeft een ondeugend lachje.Hoe dan ook, het is je voortreffelijk gelukt met de schilderijen, beeldjes en spreuken.Maar Quinne, wat ik je wilde vragen is: de muziek die werd gespeeld tijdens de ceremonie, wie was dat en hoe kan ik aan deze muziek komen?

Kortom, is dit voor herhaling vatbaar?: Absoluut!!

Groetjes,

René

***********

Hallo Quinne, Ik wilde jullie nog even enorm bedanken voor de goede sessie onlangs!.Het was voor mij eigenlijk vooral gewoon een zalige beleving. Maar daardoor niet minder belangrijk en leerzaam voor mij. Integendeel.Voor mij was het onder anderen een enorme les in de helende kracht van zelfexpressie. Haha nou je hebt het gemerkt, ik lag daar kronkelend in mn blote buik te roepen. Ik hoop niet dat ik al te veel overlast heb veroorzaakt? Ik had weinig keuze, maar die onaangepaste expressie is heel goed geweest voor mij; aanpassen aan mijn omgeving is een grote blokkade voor mijn energie, zo heb ik gemerkt. Dit samen met de les: ALLES is goed, verwelkom alles wat er is heeft bij mij voor veel ontspanning gezorgd in mijn geest en lijf. En nog steeds doe ik dansjes op straat als ik daar zin in heb 🙂 Ik heb een ongekende rust leren kennen.Jullie begeleiding was erg fijn. Niet betuttelend. Fijn ook dat ik de dosis heb mogen krijgen die ik kreeg. Het was precies goed 🙂 Hoe heftig het op een gegeven moment ook was, het was erg mooi. Nog een laatste mooie herinnering: Dat ik zo machtig hard ging en dan soms even omhoog keek en dan jou zag zitten die heel rustig waakte. Dat voelde zo fijn, dan moest ik altijd glimlachen. Aandachtige begeleiding.Nou, kortom: bedankt!.Tot een volgende keer.Hartelijke groet,

Lukas

***********
Dag Quinne, Ik wil je bedanken voor de lieve zorg afgelopen zaterdag.Je bent echt een bijzonder mens.Het was een bijzondere ervaring, vooral dankzij jou. Aanvankelijk was ik achterdochtig en bang, maar nu voel ik me vrij en gelukkiger, hoewel ieder moment nog door mijn hoofd spookt.Bizar. Even laten bezinken en sparen en dan kom ik een keer terug om onbevangener de reis nogmaals te beleven.
Liefs
Yvonne

***********

Hoi Quinne,
Het gaat goed met mij! Zondagnacht heb ik inderdaad niet veel geslapen. Ik realiseerde me toen wel dat de ceremonie de locomotief was, en dat er daarna nog een heleboel wagonnetjes achteraan kwamen. Ik kon heel helder denken als het ging om levensvragen, en dat ging maandag door. Ik kon mezelf vragen: wat zal ik nu eens gaan onderzoeken? En dan kwamen de antwoorden vanzelf. Het praktische denken en handelen ging wat minder vlot, haha. Maar dinsdag was ik helemaal geland. Afgelopen nachten ook heerlijk geslapen.
Mijn reis was vooral een herhaling en samenvatting van alles wat ik de afgelopen jaren geleerd heb maar me nog niet eigen heb gemaakt. En een bevestiging dat ik goed op weg ben maar dat ik nog veel oefening nodig heb met de gewone dingen van het leven. Me letterlijk en figuurlijk neer moet leren leggen (dat is ook wat de Fibromyalgie me te leren heeft). Dat is erg moeilijk voor mij, ik vind het al gauw saai en ben niet zo geduldig van aard, maar met deze bevestiging wil ik het wel aan gaan. Op een gegeven moment zag ik een scherm zoals je dat wel bij festivals ziet, met daarachter een prachtig donkerblauwe lucht met paars/roze vegen, dat was precies wat ik zocht. Maar ik hoorde ook: ”maar daar  mag jij nog niet achter kijken!”. En toen dacht ik: oké, het komt dus nog! Dat gaf me hoop.
De dingen die ik hoorde en zag waren overigens net als in het dag bewustzijn, beelden die je wel eens krijgt bij een gedachte (ik ben een echte beelddenker) en gedachten die je als zinnen hoort in je hoofd. Ik ben ook niet helemaal weg geweest, had nog besef van tijd. Toch had ik absoluut geen behoefte aan een tweede ronde. Maar ook dat alles hoort helemaal bij de boodschap die ik heb gekregen. Het is genoeg zo, al moet ik mijn ongeduldige hoofd dat telkens blijven zeggen.
Van de ontlading van verdriet was ik zelf niet zo onder de indruk. Ik heb al zooo veel gehuild afgelopen jaren! Blijkbaar moest er toch nog veel uit. Al ging het de tweede keer over iets nieuws. Ik kreeg het besef dat onze hond is begonnen aan zijn stervensproces. Toen ik thuis wegreed had ik al zorgen omdat hij zich (weer) niet goed voelde en wat we daar nou weer mee zouden moeten doen. We hebben al zoveel gedokterd en hij is panisch voor de dierenarts. Tijdens de ceremonie besefte ik dat we niet zoveel hoeven te doen omdat dit de natuurlijke gang van zaken is. Dat was heel heftig! Heel fijn dat je toen bij me kwam liggen want dat was precies wat ik nodig had. Erg knap dat je dat aan hebt gevoeld want ik durfde/kon er niet om vragen.
Al met al ben ik heel blij dat ik het heb gedaan en dat ik bij jullie terecht ben gekomen en ik kom zeker nog eens terug als de tijd rijp voelt. Ik hoor graag je reactie op mijn reis.
Veel liefs, ook voor Greet en Antoon,
Phil

***********

Beste Quinne
Ik heb ondertussen alles een beetje kunnen laten bezinken na de ceremonie van 13 mei en vond het gepast om toch nog even een reactie sturen om jou, Eva en Greet alle drie nogmaals te bedanken. Wetende dat er 3 engelen waakten over ons gedurende onze innerlijke reis gaf mij zeker een vertrouwd en veilig gevoel gedurende de ceremonie :). Het was een bijzondere ervaring die achteraf gezien eigenlijk veel langer had mogen duren.
Ik denk dat ik mijn persoonlijke vraag (wie ben ik werkelijk) en intentie wel beantwoord zijn nu, het bevestigde in ieder geval mijn al bestaande perspectief op het leven. Echter was het ervaren van de zogenaamde ””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””ego-dood”””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””” toch een hele confronterende ervaring op zich waardoor ik de reis in het begin best heftig ervoer. Zo snel ik me mee liet voeren en overgaf werd de rest van de reis vervolgens een kosmische en liefdevolle ervaring met de wereld om me heen waarbij mijn zintuigen op steroïden leken los te gaan..

Wellicht dat ik in de toekomst nog is langskom om nieuwe antwoorden te mogen vinden. Ik zal jullie in ieder geval bij geïnteresseerden van harte aanbevelen.
Robin

***********

Goedemorgen Quinne,
het is nu, bij schrijven, 12.30 en ik weet dat je{jullie) vandaag wederom een aantal zielen gaan begeleiden op een stukje van hun levenspad. ik wil bij deze even benadrukken dat ik bijzonder veel respect voor je hebt, hoe je alles in goede banen leid, een jongen die hartverscheurend op je schoot ligt te huilen en die je liefdevol troost bied en hem ruimte geeft om alles te laten stromen,vervolgens een dame die er even helemaal mee klaar is en die je dan weer enigzins rustig kan krijgen en dan ook nog oog hebben voor de andere reizigers, of er nog ergens een helpende energie nodig is.en dan ook nog na de ceremonie telefonisch of per mail verder de helpende hand te bieden.je bent ,vind ik, echt een super lichtwerker, een hele oude ziel die al een heleboel heeft ervaren en uit die ervaring kan putten om de mensen in hun processen te begeleiden omdat je helemaal begrijpt waar ze in zitten. zo, dat wilde ik graag tegen je zeggen. ik wil je graag nog proberen iets van mijn reis te vertellen, tot zover ik het kan verwoorden althans.je had gelijk toen je zei dat iedere reis anders is. ik had mijn intentie gezet om mijn dieptes te verkennen, zo diep als mogelijk was, diep was het zeker maar ging compleet anders als ik ervan verwacht had. wat achteraf veel belangrijker bleek was de vraag die ik mezelf en anderen al veel gesteld hebt in het verleden, heb ik vrijdagavond ook nog gedaan en in het begin van de reis nl : hoe komt het dat ik vaak van die koude handen en voeten hebt,zelfs midden in de zomer met 30 graden is dat soms zo.ik heb geleerd tijdens de reis ,ervaren, gevoeld, (heel dankbaar voor) dat ik met mijn aanwezigheid, mijn zielskracht als het zo te noemen is, meer buiten mijn lichaam ben, ik fladder overal rond het liefst in de lichtsferen, dan dat ik in mijn lichaam verkeer.de reden waarom weet ik nog niet, zal zeker nog komen als ik mijn rugzak weer wat verder heb geleegd.vandaar dat ik tegen je zei dat het een lichamelijk iets was en ook vrij snel weer wat ayahuasca wilde, ik wilde mijn intentie gaan ervaren, mijn dieptes ervaren wat zich, in mijn beleving, buiten mijn lichaam afspeelt maar ik bleef vastzitten in mijn lichaam, heb veel contact gemaakt met mijn lichaam met de handen op mijn hart, buik, schouders, voorhoofd.eerst met tegenzin, maar inderdaad, zoals je al zei, weerstand gaat niet werken, toen ik me kon overgeven aan alles wat er was begon heel mijn lichaam te gonzen, ik voelde de energie door al mijn meredianen stromen, handen en voeten die regelmatig zo koud zijn, waren een en al bruisende energie, super heel geweldig.dat ging zo door, ik weet niet hoe lang, tot ik moest overgeven, wat ik heel lang had uitgehouden vond ik vergeleken met de vorige keer.daarna kwam ik meer in een ontspanningsfase en kwamen de inzichten binnen, ik heb ook veel last gehad van hoofdpijn, mijn kruinchakra stond ver open denk ik? een van de inzichten is dus dat ik met mijn zielskracht meer mijn lichaam moet beleven, dat alles dan gaat stromen.ik ervaarde mijn lichaam altijd als een strak harnas waar ik me slecht in kon bewegen, wilde wat losser in mijn harnas komen,niet beseffende dat als je je lichaam gaat bewonen, ervaren, vullen met zielskracht, dat die ruimte er vanzelf komt, stapje voor stapje. ik kan geen stapjes overslaan.en deze reis was een inleiding naar de aya zesdaagse die ik in augustus ga ervaren en beleven.ik zie daar best wel tegenop maar ik wil mijn angsten zo goed als ik kan onder ogen komen.het programma heeft tot doel om al je poorten te verkennen en waar mogelijk te openen, het schijnen er 8 te zijn, ik was dan ook bijzonder verrast dat je ons een stukje vertelde over je eigen ervaring met je poortwachter, de grote vuurspuwende draak waar je eerst heel bang voor was maar na enig doorzetten een lief draakje bleek te zijn, jouw ervaring sterkt mij weer voor die week in augustus, dat ik op het goede pad zit, nog bedankt daarvoor. verder heb ik veel gefluister en geroezemoes gehoord, ik dacht dat het van de medereizigers kwam of van jullie op de bank maar wat niet zo bleek te zijn toen ik even rondkeek.en, ook heel bijzonder, ik rook bij vlagen een hele sterke, zoete lucht.ik had eigenlijk het idee dat je iets van wierrook of geurkaarsjes aan had gestoken, maar toen ik vannacht wakker werd en vanmorgen vroeg weer rook ik precies dezelfde lucht. nu is het zo dat toen jolanda(mijn vrouw) pas overleden was heeft de toenmalige vriendin van een goede vriend van mij via een medium contact opgenomen met jolanda en jolanda vertelde dat als ze in de buurt was ze dat zou laten merken door het verspreiden van een zoete lucht.ik heb ze niet gezien, zoals in mijn vorige reis maar dit vind ik ook heel bijzonder. goed quinne, dat was het in een notendop.blij dat ik het met je kan delen en kijk alweer uit naar mijn volgende reis bij jullie, de zesdaagse is, voel ik, belangerijk voor een stukje of stuk in mijn ontwikkeling, word ook heel druk met mensen uit nederland en het buitenland dus de ervaring met de dame gisteren die er helemaal klaar mee was is waarschijnlijk een voorbode, de zesdaagse kunnen gemiddeld 80 mensen bevatten dus dat word wat. maar mijn hart blijft bij jullie ,ik wil met een zekere regelmaat de vierakker blijven bezoeken, het voelt al een beetje als thuis komen. ik vind jouw playlist heel mooi en zou hem hier thuis niet willen hebben, puur omdat de magie er dan een beetje vanaf gaat als ik het thuis zou beluisteren(mijn ervaring) maar ik heb er 1 nummer van gekopieerd.dat nummer kwam bij mijn vorige reis voorbij en heb ik gisteren weer 2 keer gehoord,geweldig mooi, het nummer heet: i am the light of my soul i am i am i am.  tot ziens Quinne, warme groet Marcel.

***********

Hallo Quinne,
Ik wil je bedanken voor de ervaring die ik mocht meemaken. Ik snap niet waarom het komt dat toen je bij me zat en me vast hield ik meerdere malen wel aansluiting vond met waar ik naar toe wilde. Is dat iets wat je vaker meemaakt? Vandaag heb ik uitgevoerd wat ik ontdekt heb tijdens mijn reis en daar ben ik heel trots op.Mijn reis was een gevecht, maar na dat gevecht ontstond er een enorme mooie vrijheid inlicht waarbij ik op dat moment bovenstaand inzicht had. Dat was puur liefde en het inzicht hoe ik ook met mijn situatie om kon gaan. Het was wat ik niet voorzien en bedacht had van te voren. Voor mij is het nu weer duidelijk dat ik mijn natuurlijke vechtlust soms moet parkeren en liefde meer ruimte moet geven, dat kan ik verder ontwikkelen.Groet,
Jan

***********

Hey Quinne,
Wat een bijzondere reis is/was dit! Weet je nog dat ik het had over “de reis van een held” en het stappen door de poort met de wachters? Vanmorgen kwam even een flink aha-moment, toen ik mijn oudste zoon vertelde over wat ik zondag heb gedaan. Ik koos er tijdens mijn reis twee keer voor om bewust mijn angst op te zoeken. Beide keren bleek die angst een illusie te zijn. De eerste keer smolten de zwaarden van mijn belagers in de warmte van mijn liefde en de tweede keer bleek de grauwe sluier waar ik naartoe stapte slechts een illusie te zijn.Erg blij mee! Geeft me veel meer vertrouwen om mezelf op werkgebied te manifesteren (daarin hield ik mezelf vanuit angst tegen).Vanavond dus workshop “de reis van een held” van Tijn Touber. In aanloop naar de Ayahuasca zag ik een indiaanse uit zuid-Amerika (was een half jaar geleden ook bij me geweest, toen had ik nog niet van Ayahuasca gehoord), die momenteel als gids bij me is, die middels gouden munten als  stapstenen mijn weg aangaf. Mij benieuwen of ik bij “de reis van de held” zo””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””n stapsteen mag zien.😉Groeten en je bent een echte schat!

John

***********

Lieve Quinne,

Afgelopen maandag heb je mij begeleid bij mijn eerste Ayahuasca reis.
Ik wil je enorm bedanken voor al je steun en liefdevolle begeleiding.
Ik heb mij tijdens mijn reis voortdurend veilig gevoeld, ondanks al het verdriet en de woede die los kwam.
Wat een bijzonder mooie vrouw ben jij. Zoveel ervaring, rust en vertrouwen straalde je uit. Voor mij was je echt een enorme steun!

Dinsdag was ik heel slap en wist ik nog niet zo goed wat ik nu van de reis vond. Vandaag merk ik het enorme verschil. Als ik in de spiegel kijk zie ik een compleet andere vrouw. Minder verdriet en angst in mijn ogen en voor het eerst sinds jaren zo dichtbij mijzelf.
Ik voel mij zoveel lichter en vrij. Ik heb weer zin in het leven. Ik heb een heerlijke lach op mijn gezicht en voel mij jaren jonger. En nog steeds komen er allerlei inzichten bij mij binnen. Wauw wat een reis!

Dank je wel voor al je aandacht, licht en liefde. Ik merk dat ik je niet genoeg kan bedanken in woorden dus stuur ik met deze mail liefde en licht mee voor jou. XXX
Zou je namens mij ook Greet willen bedanken. Geef haar namens mij ook vooral een liefdevolle knuffel.

En ik ben toch erg benieuwd hoe jouw lekkere luchtje heet. Helaas ben ik ergens het monstertje kwijt geraakt. Ik denk dat het uit mijn joggingbroek is gegleden. En ik zou graag het luchtje willen kopen als aandenken aan deze mooie reis.
Heel veel plezier en succes met al het mooie werk dat je doet!

Heel veel liefs en een dikke knuffel van Bianca

***********

Lieve Quinne,
Ik wil jullie bedanken voor deze geweldige ervaring. Ik heb me veilig, gesteund gevoeld en alles wat er was mocht er zijn. Ik twijfelde al heel lang of ik een Ayahuasca ritueel wou gaan doen, was angstig voor wat er zou komen.Vanaf de ceremonie voel ik mij lichter en positiever! Ik ben zo blij dat ik het gedaan heb.Liefs en tot snel,

Petra

***********

Lieve Quinne,
Wat een genoegen te zien hoe jij de groep begeleid. Je hebt een prachtige ziel en het is heel duidelijk hoe groot je hart is en hoeveel je van mensen houdt. Ik heb zoveel liefde ervaren.Dank voor deze prachtige ervaring,

Mike

***********

Lieve Quinne,
Ik wil je laten weten hoe blij ik ben dat ik op reis ben geweest en dat ik die reis bij jullie gestart ben.
Meerdere keren vroegen jullie mij  waarom ik was  gekomen.
Ik merkte dat ik daar geen eenduidig antwoord op had, ik voelde me erg emotioneel
en nog voor ik op mijn matrasje belande stroomde de tranen over mijn wangen.
Nu weet ik waarom ik gekomen was: verdriet. En de intentie om los te laten.
Nu ik  het tot 1 woord kan herleiden weet ik het beter te plaatsen en te begrijpen.
Ondanks alle muziek en de levendige droomwereld bleef ik maar denken, vooral over het heden.
Wat overigens zeer verhelderend werkte, zo helder en zo waarachtig,
waarna ik het als “dat is eigenlijk logisch” bestempelde en niet echt meer kan herinneren.
Ik was op zoek naar stilte in de zaal en vooral in m’n hoofd. Die stilte heb ik toen gekregen,
In de vorm van het Mantra…..     Om Gum Ganapatayei Namaha     …..Alleen de eerste klanken en het ritme
kon ik toen ik thuis kwam nog herinneren,  maar gisteren heb ik het eindelijk gevonden: The Removing Of Obstacles.
Het had niet treffender kunnen zijn.
Dit is precies wat ik ervaren heb, meer had ik niet kunnen wensen, en daarvoor wil ik je danken.
Don

***********

Complete Destruction of my Identity
So I let go of it all, my need for more, my identity, my pride, wounds I’ve had since early childhood and that is how she killed my ego. Driving to Holland last night I had no expectations what so ever. I was even doubting if I would have an experience. I had not slept for days and the drive was tougher that usual. Something had changed from being excited about the coming experience to seeing it as a job that needs to be done. I had no idea about how hard the work would with be…
Except for the usual fasting the day before I had not done any preparations but I tried a few new things. After sleeping a couple of hours in the cold car I went for a run just before the ceremony. I wanted to feel calmer going into it and decided to have some Reishi an hour before. Reishi helps with the inner peace.
I wasn’t excited about this ceremony, it was just work that needed doing. Like in most ceremonies we were asked to state our intentions for the ceremony. I asked to be given what I needed. I didn’t want to leave anything to chance this time so I asked for a big one. Thanks to my openness about my journey I was trusted with big glass of the fascinating brew. I barely got to lay down after having the DMT before the convulsions started. I got what I wanted, it was really bad this time; bad in a good way.
I have been afraid that I was just finding something new to get addicted to. What I experienced yesterday changed all that…I really can’t find my words right now. It was so brutally intense I can’t discern the details. I was so overwhelmed by everything. The visions, the feelings, letting old wounds finally heal.
I purged good this time and I now know what people mean with anego death but let me take it from the beginning.
So I laid down to enjoy the ride having no feelings or expectations what so ever. I came up quickly this time. I had convulsions throughout the entire body. Since this is the year of honesty I shall be honest and say that I have been worried about the intensity in which I’ve been pursuing this inner journey. I have been afraid that I was just finding something new to get addicted to. What I experienced yesterday changed all that…
The experience could be described as taking all the recreational drugs I have had previously but at the same time and trying to stay alive. It was so extreme; I just kept on convulsing. For every convulsion I let go of something I no longer have need to hold on to.
I was staring at the bucket most of this journey. I can name everything I let go of but unfortunately there were a couple of really old wounds that I shied away from. It was all happening so fast and with such intensity that I didn’t have time to do anything except react. A split second later I would process something else.
Why have I been holding on to this crap?It was so painful… Several times when I felt like I couldn’t handle it someone was there grounding me. Putting a hand on my back letting me know I was safe. Had it not been for this I would have had a very bad trip! There was one other thing that allowed me to process everything properly. Kelly was guiding in the ceremony and she did an amazing job. She would scan the room for anyone in need of grounding and when she found someone she walked up to them and let them know they were not alone. When they felt her fur they would go from panic to laughter. Remembering that there are more important things in life than old hurt.
She would walk up to someone and carefully touch them. Then she would lay down next to them and let them stroke her coat if they wanted to. In a way she made us all feel connected to each other and she made me so proud. I’ve seen her do something similar in Berlin on the subway where she seemingly looks right into the soul of someone and they share this intensely intimate moment together. She is one amazing dog and everyone really loved her. The best indicator that I was doing what I needed to be doing was that Kelly was lying beside me while I was going through the worst of it. She knew I was fine and she was just lying next to me relaxing. Had I been in trouble she would have been anxious. Having her as a guide was incredible.
So I let go of it all, my need for more, my identity, my pride, wounds I’ve had since early childhood and that is how she killed my ego.
While I only actually puked one time it was spectacular. After complete destruction of my identity I puked it out into the bucket I had been staring deeply into for hours.
For the first time I was so happy when the trip was finally over. I feel full, I’ve had enough; for the first time in my life I feel satiated.
Had it not been for our amazing guides I would have ran away just like I have been running away my entire life. I’ve been so afraid of failing that I’ve been trying to run away from myself.
Today was a major break through! I pierced through all the armor I have built on top of the real me; my protection from having to be with myself.I’ve been wearing this vest of old hurt, using it as an excuse to not have to take responsibility for anything that happens in my life. I have done this to avoid having to be the one to take the blame for failure. After getting rid of the fear of dying I could feel I was still fearful and this was it. It was fear of failure and fear of fear that I didn’t want to face at the time.
I am finally free yet at the same time it scares the shit out of me. I was having all these old hurts and traumas I was using as an excuse not to take responsibility for my life. Those excuses were all taken away from me and I can now do anything I want. It is THE scariest feeling.
I don’t know who I am anymore. I am a blank page, ready to be rewritten into a story of my choosing. I have absolutely no idea how to pick up the pieces and move on from here but I am excited about the chance to become who I really am!

Mikael

***********

Lieve Quinne,
Tijdens de ceremonie heb ik het zwaar gehad, een enorm gevecht met mijn ego, loslaten en overgeven. Lang en veel overgegeven, veel zweten en wat was ik bang…waarvoor wist ik niet en nog steeds niet, ik wist niet waar ik het zoeken moest en daar was jij om mij voortdurend bij te staan. Ik kan niet eens na vertellen wat er allemaal gebeurd is behalve dat ik het zwaar heb gehad en zo ging ik ook bij je de deur uit. Hierdoor was ik teleurgesteld in de Ayahuasca, had stiekem gehoopt dat mijn PTSS over zou zijn. Maar al vanaf de volgende dag merkte ik veranderingen in mezelf en ook mijn omgeving merkte dat. Ik voel me vrolijker en rustiger en niet meer zo opvliegend. De behoefte om dagelijks te blowen is ook verdwenen en mijn hoofdpijn is weg. Ik ga nu moed verzamelen om een volgende ceremonie af te spreken. Maar goed de zware ervaring die ik had weegt niet op tegen wat het al veranderd heeft in mijn leven dus ik vertrouw er maar op…hoe lastig ook. Diep respect voor de Ayahuasca!Ik wil je bedanken voor je steun gedurende de ceremonie en je engelen geduld. Volgens mij ben je er een!Zodra ik de moed heb verzameld neem ik contact met je op voor een afspraak en dan komt mijn vrouw ook mee.
De groeten van Ed.

***********

Hoi Quinne,

Hoe is het? Wilde jullie nog bedanken voor de ceremonie van vorige week. Ik
heb er zo van genoten en nog steeds en jullie hebben me echt een goed en
veilig gevoel gegeven tijdens de ceremonie!

Fijn weekend verder groetjes Roos

***********

Lieve Quinne,
Wat een ervaring! Ik heb kunnen inzien waarom ik steeds tegen dezelfde dingen aanloop, in een cirkel rondloop en er niet uitkom. Het was pijnlijk dat onder ogen te zien maar nu ik weet waar het probleem zit kan ik ermee aan de slag.
Ik wil je bedanken voor al je liefde en de tijd die je steeds weer neemt om met me te praten, wat me ook steeds veel inzicht geeft en verder helpt.
Kus,
Liesbeth

***********

Lieve Quinne
Je zal elke keer wel overspoeld worden met mailtjes na zo””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””n ceremonie :-)Ik wil jullie ten eerste ontzettend bedanken voor jullie liefde , zorg en humor.  Jullie aanwezigheid was heel fijn en prettig. Het heeft me heel erg goed gedaan om dit met jullie te doen.Ik ben nog aan het bekomen van alles eigenlijk, de onrust die ik in het laatste stuk voelde is totaal verdwenen. dat moest er blijkbaar uit 😉 Ik werd vanochtend om 7 uur vol energie en zo helder wakker. En mijn koffie hoefde ik deze keer niet 😉   Ik heb me lang niet zo ontspannen en voldaan gevoeld. Sommige stukken uit mijn reis begrijp ik nog niet, de visuele dingen tijdens die onrustige fase waren zo heftig dat ik ze me eigenlijk niet meer kan herinneren, het was een wirwar aan chaotische beelden…. hoor je dit vaker? Ik vind het lastig dat ik bepaalde dingen niet terug kan halen. Is er een manier om dat meer helder voor jezelf te krijgen? ik zou zo graag willen dat sommige stukken helderder worden. Mijn 2 reisgenoten in de auto konden zo goed en helder vertellen waar ze waren geweest.. Ik kon goed bij de emoties die ik voelde maar de visuele dingen niet. Al met al heeft het me ontzettend goed gedaan, ik heb heerlijk gehuild om dingen van vroeger,  ik heb mezelf kunnen bekijken en ik ben weer van mezelf gaan houden. Echt heel fijnIk denk dat er de komende week nog een hoop kwartjes gaan vallen 😉 ik snap nu precies waarom zo””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””n ceremonie soms tijd nodig heeft om te bezinken.De muziek was ook heel belangrijk voor mij, kan ik ergens deze nummers/of artiesten terugvinden? ik zou graag nog even naar die muziek luisteren.. misschien helpt het terughalen van dingen hier ook in.Gisteren onder mijn trip had ik niet verwacht dat ik dit ooit zou zeggen maar ik kom absoluut bij jullie terug!!!Nogmaals heel erg bedankt Liefs, Esther

***********

-Love and waves of consciousness… But first I””””””””””””””””ll be needing your head in a bucket…-

My first Ayahuasca experience:
We gathered with 12 people and three Ayuachqueras at 10am in a truly lovely setting, introduced each other to one and other and were told what we could aspect while we drank a cup of tea.
Afterwards we could freshen up and change in comfortable (white) clothes.
At 10.45am we continued to the ceremony room and picked our bed and gathered in a circle while we made a prayer to Mama Ayahuasca.
Then, one by one, we drank the monoamine oxidase inhibitor, lit a candle and set our intentions.
Mine were:*To live a healthier life*If my vision of my creative path was the right one
After everyone””””””””””””””””s intentions were set, again one by one and in ritualistic form, we went for our cup of Psychotria Viridis containing dimethyltryptamine, quite a foul, bitter taste that was, and lay down on our bed.
The medicine could take up to 45 minutes to work, but slowly I could feel my energy starting to vibrate at a higher level.I had an internal dialogue with myself accompanied by some weird visual images. Some funny, some geometrical shapes, and some very weird.
I had my eyes closed most of the time throughout the ceremony.
This took a while, although my sense of time began to disappear, and I thought, man this is going nowhere.
A little while later I got the notion that I might need another cup if I wanted the medicine to take hold of me, but I was reluctant.Until one of the Ayaushqueras sat right in front of me as I sat up out of nowhere, and she asked herself if I wanted another cup. I was still reluctant, so I said ””””””””””””””””no thanks””””””””””””””””, and just layed down again.
After that I opened my eyes as I seemingly heard chaos unfold around me.Crying, vomiting, weird noises.I thought things were getting out of control.
But the internal dialogue continued and I had about enough of it, I raised my arm and asked for another cup, got it a little later, again that foul bitter taste, and layed down.
I felt something on my arm, like an ant moving on it, but as I started to feel that sensation everywhere on my body I figured it was the medicine doing it””””””””””””””””s thing.
And sure after a while things were getting weirder and more bizzar and the visuals I had began to take on a weight I couldn””””””””””””””””t possibly bare.
The music in the ceremony room also got more and more intense like a giant wave andI saw myself in a golden-like room, facedown on the floor in many different perspectives entangled in heaps of human flesh and eyes sticking out of it.I wanted it to stop, this wasn””””””””””””””””t what I signed up for.It just was too much, way too heavy. I just wanted to get some sleep, to be left alone.
This was Mama Ayahuasca trying to let me give in to her. I couldn””””””””””””””””t. I wouldn””””””””””””””””t.
I could sense her energy trying to get a hold of me, I was fighting her, a battle I couldn””””””””””””””””t possibly ever win.The music grew silent, and then it happened.The visuals, they grew continuously stronger and I had to let go.
This was when I died, multiple times, and she rose my arm, made me ask for a bucket, and she put my head straight into it.
I was finally giving in, I was vomiting, coughing, blowing my nose, all kinds of different things were being purged.
This was ego death, I knew it, I was perfectly aware of it, and it was glorious.It was victory, I was being cleansed.
All the negativity, in all it””””””””””””””””s form just came out.Although time didn””””””””””””””””t exist anymore, I guess this all took a while, and then I laughed, I smiled, probably also with some sort of grin.
I was at peace with whatever would happen next, and I can””””””””””””””””t even possibly begin to describe just what happened, because there aren””””””””””””””””t any words in any language for it.
*Somewhere in between all off this I needed to take a piss. Along my stumbling way one of the Ayaushqueras was waiting to give me a hug first before she guided me to the toilet, she asked me how I was doing, and I said it felt great to have totally no control.She laughed.*
The music started again, slowly building up, and she wanted to show and teach me a multitude of things and my attention wasn””””””””””””””””t up to the speed she was going at.Although off course, some of those teachings do stick now, it””””””””””””””””s going to take some time to let it sink, to comprehend.
But I””””””””””””””””ll still tell you some things I felt, what I knew I was being shown.I saw creation, how the universe works (well, kind of), enormous love and above all what it really is to be humble.
Humble for life, in all it””””””””””””””””s glorious shape and form, in everything everywhere around us, above us and beneath us. Everything.
While this was happening she also spoke to me, that my creative path was the right thing to do, she liked it.She even said ””””””””””””””””that Leif persona you created, he does know something.””””””””””””””””And I got very emotional.
She also showed me I had control issues, something I wasn””””””””””””””””t aware of.
Funny thing was, when I was at the point of being back on Earth, back in the ceremony room, and sitting on my knees trying to figure out how to move, I needed to take back that control again.
It was the most beautiful and meaningful experience I ever had, and I””””””””””””””””m sure I will stay forever humbled.
Een mooie dag gewenst,
Tom

Lieve Quinne,
Na enige weken van de bijzondere innerlijke reis die ik onder jouw begeleiding heb gemaakt, wil ik graag nog het volgende met je delen.
Allereerst ben ik oprecht verbaasd dat de besluiten en veranderingen die op 24 oktober gemaakt zijn tijdens mijn reis ook nu nog gestand houden.
Mijn kracht is onmiskenbaar aanwezig en ik heb geen moeite haar doelbewust in te zetten. Zowel prive als in mijn werk.
Ik merk dat ik een intens contact heb met een diep innerlijk weten. Dat maakt handelen en richting bepalen voor mij makkelijker.
Liefde stroomt onbaatzuchtig.
Ik ben in een stroomversnelling met mijn sexualiteit beland en geef daar ook uiting aan in de praktijk, zonder angst te voelen of door mijn voorheen aanwezige minderwaardigheidscomplex geremd te worden.
Ook heeft de innerlijke reis mijn coördinatie een puls gegeven, ik kan weer beter piano spelen, daarvoor was dit nauwelijks mogelijk als gevolg van een auto ongeluk van twee en een half jaar geleden.
Tijdens een behandeling van mijn cranio-sacraal therapeut, belandde wij beiden weer in de goddelijke energie, de verbinding met mijn hoger Zelf, die het tweede deel van mijn innerlijke reis kenmerkte.
Hij zal zich zeker een keer gaan melden om zijn reis  ook mee te gaan maken.
Nu is het niet zo dat ik al verlicht ben, er gaat nog genoeg mis en niet alles loopt zo als ik zou willen, maar de onderstroom van angst en mislukking is weg. Een natuurlijk en vanzelfsprekend accepteren is mijn deel.
Ik vergeet nu vast nog een heleboel voor mij opvallende dingen die ik duidelijk aan de reis toeschrijf en ongetwijfeld zullen er nog meer ontdekkingen op mijn pad komen.
Ik dank je dus nogmaals voor je zorgvuldig opgezette ceremonie met jouw liefdevol bereide drank, die zo’n krachtig effect in mijn leven heeft.
Met krachtige omarming en liefdevolle groet,
Robert

***********

Langs deze weg wil ik jou en de begeleiding van de Ayahuasca Nederland mijn dankbaarheid en liefde betuigen.
De reis van 10 oktober was inmiddels mijn vijfde en elk in een andere omgeving. Niet eerder heb ik me zo thuis gevoeld ! Echt het gevoel gehad dat ik, en ook de andere aanwezigen, totaal mezelf kon zijn en het op “eigen” manier kon ervaren. De energie in de groep klopte. Heb veel liefde en dankbaarheid mogen voelen. Naar de begeleiders en ook zeker de andere deelnemers. Ben trots op de “directeur” !!
Zelf heb ik een zware maar zeker mooie reis ervaren. Zo intens dat ik er vijf dagen voor nodig heb gehad om te aarden. En met als resultaat dat ik nu weer vol in mijn kracht sta !!! Weer een hoop oud zeer en trauma’s achter me kunnen laten.
Bedankt en liefs,
Xenio Scholte

***********

Lieve Quinne,
Hartelijk dank voor de goede zorgen en het begeleiden van de ceremonie.Ik had een mooie ervaring, iedere keer als ik mijn ogen dicht deed dan ging ik op reis en zodra ik weer mijn ogen open deed was ik weer terug. Ik voelde veel liefde en dat alles goed zou komen. Ik kreeg inzichten dat ik heb dingen waar ik mee worstel beter los kan laten en dat voelde fijn.Ik wil het nog een keer doen en volgende keer wil ik de hele tijd lekker op reis zijn.Nogmaals hartelijk dank voor de goede zorgen en wie weet tot ziens.Hartelijke groeten,

Susan

***********

Lieve, mooie Quinne,
Mijn eerste innerlijke reis … wat een intense en tevens fantastisch mooie ervaring!
Een Ayahuasca ceremonie … een sluimerend verlangen dat al een paar keer in mij opgekomen was, als volgende stap in mijn groeiproces, en dan ook weer even snel terug naar de achtergrond verdrongen werd owv “niets voor mij, te gevaarlijk, te zweverig, durf dit niet, ….”, tot ik op de site van Quinne – http://innerlijke-reis.nl/ – terecht kwam.
Dit voelde zo vertrouwd aan, dat ik direct wist, dat als ik het ooit wou doen, dan zou Quinne de juiste persoon op de juiste plaatst zijn. Hier voelde ik het vertrouwen dat ik zo nodig had om deze enorme stap buiten mijn comfortzone, te durven zetten. Een stap die me hopelijk inzichten zou kunnen opleveren – waar ik al heel lang naar op zoek ben – om een heel hardnekkig, telkens terugkerend patroon te kunnen doorbreken, helen en achter mij laten … zodat ik eindelijk rust zou vinden en terug vanuit mijn kern, vanuit liefde i.p.v. vanuit angst kan gaan leven.
Dit gevoel van vertrouwen werd al snel bevestigd in onze mailcommunicatie … en toen er ook nog eens een aantal synchroniciteiten gingen meespelen werd de ceremonie ineens snel realiteit.
De dag van de ceremonie toch nog met een zekere onrust vertrokken naar de mooie, landelijk gelegen locatie. Eenmaal aangekomen voelde ik mij echter al snel op mijn gemak. Het hele plaatje klopte namelijk: een warm ontvangst met een lekker kopje thee waardoor ik, na de lange rit, even rustig kon landen en alvast kennis kon maken met mijn medereizigers; de mooie en sfeervolle ruimte helemaal opgebouwd uit natuurlijke materialen die een oase van rust en vertrouwen uitademde en waar we heel comfortabel konden liggen; de door Quinne liefdevol uitgezochte muziek die perfect aansloot bij mijn proces (leek wel speciaal voor mij samengesteld J); en vooral Quinne en Eva die voortdurend liefdevol ondersteunend aanwezig waren en alles – van het begin tot het einde – veilig maakte; en dan na afloop ook nog eens de heerlijk ogende en smakende fruitsalade en brood waardoor we allen terug goed konden landen.
Bij het begin van mijn reis kreeg ik stapje per stapje te zien welke weg ik al afgelegd heb en welke inzichten mijn spirituele zoektocht mij al gebracht heeft … om zo het vertrouwen in mijn eigen-wijsheid op te bouwen … totdat ik er klaar voor was om beetje bij beetje meer de diepte in te gaan. Om in de kern te durven en kunnen gaan van een hele oude pijn, die me al veel te lang parten speelt.
Door het contact met mijn innerlijke gids, het besef van alle tools die ik mij de voorbije jaren al eigen gemaakt heb en de continue liefdevolle ondersteuning van Quinne en Eva heb ik op mijn eigen tempo mijn eigen reis kunnen maken en heel wat verheldering gekregen. Hierdoor kan ik nu meer gericht mijn angsten gaan “aanzien”, doorbreken en loslaten. Ik heb mij voortdurend zo veilig en gedragen gevoeld, dat ik mij helemaal heb kunnen overgeven en daardoor ook alle controle heb kunnen loslaten … wat geen evidentie is voor een controlefreak J.
Eerlijk, ik ben zooooo dankbaar dat Quinne en Eva op mijn pad gekomen zijn en zooooo dankbaar dat ik mijzelf dit enorme cadeau gegeven heb … en nog opnieuw ga geven om hopelijk nog een aantal andere patronen verder te kunnen ontrafelen.
Ik ben er zeker van dat deze Ayahuasca ervaringen mij gaan helpen om terug echt te leren genieten van het leven en alles wat er op mijn pad komt. Tijd voor liefde i.p.v. angst.
Ik weet dat er nog stappen te zetten zijn, maar vandaag is er in ieder geval een hele ballast letterlijk van mijn schouders gevallen en een belangrijke stap gezet in de goede richting, om eindelijk (terug) vanuit verbinding te gaan leven.
Ik voel mij nu al – na slechts enkele dagen – veel rustiger, luchtiger en merk dat ik mijzelf terug begin te vertrouwen en veel opener de wereld in kijk. Dit is letterlijk verhelderend en creëert mogelijkheden i.p.v. beperkingen. Yes!
Namaste Quinne en Eva! … en jullie zien mij nog terug J.
In dankbaarheid, heel veel liefs,

Rianne

***********

Hi there Jarek here.
Just wanted to touch base with you. I know I””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””ve already showed my gratitude towards you but just have to say thank you again. Victoria can””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””t stop saying enough positive things about you. Our relationship was really getting lost and since the ceremony we are stronger than ever. You provided a medicine, a balanced space, and a guiding hand that helped us heal ourselves so that we can truly love each other. Ayahuasca has helped me before but not in this profound way. Maybe finally purging has something to do with it. We are very grateful for the experience. We plan on coming again in decemeber 🙂 I hope all is well with you. You are doing good work. Please keep in touch.
xoxoxo

Jarek

***********

Zoals eerder verteld heb ik nu ””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””zin in leven”””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””” en Ayahuasca heeft mij
niet alleen kunnen geven waarom ik vroeg, maar ook nog veel, veel, veel
meer dan ik van te voren had kunnen bedenken!
Nu weet ik wie en wat ik ben, waar ik vandaan kom en waar ik naar toe ga.
Dat te weten en te zien geeft mij rust en veel energie.
Ik ben erg blij dat jij die prachtige ondersteunende ruimte hebt
gecreëerd waarin ik dat allemaal veilig en vrij kon beleven.
Frank

***********

“Onze ervaring met de Ayahuasca was een bijzondere innerlijke reis. Tijdens de reis werden mijn partner en ik zeer liefdevol en warm begeleid door Quinne. Heel fijn dat alles er mocht zijn en dat wij ons volledig veilig voelden. De uitwerking van de Ayahuasca is nog steeds bezig, zelfs nu nog na een paar dagen. Het heeft zoveel laten zien en laten voelen er komen telkens weer stukjes vanuit het onbewuste naar boven. Het heeft veel verheldering en inzichten gebracht en er mocht op allerlei lagen worden geheeld.
Bedankt Quinne voor je goede zorgen, we komen vast nog een keer een innerlijke reis bij jou maken!”

Liefs van Mark & Marieke Veel liefs!

***********

Lieve Quinne,
Al jaren kamp ik met PTSS en flinke depressie. Nu voor het eerst een Ayahuasca ritueel gedaan bij Innerlijke-reis. Ik weet niet wat er precies allemaal gebeurd is tijdens de ceremonie behalve dan dat ik het zwaar had. Maar nu, een week verder, voel ik me erg goed en zelfs vrolijk, ook mijn omgeving ziet het aan me. Ik heb voor het eerst het gevoel dat het wel goed komt. Dank je wel voor je steun en dat ik er mocht zijn zoals ik ben, het gesprek dat ik met jou heb gehad heeft me veel inzicht gegeven. Tot over 2 weken!
Eric

***********

Beste Quinne,
Ik heb nu al een paar sessies bij jou, bij Innerlijke reis gedaan, 1 keer in een groep en een paar keer individueel.
Ik wil je bedanken voor je zeer zorgzame en liefdevolle begeleiding. Al die keren voelde ik mij heel veilig om mijn eigen proces in te gaan. Het heeft mij losser en luchtiger met mijn leven leren omgaan, of te wel een beetje leren schudden met mijn billen zoals je dat dan met een stralende lach zei.
Eva

***********

Allerliefste Quinne,
Mijn ayahuasca-ervaring Ik ben een man van 42 en begon wiet te roken op mijn 16e, daarna van kwaad(pilletje in het weekend, snuifje op maandagochtend) tot erger(dagelijks speed gebruiken)dit heeft geresulteerd in een leven dat draaide om de verslaving. Ik heb verschillende keren geprobeerd af te kicken(zelf, kliniek, groepsgesprekken, ambulante zorg, etc.) met wisselend succes maar ben altijd weer voor de bijl gegaan en op een gegeven moment dacht ik : ” ik moet er maar mee leren leven want afkicken is te laat ” hoe dat voelt? “uitzichtloos” tot een vriendin me vertelde over haar Ayahuasca ervaringen met een drankje uit de amazone en wat voor effect dit op haar innerlijk had. “Echt iets voor jou” zij ze nog, en ik wuifde het weg onder de noemer…túúrlijk. Uiteindelijk na nog een jaar verslaafd te zijn geweest ben ik op internet gaan zoeken naar info over dit drankje en kwam deze website tegen, gebeld afspraak gemaakt en op korte termijn een ceremonie ondergaan en dat was zeer intens maar de resultaten kwamen, al na 1 keer…met een overduidelijke boodschap die ik ook “voelde” (dat was nieuw voor mij) en die was dat IK degene was die moest gaan kiezen tussen licht of donker en in die eerste ceremonie was ik zó in gevecht met mezelf en hoorde mezelf zeggen: ” ik wil naar het licht, ik wil naar het licht” met dat gevoel en een gevoel van algehele reiniging, ik kon letterlijk beter horen, ruiken en zien(en ik ben geen zwever) heb ik gelijk een afspraak gemaakt voor de volgende ceremonie en ik ben nog zo onder de indruk van deze ayahuasca ceremonies dat ik bijna vergeet te vertellen dat ik sinds de eerste keer de overtuiging heb gevonden dat de rest van mijn leven niet om verslaafd zijn zal draaien(ik ben gestopt) maar om “mens” zijn. tot de volgende keer…

Paul

**

Hey Quinne!
Ik wil je bedanken voor zondag het was een prachtige dag, en de resultaten zijn geweldig! En nogmaals bedankt jullie waren allemaal zo geweldig, jullie doen prachtig werk, ik kom sowieso nog een keer terug dank u !

mvg Brian

***********

Deze ceremonie was onvergetelijk! Quinne, jij bent een hele sterke begeleider en een echte healer! Je hebt me enorm geholpen en ik wil je bedanken voor de fijne gesprekken en begeleiding vooraf aan de ceremonie maar ook achteraf. Ik ben precies op de juiste plek bij jou en ik kom volgende week al weer.
Liefs,

Carin

***********
Lieve Quinne,
Ik vind jou zo een mooi mens. Dank je voor al jouw liefde en inzichten.
Ik wil een inzicht met je delen die ik had na afgelopen Ayahuasca ceremonie: Wat ben jij waard?

Zo raar hoe wij vrouwen door de jaren heen onszelf kwijt zijn geraakt.

De meeste van ons zijn van huis uit opgevoed met het idee dat wij alles voor een ander over moeten hebben.

Zodra er gasten binnenkomen doen wij alles voor ze, zelfs onze laatste hap geven wij weg.

Gastvrijheid op en top en over the top!

Helaas wordt hiermee tijdens je kinder en tienertijd onbewust jou verteld dat een ander altijd meer waard is dan jou. Dat je altijd meer voor een ander over moet hebben dan voor jezelf. Dat je er bent om een ander te dienen.

En zo sukkelen wij vrouwen het leven door.

Gooi bij sommige vrouwen er boven op dat ze geen vaderliefde hebben gekend en het hele plaatje is compleet.

Resultaat; een vrouw die op zoek gaat naar liefde buiten haar zelf en die absoluut niet weet wat zij waard is. Vervolgens laat ze haar waarde bepalen door wat de buitenwereld haar wijsmaakt en door de hoeveelheid liefde die een man bereidt is haar te geven.

Onzekerheden, angst om verlaten te worden, minderwaardigheid complex tot aan depressie toe is het resultaat wat wij onszelf aandoen als wij de liefde van een ander niet ervaren.

Wij liggen nachten wakker en maken ons zelf geestelijk ziek door iets wat wij in onszelf missen.

Wat ik de laatste tijd heb geleerd is, “Jij leert een ander zelf hoe hij/zij jou mag behandelen. ”

Als een ander jou niet behandeld hoe jij zelf behandeld wilt worden, ligt dat aan JOU!!!

Als een ander jou niet de liefde geeft die jij wenst te ontvangen, ligt dat aan JOU!!!

Aan niemand anders, maar aan JOU!!!

Waarom zou een ander van jou houden als je niet eens van jezelf houdt?

Waarom verwacht jij van een ander dat hij jou respecteert als jij geen respect voor jezelf hebt?

Waarom zou een ander jou op waarde weten te schatten als jezelf niet eens weet wat jij waard bent?

Verandering vindt pas plaats als die in jouzelf heeft plaatsgevonden.

Heb je hem? Ik herhaal het even voor je.

VERANDERING VINDT PAS PLAATS ALS DIE IN JOUZELF HEEFT PLAATSGEVONDEN.

In jouw leven ben JIJ nummer 1.
Jouw leven draait om JOU en niemand anders.
Iedereen in JOUW leven zijn acteurs die jij zelf hebt ingehuurd.
Iedereen in jouw leven is JOUW spiegel.

Als iemand een emotie in jou triggert is dat voor jou een teken om naar jezelf te gaan kijken.

Wat verteld deze persoon mij, wat laat hij/zij mij zien wat ik in mijzelf mis? Wat laat hij/zij zien wat ik in mijzelf moet veranderen?
Wat is er wat geheeld mag worden?

Wil jij liefde ontvangen, wees dan eerst lief voor jezelf. Hou eerst van jezelf. Want jij bent de moeite waard om door jezelf gehouden te worden.

Hoe vaak zeg jij tegen een ander, “ik hou van jou” en hoe vaak zeg jij tegen jezelf, “ik hou van jou”?

Jij bent een prachtige vrouw met al je goede kanten en minder goede kanten. Jij bent volmaakt zoals jij bent. Dus begin eerst van jezelf te houden.

Want op het moment dat jij de liefde in jouzelf hebt gevonden weet jij wat je waard bent, en op het moment dat jij weet wat jij waard bent zal jij alleen dat accepteren wat jou waardig is!!

En dat my lady is zuivere pure liefde.

Dus aan jou de keus.
Linda

***********
14-09-2015
Beste Mensen.
Zelf heb ik een Innerlijke reis ceremonie mogen maken samen met drie andere deelnemers, dit in een heel mooie rustige landelijke locatie in Gelderland. (zie foto`s van de side www.innerlijke reis.nl)
Vooral eerst wil ik een compliment geven aan onze begeleidster Quinne die deze reis perfect heeft voorbereid met haar ontvangst, vakkundige begeleiding en de heerlijke hapjes na de reis. Voor mij zelf is deze reis een heerlijke spiegel geweest, in contact met mijn innerlijke rechter gestaan en mijzelf daarin herkend.
Vandaag maandag, enkele dagen later voelt het opgeruimd bij me, sta veel schoner in het leven, nieuwe kansen zijn er nu, er zijn nu ook enkele zaken afgesloten in mij en waardoor er ruimte is voor nieuwe kansen. Zie dit vandaag ook heel duidelijk gebeuren, synchroniteit in werking.
Quinne, heel veel dank voor de Liefdevolle begeleiding die je doet vanuit je Hart.

Lieve Groetjes, Wim.

***********

Lieve Quinne,
Ik weet dat ik op het juiste moment op de juiste plek en bij de juiste persoon was. Heel erg bedankt voor je steun voor, tijdens en na de ceremonie!
Liefs, Anniek

***********

Ik heb in mijn leven al veel Daime rituelen bijgewoond en regelmatig Ayahuasca gedronken, maar gisteren was mijn eerste ceremonie onder begeleiding van Quinne. Wat me meteen al opviel was haar zorgvuldigheid (want aan alles was gedacht en zichtbaar aandacht besteed), haar dankbaarheid dat ze dit werk mag doen, de passie en de liefde die ze erin stopt.
De door haarzelf vers bereidde Ayahuasca bracht me in een geweldig proces, de sfeer was vertrouwd, veilig en voelde oordeelvrij. Haar wijze van begeleiden was voor mij heel ondersteunend en met een goed aan-/invoelend vermogen.
De muziek had ze zelf bij elkaar gezocht, deze was fantastisch, regelmatig ontroerend mooi, zo passend en de teksten heel treffend. Mijn mening over de ruimte in uiteraard niet objectief, maar de fijne Aardse energie, de natuurlijke materialen en de resonantie raakten me diep en zorgden voor een goed evenwicht tussen Hemel en Aarde. De voldane sfeer en het lekkere eten na afloop, maakten het af.
Ik vind het een voorrecht dat Quinne met regelmaat dergelijke ceremonies komt verzorgen in de Tulp en ik voel me vereerd dat ik, samen met Eva, haar daarbij mag ondersteunen. Wat mij betreft een echte aanrader voor iedereen die aan een Ayahuasca ceremoniewil deelnemen.
Antoon Wuestman

***********

Innerlijke-reis

Een innerlijke-reis kan je helpen contact te maken met je innerlijke-wijsheid, om zo naar de kern van een probleem te gaan. Bijvoorbeeld bij fysieke klachten, verslavingsproblematiek, depressie, angsten, rouwverwerking en posttraumatisch stress-stoornis. Een Ayahuasca ceremonie kan je helpen je problemen onder ogen te zien, en op te lossen waardoor je kunt genieten van het leven.

Een innerlijke-reis kan je inzicht geven bij spirituele ontwikkeling, bewustwording en levensvraagstukken.
Wil jij meer weten over Ayahuasca neem dan contact op via  06 – 23 23 37 88 of ga naar contact.

Ga naar contact