Menu

Nazorg na een Psilohuasca of Truffel ceremonie

Een Psilohuasca ceremonie of Truffel ceremonie is een hele ervaring.

Een ceremonie is een hele ervaring. De effecten van een ceremonie kunnen fysiek, emotioneel en spiritueel zeer intens zijn. De ceremonie kan blootleggen wat we zo keurig onder de mat hadden geschoven of verdrongen hadden.

Een effect van een ceremonie kan zijn dat er herinneringen en beelden uit het verleden bovenkomen. Bewuste of onbewuste trauma’s of ervaringen kunnen met een grotere emotionele intensiteit dan normaal ervaren worden. Interne conflicten, angsten en moeilijke emoties kunnen zichtbaar worden, maar ook de mooie en goede aspecten van iemands leven.

Alles wat niet verwerkt is, wil verwerkt worden en alles wat niet bewust is, wil bewust worden. Een ceremonie kan je hierdoor uit balans brengen. Het is goed jezelf de vraag te stellen of je hier toe bereid bent. Ook de periode na een ceremonie kan intens zijn. Er is veel in je bewustzijn voorbijgekomen maar even zoveel in je onderbewustzijn. Dit kan in de dagen, weken tot langer na de ceremonie in je bewustzijn komen.

Het kan na een ceremonie lastig zijn om met iemand te spreken over je ervaring vooral wanneer diegene niet bekend is met Psilohuasca of Truffels. Na een ceremonie kan het zijn dat je met nog wat vragen zit, wat wilt delen of wilt bespreken. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen we zullen je dan in contact brengen met degene die je tijdens de ceremonie begeleid heeft. Meestal verloopt het contact via de email of per telefoon, aan deze nazorg zijn geen kosten verbonden.

Door onze ruime ervaring in het begeleiden van ceremonies, het zelf ervaren van Psilohuasca en Truffels, andere entheogenen en diverse opleidingen die we gevolgd hebben, kunnen we je meestal in dit contact goed helpen te begrijpen wat er tijdens de ceremonie voorbij is gekomen, inzicht geven en een luisterend oor zijn. Indien nodig verwijzen we je door naar een andere professional.

Ons team staat je met alle liefde en plezier bij, ook na de ceremonie. Tegelijkertijd kunnen we hier ook niet eindeloos onze beschikbare tijd aan besteden. Wanneer je behoefte hebt aan meer begeleiding na een ceremonie kunnen we afhankelijk van de situatie een gericht nazorg traject af  spreken.

Te denken valt aan een:

Telefonisch consult                             30 minuten           60 euro (Quinne of Eva)

Skype consult                                       30 minuten          60 euro (Quinne of Eva)

Coachend gesprek                               60 minuten          90 euro (Quinne of Eva)

Transformerende ademsessie          120 minuten            165 euro   (door Quinne, ademcoach)

Ademtherapie                                      60 minuten           90 euro  (door Eva)

Psychologische begeleiding door Iva (psycholoog) op afspraak ook mogelijk.

Ben je (nog) niet toe aan een Psilohuasca of truffel ceremonie maar wel op zoek naar ondersteuning dan kun je ook van een van de bovenstaande mogelijkheden gebruik maken. Wellicht om je voor te bereiden op een ceremonie.

Mocht je hier interesse in hebben dan kun je contact opnemen.

Integratie middag

Innerlijke-reis verzorgd 1 keer per maand op woensdag middag een integratie bijeenkomst. Deze zijn open voor iedereen die behoefte aan heeft het delen van de ervaring na een ceremonie, en mogelijk wat hulp nodig heeft bij het integreren van de ervaring. We zullen tijdens deze middag indien gewenst ook wat dieper op de ervaring in gaan.

Verder kan het prettig zijn samen te zijn met gelijk gestemde, In het dagelijks leven is het soms  lastig om met anderen over je ervaring te spreken. Voor data zie agenda op deze website. Voor deze bijeenkomst kun je je aanmelden via : info@innerlijke-reis.nl. Van 13.00 uur tot 15.00 uur, tijdsduur is afhankelijk van aantal deelnemers Bijdrage voor bekende deelnemers van Innerlijke-reis 50 euro. Bijdrage voor deelnemers die niet bekend zijn bij Innerlijke-reis 70 euro.

Innerlijke-reis

Een innerlijke-reis kan je helpen contact te maken met je innerlijke-wijsheid, om zo naar de kern van een probleem te gaan. Bijvoorbeeld bij fysieke klachten, verslavingsproblematiek, depressie, angsten, rouwverwerking en posttraumatisch stress-stoornis. Een Psilohuasca  ceremonie of Magic Truffel ceremonie kan je helpen je problemen onder ogen te zien, en op te lossen waardoor je kunt genieten van het leven.

Een innerlijke-reis kan je inzicht geven bij spirituele ontwikkeling, bewustwording en levensvraagstukken. Wil jij hier meer over weten neem dan contact op via 06 – 23 23 37 88 of ga naar contact.

Maak een afspraak