Menu

Voorbereiding op een kambo ceremonie

Het is verstandig je goed voor te bereiden op een Kambo behandeling.

Op aanvraag en bij aanmelding ontvang je voorbereidingsinformatie.

Op aanvraag en bij aanmelding ontvang je een uitgebreide lijst dieet-en gezondheidsinformatie.

Tevens ontvang je een antwoordformulier met vragen om te kijken of je veilig deel Kambo kunt ontvangen. Bij twijfel zullen wij altijd advies vragen. 

Volg onderstaande regels:

  • 24 uur voor de behandeling geen alcohol of te drugs te gebruiken, en alleen lichte maaltijden te nuttigen. Dit uit respect voor de kikker maar ook voor jezelf om zo open en bewust mogelijk de Kambo te kunnen ontvangen.
  • Acht tot tien uur voor de aanvang van de behandeling moet je stoppen met eten. Je kan nog wel water en kruidenthee drinken, niet meer dan nodig is.
  • Vlak voor de behandeling begint zal ik je vragen om 1 1/2 tot 2 liter water te drinken. Hiermee wordt het overgeven makkelijker, en daarmee het verlaten van de gifstoffen uit je lichaam. Niet meer dan nodig is vooraf aan de ceremonie drinken.
  • Draag gemakkelijke loszittende kleding voor de ceremonie. Het is verstandig om een extra setje kleding mee te nemen.

Bekijk onze agenda

Diverse kambo behandelingen

Basisbehandeling:

Mensen die nog geen ervaring met Kambo of bij mij hebben, ontvangen een basisbehandeling van 3-9 punten. Volgens de traditie ontvangen mannen de Kambo op de linker bovenarm en vrouwen op hun rechter onder enkel. Iedereen die voor het eerst Kambo ontvangt krijgt voor de behandeling een testpunt om te testen op gevoeligheid voor Kambo.

Gerichte behandeling:

Gerichte behandelingen richten zich op een specifieke intentie. Vooraf aan de behandeling hebben we een consult om te bepalen op welke gebieden je wilt werken. De punten kunnen worden toegediend op chakra’s (Ayurvedische geneeskunde), meridianen (traditionele Chinese geneeskunde) of oren (auriculaire Kambo).


Gelaagde behandeling:

Deze behandeling wordt aanbevolen wanneer je verzwakt of ziek bent, of angst hebt voor de Kambo behandeling. Deze behandeling kan de ervaring minder intens maken, maar duurt meestal langer.

De Caboclo tribe:

De Caboclo tribe beveelt drie behandelingen aan binnen een maancyclus die zorgt voor een grote boost van het immuunsysteem. Dit zou goed zijn om bepaalde cellen volledig te resetten. Het gaat dan om een enkele ceremonie per maancyclus (28 dagen)

3×3 behandeling:

3 sessies binnen 3 uur. Kan zinvol zijn wanneer je een enorme beslissing moet nemen of een groot emotioneel of fysiek blok wil doorbreken.

Intensieve behandeling:

Voor de behandeling van chronische, acute of ernstige fysieke en emotionele aandoeningen en ook voor degenen die dieper willen gaan met hun genezing. Dit vereist meerdere op maat gemaakte behandelingen in een korte periode van tijd.

Aanmelding Kambo ceremonie

Voor meer informatie of aanmelden voor een Kambo sessie kun je een email sturen naar: info@innerlijke-reis.nl of gebruik het onderstaande contactformulier. Kijk voor data voor een Kambo behandeling in de agenda op deze website. Andere data zijn in overleg bespreekbaar.

Maak een afspraak