Menu

Individuele-, Duo- of Groeps- begeleiding Microdoseren

Wanneer je het prettig vindt om individueel of als duo begeleid te worden in het Microdoseren kun je hiervoor een afspraak voor te maken. We zullen dan met elkaar zoeken naar een geschikt moment om dit te plannen en uit te voeren.

De online sessies zullen in de regel doordeweeks in de avond plaatsvinden en begeleid worden door Erik en/of Quinne.

Voor de individuele- en Duo begeleiding gelden de volgende tarieven:

Onze tarieven

Stuur ons een mail om hiernaar te informeren en hou er rekening mee dat er vier online sessies gepland worden, elke week één sessie .

Contact

Kleine eigen samengestelde groepsbegeleiding

Het is mogelijk om met een eigen samengestelde groep van maximaal 6 mensen begeleid te worden in het Microdoseren. Ook hiervoor kunnen we een, op maat, afgestemde planning maken.

Stuur ons een mail om de mogelijkheden te bespreken. om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Voor de tarieven van een kleine samengesteld groep klik hier.

Groeps begeleiding

Voor de algemene groeps begeleiding verwijzen we naar onze agenda hier, om te zien wanneer deze groepen gepland zijn. Deze groepen zullen een maximum van 12 deelnemers bevatten.

Ook het tarief van de algemene groepen is hier te vinden.

Innerlijke-reis

Een innerlijke-reis kan je helpen contact te maken met je innerlijke-wijsheid, om zo naar de kern van een probleem te gaan. Bijvoorbeeld bij fysieke klachten, verslavingsproblematiek, depressie, angsten, rouwverwerking en posttraumatisch stress-stoornis. Een Begeleid Microdoseren traject, Psilohuasca  ceremonie of Magic Truffel ceremonie kan je helpen je problemen onder ogen te zien, en op te lossen waardoor je kunt genieten van het leven.

Een innerlijke-reis kan je inzicht geven bij spirituele ontwikkeling, bewustwording en levensvraagstukken. Wil jij hier meer over weten neem dan contact op via 06 – 23 23 37 88.

Maak een afspraak